|
TEI, ilk milli helikopter motoru TS1400’ün prototipini teslim etti
-
-
Büyük bir yayıncılık rezilliği altında gerçekleşti. Bu işlerin ihalelerini kime veriyorlar bilmem ama daha mikrofon açıp kapatmaktan yoksun adamlar oldukları aşikar. Bu açıdan başkanın tepkisi gayet doğal idi. Kolay mı, o kadar emek sözkonusu...
Tebrikler! Gelecekte; daha büyük, daha güçlü motorlar görmek dileğiyle.
-
dolar 7 yi geçmesin için harcanan 120 milyar doları bu tip işler için harcasaydık şu an bambaşka şeyler konuşuyor olurduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 6 Aralık 2020; 1:44:14 >
-
Muhteşem haber. Tebrikler...
-
Ülkemiz adına bir eşit daha aşıldı. Darısı inşallah MMU için üretilecek uçak motorumuzun başına. Hayırlı olsun.
Yıllardır savunma konularında anlamsızca haset eden, sırf bu hükümet devrinde bunlar yapılıyor diye en başta inkar, sonrasında da çamur atarak karalamaya çalışanlara adım adım bugünlere geleceğimizi söyledik. kimisi sus pus oluyor bu haberlerde kimisi de hala bir umut insanlara yalanlar söyleyerek karalıyorlar. Ülke inşallah bu sektörde bir ekosistem oluşturdu.
-
Gerçekten çok başarılı, tebrik ederim -
İnşallah çok da uzak olmayan bir zamanda milli ve yerli turboprop, turbofan motorların da platformlarımıza güç verdiğini görürüz.
-
Siha motoru yapamıyoruz ama helikopter motoru yerli
Olaylar komik olmaktan çıktı acınası hale bürünüyo -
Pd170 ve Pd222 araştır öyle yaz. Sallamasyon karalama yapma. -
Maşallah,örtülü ambargolar bizi güçlendiriyor.
-
Harcıyoruz zaten, bkz üstteki haber :) -
süper gelişme ,helal bize
Burası çok önemliydi:
"TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit ;
Türkiye artık motor teknoloji sorununu aşmış durumdadır. İnşallah bu motor ile Türkiye, Romanya Ukrayna sınıfından, Almanya İngiltere, Fransa ligine, yani havacılıkta şampiyonlar ligine çıkmıştır.”
şimdi tehditler savuran amborgo diyen almanya, heiko maas ve macron düşünsün
-
İHA ve SİHA'ların artık yerli motor ile uçtuğundan bile haberi yok aklı sıra eleştirecek.
Ne diyebiliriz ki bunlara biz şimdi?
Bu kadar sabit fikirli olmayın arkadaş ya.
İlla olacaksanız da insanlara "yobaz, cahil" deyip komik durumlara düşmeyin.
-
Zor olan bu motor diyordu Akşit Hoca,tebrikler.Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun.Darısı diğer jet motorlarımıza inşallah.
-
Bu konudan bu forumda ikinci yada üçüncü açılışı diğerlerine tebrik mesajı yazıcaktım ama troller öyle kendilerinden geçmiş bir şekilde anlamsız yazı flood ları yapmışlardıki yorumlardan tiksindim..
Sıkıntı kendi egolarını yada bir yerlere yaranmak için ver mehteri havasında yazılar yazarken güzelim bu motor gölgede kaldı o konularda ve zaten talepde görmedi..
Bakın bu milli bir mesele büyük başarı emeği geçen herkese helal olsun.. Benim tek ricam troller şu konun bari içine etmesinler...
Bir şeyleri ön plana çıkarıcaz derken bu troller konunun kendini yok ediyorlar.... Burda çok büyük bir başarı var..
Bakın normalde 50 sayfa olması gereken konu bir sayfada kalmış ne kadar üzücü... Böyle göğüs kabartan bir mevzu bir sayfada kalmış..
Troll mesajı görsem ver mehteri verir tarzında şu mesajı bile yazmadım umarım bu seviyede ilerler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yıllarca yerli motoru yok diye dalga geçildi bir okadar da engellemelere karşı yapıldı ilk milli motorumuz chp liler çok üzülmüştür şimdi eğlencelerini ellerinden aldık
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkmoon34
Bu konudan bu forumda ikinci yada üçüncü açılışı diğerlerine tebrik mesajı yazıcaktım ama troller öyle kendilerinden geçmiş bir şekilde anlamsız yazı flood ları yapmışlardıki yorumlardan tiksindim..
Sıkıntı kendi egolarını yada bir yerlere yaranmak için ver mehteri havasında yazılar yazarken güzelim bu motor gölgede kaldı o konularda ve zaten talepde görmedi..
Bakın bu milli bir mesele büyük başarı emeği geçen herkese helal olsun.. Benim tek ricam troller şu konun bari içine etmesinler...
Bir şeyleri ön plana çıkarıcaz derken bu troller konunun kendini yok ediyorlar.... Burda çok büyük bir başarı var..
