Şimdi Ara

tehlikenin farkındamısınız?yeni bir seri geliyor gibi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala bu zihniyetle şampiyon olacağımıza inananlar var
  • Ne şampiyonluğu allah aşkına. Kimin umrunda artık hadi 4 sene GS oldu desek, 3 tane de FB alır bu yarış hep böyle gider.

Nerde Avrupada başarı? 4 takımımız da avrupada gruplara kalmalı, finaller yarı finaller oynamalı artık her sene...
  • Aykut Kocaman ile olmuyor kabul edin artık.
  • Ben aykut hocaya inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehars

quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_meric

Galatasarayın şuan ki yapılanan kadrosu tamamen uzun vadeli ve başarıya endexli bir kadro FT in istediği sistem yavaş yavaş oturmaya başlıyor. Ama malesef Aykut Hocanın vizyonu o kadar geniş değil ve göze hoş gelmeyen tamamen skora dayalı bir futbol anlayışı içinde fenerbahçenin kesinlikle Aykut Hocayla yollarını ayırması gerekir. Çünkü fenerbahçe gibi bir kulupte antrenör olacvak kapasitede değil. Teknik direktör olarak yerli Şenol Güneş yabancı olarakta Lucescu diyorum...

+1

Bu mu galatasaryın en iyi hali :)) yahu bırakın dün volkan çıkmasaydı ve cüneyt ... penaltıyı vermeseydi biz onları uzatmalarada kuyt veya sowla indirecektik zaten hatta volkan olsa uzatmalara bile gerek kalmıyacaktı ama şans işte şampiyonluk maçınıda bu cüneyt yüzünden kaçırdık nasıl bi şanstır arkadaşşş adamlar ikidir elimizden kaçıyor bana göre galatasaray bizden çok farklı bi takım değil hatta bizden artısı bile yok fatih terimde öyle 90 yıllardaki adam değil inanın aykutun üzerine gidildiği kadar fatihin hatalarının üzerine gidilmiyor

Espiri tArzını sevdim mesale olAyı olmasa baronin eli verilse bizden engin kırmızı kart görmeyecek hakem inceden kiyım yapmasa forvetler gununde olsa 8-1 bitecek macı 3-2 bitirdiginize sevinmiyorsunda hala fb yenecekti diyosun ya bunu baska biyerde soleme adama. ........ ile gülerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abartmayın . Semih süper final son maçta topu 70 cm den gol yapabilse herşey çok farklı olucaktı. O maçı mutlaka almalıydık
  • fenerin dönüm noktası geçen seneki 2-2 biten gs maçıdır. Kısaca maçı hatırlayalım
    fener ilk 15 20 dkda alex ve sowun rovaşata golü ile 2-0 yapmış skoru herkes farka gider diye beklerken aykut hoca sanki 2-0 yeter aman defans yapalım mantığına geçmiş bu arada yanlış hatırlamıyorsam sow sakatlanmış
    alexin yerine selçuk stochun yerinede özer girmiş ve gs oyunu lehine çevirerek 2-2yi bulmuş baroş son dakikada vurduğu top direkten dönmüş idi.

kısacası 6-0 lık galibiyetteki bir wernel lorant kadar cesaretli bir aykut kocaman yoktu...Wernel mi omo mu nedir fatih terime karşı 6-0 kazanmıştı üstelik takım 10 kişi kalmasına rağmen ortega 60 65te kırmızı görmüştü ama korkak oynayarak yada gol attık savunma yapalım diyerek değil serhat tuncay ceyhun ümit özat ortega hatta ortega kırmızı kart yemiş fener 10 kişi ile 6-0 yenmiş şimdi ise gs 10 kişi kalıyor biz savunma yapıyoruz

fenerin problemi aykut kocaman + orta saha
    orta saha aldığımızda geriye bir tek kocaman faktörü kalıcak oda yenilgi aldıkca yavaş yavaş istifasını hazırlar gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Ben aykut hocaya inanıyorum.

