Şimdi Ara

Teğmenlere soruşturma açıldı. MSB önce 'soruşturma yok' demişti.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
6.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamına göre şerbet, birileri gocunuyor vatanını seven insanlar yargılanıyor. Ama müstahak, bu gelişenlerin hepsinden biz sorumluyuz. Seçimlerimiz, seçtiklerimiz ve başımıza taç ettiğimiz sürece biz sorumlu olmaya devam edeceğiz.

• Perturbator kullanıcısına yanıt

Hocam anlaşınlan bu FözkanZ bile çıkamamış iişin içinden o kıvırmaya çalışmış ama olmamış..

Bunlara en fazla 3 yıl daha sabredeceğiz. Sonra iadesiz taaahhütsüz yollayacağız..

O zaman bakacazzzzzzzz..

• Garciayamektup G kullanıcısına yanıt

Hocam sen kim oluyorsun derken zaten .. Kim olduğu belli değil mii..  

Neyi savunuyolar baksana kafaya bakk..

Makarnayla beslenince anca bu kadarr oluyoo..

• Benim takıldığım nokta, bu teğmenlere soruşturma gündeme getiren Milli Savunma Bakanı, aynı eğitim ve kariyer hayatından geçip aynı yemini etmiş eski Genelkurmay Başkanı olan aynı kişi. Yani bir asker, hem de en üst rütbeden. Tezatlığa gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Eylül 2024; 21:35:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

Artık MHP ve Dolayısı ile Bahçeli ülkücüleri temsil etmedikleri için rahatsız olmaları normal..

HÜDAPARLA yarışırlar konular hakkında..

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam Bütün tersanelere girilmiş cümlesininde içinde geçtiği bir bölee gençlerin dilinde dolaşan bişey var ben bilmiyorum ama..

Ordada bişeyler bildiriyolar galibaa..YILLAR ÖNCESİNDEN

• 900 kişiden 300 kişi yapıyor, gayri resmi yapılan bu yemin kasıtlı yapılıyor gibi farkında değil misiniz. Eğer böyleyse zaten soruşturma açılması iyi oldu . Bildiğim kadarıyla defterleri lekeleneceği için Paşa olamıyorlar artık hatta Kurmay bile olamıyorlar diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make up -- 7 Eylül 2024; 2:15:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

Bence de her asker Mustafa Kemal'in askeridir; ancak chp yüzünden bu siyasi bir slogana dönüşmüştür. Bozkurt işaretinin artık mhp sembolü olması, aslında barışçıl bir hareket olan işaret ve orta parmakla yapılan özgürlük işaretinin pkk ve kürtler tarafından kullanılması gibi.

Mesela bu askerler orada bir Türk sembolü olan Bozkurt işaretini yapsaydı bugün yine ortalık kavga gürültüden geçilmeyecekti.

Yukarıda belirttim zaten; aynı balkan harbinde olduğu gibi orduda ideolojiler işin içine girerse savaşacak asker bulamazsınız. Dürüst olmak gerekirse; ben de askerde hem tank, hem obüs, hem zpt hem de man kamyon şoforü olunca seferberliğim çıkmıştı. Şimdi bir savaş olsa ve beni çağırsalar akepe ve cehapelilerden ötürü gidip savaşmam.

• Yok onun askerî bunun donu onun çocuğu illa bir şey olmak istiyorsanız Allah'ın kulu olun

Askeriye neden Mehmetçik nedir bilmeyenler var

Peygamber Allah'tan kul olmak istermiş , hadi padişaha kulluk ediyorsunuz diyen bir kesim var günümüz de geçerliği bu mevzudur kimse ne kul ne başka bir şey olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumpas savcısı fetöcü Zekeria Öz tekrar göreve başladı galiba.
    Ya da yeni Zekeria Öz ler geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanunsuzluk hukuksuzluk oraya bile girdiyse vay halimize

• Yazık oluyor bu ülkenin gençlerine
    Got daki bu sahne geldi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 7 Eylül 2024; 10:33:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ulkenin kurucusunun askeri olmak suc olmus olaya bak..

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Yallah arabistana burası Türkiye Cumhuriyeti ve bizlerde Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz.

• BurguMakarna kullanıcısına yanıt

korkutma ve sindirme politikası.

• MSB açıklamasına göre ,soruşturma değil ,

sadece inceleme yapılacakmış ,o da organize edenlere ,

bu çocukların geleceğini kimsenin karartmaya hakkı yok ,

2016 darbe girişimi yapıldığında ,vatanına bağlı Atatürkçü subaylar

sayesinde bastırıldı .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.