Bakın normalde 50 sayfa olması gereken konu bir sayfada kalmış ne kadar üzücü... Böyle göğüs kabartan bir mevzu bir sayfada kalmış..
Troll mesajı görsem ver mehteri verir tarzında şu mesajı bile yazmadım umarım bu seviyede ilerler...O mesajlar senin gibiler yüzünden yazılıyor ,şu konuda bile gururlanırken trol diye , ver mehteri yazardım diye araya aşağılama sözlerini yine de atmışsın
kendin de yazmışsın aslında 50 sayfa olmalıydı , milli gurur çünkü , o zaman trol tanımını bir daha gözden geçir istersen bu forumda kimler troll kimler milli , bu kadar farklı alanda arge ye aynı anda paralar nereden yetişiyor ..
-
Bir konuda konu dışında başka şeyleri o konu üstünden övücem diye konuyla alakasız mesajlar atılırsa bu troll lükdür..
ver mehteri aşağılama sözü değildir ayrıca ver mehteri havasında yazılmıştır. havasında .. yazdığımı iyi anla..
Halkın diline plesenk olmuş deyim tarzında bir kelimedir...
Konunun dışına taşıp olayları başka yerlere çekip konudan uzaklaşılırsa eleştirimi sonuna kadar yaparım..
Çünkü bu o gecesini gündüzüne katmış mühendislere o motorda emeği geçen destek veren herkese bana göre ayıptır terbiyesizliktir...
Yerli milli helikopter motoru konusu açılmış daha destur üçüncü dördüncü mesajlarda millet kapışmaya başlamış konu başka yerlere gitmiş .. çiftlik bank muhabbetleri ne gitmiş çiftlşk bank helikopter motoru ne alaka.. daha böyle yazarımda bari bu konu ayarında gitsin..
Teknik bilimsel konuşalım.. gurur duyalım yaptığımız işle .. ve yapılan işin dışında bir şey konuşmayalım siyasi Erkan'ın desteği olmuşsa onlarda Allah razı olsun iyiki destek vermişler diyelim.. ama konudan dışarı taşmıyalım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 6 Aralık 2020; 16:0:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
özellikle bizim ülkemiz için en önemli konulardan biri haline geldi.bunu başarıyoruzda.
Büyük bir yayıncılık rezilliği altında gerçekleşti. Bu işlerin ihalelerini kime veriyorlar bilmem ama daha mikrofon açıp kapatmaktan yoksun adamlar oldukları aşikar. Bu açıdan başkanın tepkisi gayet doğal idi. Kolay mı, o kadar emek sözkonusu...
Tebrikler! Gelecekte; daha büyük, daha güçlü motorlar görmek dileğiyle. |
Ülkemiz adına bir eşit daha aşıldı. Darısı inşallah MMU için üretilecek uçak motorumuzun başına. Hayırlı olsun.
Yıllardır savunma konularında anlamsızca haset eden, sırf bu hükümet devrinde bunlar yapılıyor diye en başta inkar, sonrasında da çamur atarak karalamaya çalışanlara adım adım bugünlere geleceğimizi söyledik. kimisi sus pus oluyor bu haberlerde kimisi de hala bir umut insanlara yalanlar söyleyerek karalıyorlar. Ülke inşallah bu sektörde bir ekosistem oluşturdu. |
Muhteşem haber. Tebrikler...
|
İHA ve SİHA'ların artık yerli motor ile uçtuğundan bile haberi yok aklı sıra eleştirecek. Ne diyebiliriz ki bunlara biz şimdi? Bu kadar sabit fikirli olmayın arkadaş ya. İlla olacaksanız da insanlara "yobaz, cahil" deyip komik durumlara düşmeyin. |
dolar 7 yi geçmesin için harcanan 120 milyar doları bu tip işler için harcasaydık şu an bambaşka şeyler konuşuyor olurduk.
|
Pd170 ve Pd222 araştır öyle yaz. Sallamasyon karalama yapma.
|
Zor olan bu motor diyordu Akşit Hoca,tebrikler.Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun.Darısı diğer jet motorlarımıza inşallah.
|
İnşallah çok da uzak olmayan bir zamanda milli ve yerli turboprop, turbofan motorların da platformlarımıza güç verdiğini görürüz.
|
süper gelişme ,helal bize Burası çok önemliydi: "TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit ; Türkiye artık motor teknoloji sorununu aşmış durumdadır. İnşallah bu motor ile Türkiye, Romanya Ukrayna sınıfından, Almanya İngiltere, Fransa ligine, yani havacılıkta şampiyonlar ligine çıkmıştır.” şimdi tehditler savuran amborgo diyen almanya, heiko maas ve macron düşünsün |
Benzer içerikler
- video boyutu küçültme
- opera video indirme eklentisi
- netflix oyunları ücretli mi
- instagram hesabım çalındı
- hatasız çeviri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X