Aykut hoca varken kendi takımınızın daha başarılı olacağına inanmak zor olmasa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb Stark

Abartmayın . Semih süper final son maçta topu 70 cm den gol yapabilse herşey çok farklı olucaktı. O maçı mutlaka almalıydık

Bu mantıkla hiçbir yere gidilmez.
    O yola gireceksek; o zaman normal sezonu 9 puan farkla bitirdiğimizi kabul edin.
    Arena'da 2-1 yenildiğimiz maçlarda kaçırdığımız golleri hatırlayarak "o şunu atsa, diğeri şöyle yapsa" diyelim ?

Eğer ortada bir yanlış varsa bunu kabul etmek lazım.
    Fenerbahçe'de bariz bir orta saha sorunu var, geçmişe dönüp bahaneler aramak hem hoş olmuyor hem yanlış oluyor haberiniz olsun.
  • Istenilen buydu zaten fakat gecen yil en iyi hallerini gorduk budur max halleri bu yil 3 kulvarlari olacak.

Beni onlardan daha cok kendi durumumuz dusunduruyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb Stark

Abartmayın . Semih süper final son maçta topu 70 cm den gol yapabilse herşey çok farklı olucaktı. O maçı mutlaka almalıydık

barosun topu son saniyede direkten dönmese hersey çok farklı olacaktı.
  • Eğer Aykut gidecekse 3 senelik gs şampiyonluğuna razıyım.
  • Kaka Gs'ye gelirse 2. Hagi dönemi başlar.
  • evet oldu 2.sezon gelecek yıl içinde pek umut yok bu yönetimle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

en başından beri söylüyorum gs 2000 ruhunu geri kazanıyor.. bizi güçsüzleştirdiler futbol dışı olaylarla kadromuz dağıldı futbolla ilgilenemez olduk o sırada adamlar iyi hamleler yaptılar.. ayrıca bizim teknik ekibin yetersizliği de bunda etken.

hangi kafadasınız anlamıyorum. bizi niye güşsüzleştirsinler. GS UEFA kupası aldı Super Kupa aldı üstüste şampiyon oldu GS'yı güçsüzleştirdiler mi. Biz ne olduk ki biz güçsüzleştirsinler. Bunlara nasıl inanıyorsunuz hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Fenerin ölüsü bile şampiyonluğa oynuyor geçen sene gördük. Bu galatasarayın sözde en iyi hali, varın siz düşünün. :) orta saha şart sadece.

neresi ölü bu fenerin yav . elmander burak umut üçlüsü her maç en az 8-10 pozisyona giriyor 2-3 tane atabiliyordu drogba gelmeden önce , fener ise her maç 1 pozisyona giriyor 1-2 tan atıyordu (kazandıgı maçlar) . fenerin şunaki galatarasaydan hiç bir eksiği yok . fazlası var eksiği yok . ama onu kullanacak adam yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

evet oldu 2.sezon gelecek yıl içinde pek umut yok bu yönetimle...

+1907

Bi mok olmaz bu takımdan. Kupada istemiyorrum yeterki bir maçtada siz rakibinizi ezin.

bknz:Galatasaray CL ve STSL maçları dahil hiç bir maçta rakibine ezilmedi. Helal olsun adamlara. Biz ise her yıl aynı terane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Eğer Aykut gidecekse 3 senelik gs şampiyonluğuna razıyım.

kaldi 1 başka bişey dileseymişsin olurmuş ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Fenerin ölüsü bile şampiyonluğa oynuyor geçen sene gördük. Bu galatasarayın sözde en iyi hali, varın siz düşünün. :) orta saha şart sadece.

neresi ölü bu fenerin yav . elmander burak umut üçlüsü her maç en az 8-10 pozisyona giriyor 2-3 tane atabiliyordu drogba gelmeden önce , fener ise her maç 1 pozisyona giriyor 1-2 tan atıyordu (kazandıgı maçlar) . fenerin şunaki galatarasaydan hiç bir eksiği yok . fazlası var eksiği yok . ama onu kullanacak adam yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Ben tam anlamadım, biz bir sürü pozisyona giriyoruz, yeni aldığımız Umut ve Elmanderden daha becerikli oyuncularımız sayesinde çok sayıda gol atıyoruz. Siz ise maçta zar zor bir gol atıyosunuz. Bu şartlarda siz daha mı iyisiniz ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.