Şimdi Ara

Tehdit Edildim Korkuyorum Dh Yardım Et (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle adamlar için ne vaktinizi harcayın nede forumu kirletin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErdincTuran

Böyle adamlar için ne vaktinizi harcayın nede forumu kirletin

Emin ol senin on bin katın kadar bu foruma katkı yaptım böyle demeye özellikle ki benim gibi bir üyeye hakkın yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Emin ol senin on bin katın kadar bu foruma katkı yaptım böyle demeye özellikle ki benim gibi bir üyeye hakkın yok...

Bugüne kadar forumda paylaşım yapmış olman sana boş konu açman hakkını tanımaz.
    Kendini ayrıcalıklı görüyorsan yanılıyorsun.

• Boynunu kır çöpe at
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Boynunu kır çöpe at

güzel bi çözüm

MANTIKLI

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Bugüne kadar forumda paylaşım yapmış olman sana boş konu açman hakkını tanımaz.
    Kendini ayrıcalıklı görüyorsan yanılıyorsun.

Öff.. senin dolu konudan anladığın nedir ? bana onu açıklasana ? Merak etme ben senin gibileri çok gördüm konuları sabote edenleri ''kuralcı'' takılanları forumun kural bekçisi kesilenleri. Ve bekliyordum açıkcası birisi ne zaman gelicek ''boş '' konu açmayın ! diyecek tarzdında davranışlarda bulunup huzurumu kaçırıcak diye. Hah işte o seçilmiş kişi sensin.
    Ne modsun ne birşeysin. Konum kurallara uygun olsun diye küfür sayılabilecek birkaç sözcüğü de editledim ss lerde görüldüğü gibi. Ve şimdi bana açıklar mısın sen nasıl oluyorsunda bana forumu kirletiyorsun diyorsun.. Görende adult +18 paylaşım yaptığımı zannedicek..

@TheHitchker

Tehdit Edildim Korkuyorum Dh Yardım Et

Buda sana hediyem olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 28 Şubat 2009; 19:32:27 >

• Şaka gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Boynunu kır çöpe at

He bide

Ona bunun onur kırıcı olduğunu söylemelisin
  • Klavye Delikanlısı
  • Hala hayatta olduğun için şükretmekten başka yapacak bişeyin yok gibi görünüyo..
  • Hahaha
     Tehdit Edildim Korkuyorum Dh Yardım Et
  • neyse bari gfw ne diye sormamış bana olunca şöyle bir dailog geçiyor:

"Gfwe ne ki hani şehirdeki mavı ışınlanma yerinin yanındaki kırmızı giyinen kadından gidilen yer gibi bir yer mi?"

Bide ben çok çabuk parlarım yani sırf inat olsun diye adamın peşinden gidip özellikle vurabilirim yada cape çıkarıp kasmaya giderse takip edip elle bile olsa ks yapabilirim bilmem anlatabildim mi?

bide çevirmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intoxicated -- 28 Şubat 2009; 22:56:27 >
  • ona bunun çok onur kırıcı olduğunu söyle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.