Şimdi Ara

Tek antende 5 uydu :)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
32.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar badr 26 ile türksat arası ortalama kaç santim ??? bilgisi olan var mı? ben multifeed ile türksat merkezli olmak üzere azerspace ve afkansatı aynı lnb ile alabildim onun hemem yanında yahsatı aldım anladığım kadarıyla türksat merkezli çanağa arkadan bakınca badr26 türksatın soluna takılması lazım ortalama kaç santim tüksatın solunda acaba
  • benim 60cm.lik antenle astra 19 Ankaradan seredebilirmiyim ve kaç adet kanal seyredebilirim yaklaşık olarak..
  • Merhaba, bu sistemi ,42 Turksat, 46 azerspace,39 hellasat,23,5 astra, 19 astra ve 13 hotbird olarak evime kurdum. bir tavsiye de bulunayım dedim.
    çatıya çıkıp tüm lnb leri tek tek ayarlamak zor olur. türlü aksilikler çıkar. çatıya çıkmadan, anteni ayarlama imkanınız varsa, tüm kurulum ayar vs. işlerini aşağıda yapın. tüm lnb lerin sinyallerini ayarlayıp kontrol edin ve sabitleyin. sonra da anteni çatıya çıkarın, aşağıda ayarlamış olduğunuz lnb lerden birini ait olduğu uyduya sabitleyin. Diğerleri yerine oturur. yukarıda 10 dakika sürmez işiniz.
  • 60 lık digitürk çanağıyla HELLASSAT 39 uydusunu bulamadım bugün . Yer Antalya Merkez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.