Kral_5228 agaya burdan selamlar serveri başıma yıkıcak beni sürüm sürüm sürümdürecek. Koru beni dh Halbuki tek suçum rapid shottan seken boltumun onu öldürmesiydi.. Ve olaylar gelişir. ( Pokemonu yerden yere vururuz işte 90 wizin tek vuruşluk canı var gibi laflara takılmayınız ve üzerinize alınmayınız ) Okadar sinirlenirki arkadaşlarını çağırır ben ise korkudan ne yapacağımı şaşırırım Bi eline bakar 4/3 ünü çağırır Başıma yıkar Ne yapmalı
quote:Orjinalden alıntı: __LP__ Daha önce verilmişti Sana 2seçenek sunuyorum çekirge a)Kasayı yan yatır. b)Yumruğunla öldür. Orayı emip sonra üstüne balgam atsam ? Ya kediyse Servisini kaldırsak ?
quote:Orjinalden alıntı: Hypocrites quote:Orjinalden alıntı: __LP__ Daha önce verilmişti Sana 2seçenek sunuyorum çekirge a)Kasayı yan yatır. b)Yumruğunla öldür. Orayı emip sonra üstüne balgam atsam ? Ya kediyse Servisini kaldırsak ? Nasıl yapacaksın ki? No ss no güven Bu arada ilk mesajımda 5tane farklı smiley kullanmışım
1 Adamdanmı Korkuon :D O zaman Ben HİÇ DIŞARI ÇIIKMIIM YEMEK YEMİİM SU İÇMİİM xD HAVLAYAN KÖPEK ISSIRMAZ . BLOCKLA GİTSİN