Şimdi Ara

Tek başıma tatile çıkmayı düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haklısınız hocam eğlence ve dinlenme üzerine düşünüyorum. Sizlerin de fikrini merak ediyorum. Sizler benim yerimde olsanız nasıl yapardınız diye. En azından benim için de bir fikir veya ucundan tutabilrceğim bir öneri olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Haklısınız hocam eğlence ve dinlenme üzerine düşünüyorum. Sizlerin de fikrini merak ediyorum. Sizler benim yerimde olsanız nasıl yapardınız diye. En azından benim için de bir fikir veya ucundan tutabilrceğim bir öneri olur

şahsen kulturel gezi tarzını pek sevmem daha çok eğlence mekanları insanlarla iletişim kurmak vede kafam estiğindede gidip otelde dinlenmeyi tercih ederim.daha doğrusu kafamın estiğini yaparım diyeyim.yani icabında gider uyurum icabında gece 4lere kadar gezerim.yani anlık diyeyim.ama dedğim gibi herkesin tatil anlayışı farklı bazısıda gunde 3-4 saat uyur sureki birşeyler yapar.bunlar kişiye göre değişen şeyler
  • gren kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam, peki siz benim yerimde olsanız nereye gitmeyi düşünürdünüz nasıl bir planda ilerlerdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Anlıyorum hocam, peki siz benim yerimde olsanız nereye gitmeyi düşünürdünüz nasıl bir planda ilerlerdiniz?

çok düşününce tatil saçma gelirdi o yuzden fazla düşünmek tatilide görev haline getirir
    bunun yerine ne zaman gideceğini gideceğin yeri yapacağın şeyleri basitçe planla
    ayrıca youtubeda pekçok yeri gezmiş insanların videoları var onlarıda izlersen fikir sahibi olabilirsiniz
  • gren kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bosnia

Bu yaz çıktım otostopa tek başıma,kesinlikle tek başına deneyimlemelisin genel algının aksine tek başınaykende gayet eğlenebiliyorsun ayrıca çok daha fazla insanla tanışırsın,bu dönemde otostopla gidersin ama yolda kalırsan çadır ve malzemelerin uygun olması lazım ona göre bir plan çiz.

Kaç yaşındasınız hocam? Otostop yaparken ne gibi önlemler alıyorsunuz ve başımızdan tehlikeli durumlar geçti mi acaba?

• -Gürcistan

-Ukrayna

Mutlaka ikisini de ziyaret etmelisin. Gezerken bütçen kısıtlıysa bu siteyi kullanıp para kazanabilirsin site
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.