Şimdi Ara

Tek atan Teemo buildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sıralar dereceli oyundan çok normal oyun oynuyorum. Teemo oynamak biraz zevkli fakat güçlü bir teemo buildi arıyorum. Mantarları fazla hasar verebilen ve 1v1'de iyi hasar çıkartabilecek bir teemo.

Mevcut buildim şu şekilde ;

Maske, Hextech, Nashoor, Rabadon, Hiçlik

Siz ne tür bir build önerirsiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 31 Temmuz 2016; 20:14:07 >

• Top'da ap teemo kötü ama Ipav gibi bir build yaparsan da felaket güçlü . Frozen mallet , runaan gerisi tank şeklinde . Mid de ise ap daha mantıklı ama şampiyon koridor aşamasında çoğu şampiyonun yarı gücünde olduğu için gene güçsüz kalıyor . NA LCS de Bjergsen teemo oynayacak bakalım onun ap buildi nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 31 Temmuz 2016; 20:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Top'da ap teemo kötü ama Ipav gibi bir build yaparsan da felaket güçlü . Frozen mallet , runaan gerisi tank şeklinde . Mid de ise ap daha mantıklı ama şampiyon koridor aşamasında çoğu şampiyonun yarı gücünde olduğu için gene güçsüz kalıyor . NA LCS de Bjergsen teemo oynayacak bakalım onun ap buildi nasıl olacak

Neden teemo oynuyor? Ne zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Regi reis bu Tweet 20k rt alırsa yarın teemo pickleyeceğiz dedi. Sonra bjerg fellik fellik teemo buildi sormaya başladı twitterda. Maç bugün olacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DBane

Regi reis bu Tweet 20k rt alırsa yarın teemo pickleyeceğiz dedi. Sonra bjerg fellik fellik teemo buildi sormaya başladı twitterda. Maç bugün olacak sanırım.

37 dakikaya başlıyor,sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

37 dakikaya başlıyor,sağol

Arkadaş yukarıda güzel özetlemiş nedeni . Bakalım NRG teemo banlayacak mı
  • Runnan cok güzel oluyo normal maçta ama 1v1 de kötü olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek atmak istiyorsan lich boğan luden rabadon alıyosun q+aa tek atıyosun. Çok denedim en iyisi bu
  • Almadılar. Acaba ilk maç hardcore oynayıp ikinci maç mı pickleyecekler. Ya da trollendik mi
  • Adc kogmaw buildi yap 3 lü 3 lü adam kesersin.
  • Ben dps teemo yapardım,ama artık mantar gücünü arttırma kiçin apye yönelik build yapmaya başladım.Mesela nashor'u 3 yada 4.item olarak çıkıyorum.Maske şart.Luden mantıklı.Hiçlik değneği şart.Rabadon zaten öyle.Bundan sonrası oyuna göre değişir bence.Ama ben genelde maske->savaşçı çizmesi->nashor-> rabadon gidiyorum
  • quote:

Almadılar. Acaba ilk maç hardcore oynayıp ikinci maç mı pickleyecekler. Ya da trollendik mi

Aldılar  Tek atan Teemo buildi

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Sıkript kardeş link atar mısın
  • Early çok güçsüz late 5v1 girebilen bir build

Nashor - Runaan - Nişancı çizmesi - Aklın Sonu- Rabadon - Mahvolmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrehan141:

Early çok güçsüz late 5v1 girebilen bir build

Nashor - Runaan - Nişancı çizmesi - Aklın Sonu- Rabadon - Mahvolmuş

Şu builde rabadon mu alıyorsun? Ap kasmamışsın zaten ne işine yarayacak rabadon? Onun yerine silahkılıç al çok daha fazla iş görür. Yada donmuş balyoz.

Benim tek atan buildim şöyle.
    Lich, luden, maske, hiçlik, rabadon. Çizme tabi ki sihirbaz pabuçları.
    Kabiliyet de yıldırım olacak.
    Pusu kurup aa+q+aa yaptığın zaman pert edersin. Adcyi falan silersin zaten.

Ancak bence dps daha iyi.

• sndıktan astronot teemo cıkmıstı zamanında buildmi denesem xd
  • Nedense Liandry diyen fazla yok. Ana item liandry
    Liandry kasmazsan o mantar vurmaz. Liandry kasmassan yetenek pasifin işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYLER :( -- 1 Ağustos 2016; 11:56:16 >
  • lich bane luden rylai rabadon maske mpenbot aa+q+aa ile tek atıyor full build vayne tekledim normsl oyunda troll teemo sup yapmıştım

• en iyisi jg oynamak. ap jung itemı liandry felan alıp karşı junga mantar sıçıyosun . küfür yemek zevkli oluyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.