merhaba bende 2016 yazında tek başıma turla yurt dışı gezisi planlıyorum. sizin tatiliniz nasıl geçti sıkıldınız mı ya da herhangi bir zorluk yaşadınız mı? aynı durumdayız o yüzden tecrübelerinizden yararlanmak isterim :) @sahbaz061
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum.
Merhaba tatil için yanıma bir arkadaş buldum öyle gittim fakat tek başına tatile gelen genç bir kadın vardı halinden çok memnundu tur ile gitmeyi düşünüyorsanız turda ki kişilerin sıcaklığına muhabbetine bağlı bir çok şey muhabbeti iyi insanlara denk gelirseniz kesinlikle sıkılmazsınız.
sahbaz061S
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler.
Bende Yıllık izinimde gitmeyi düşünüyorum.Ocak ayında peki bu turlar için nasıl yol izlemeliyim.İlk defa gideceğim.Ve nereye başvuru yapacağımı bilmiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
AasFresSeRA
kullanıcısına yanıt
Merhaba ilk olarak tur operatörlerinin internet sitelerinden size uygun olan tur paketini ve firmayı netleştirin ardından tur operatörünün acentesine giderek paketi satın alın ayrıntılı bilgiyi ve izleyeceğiniz yolu ayrıntılı olarak kendileri anlatıyorlar zaten.
sahbaz061S
kullanıcısına yanıt
Her ay tur gezileri var mı peki?
AasFresSeRA
kullanıcısına yanıt
Tur firmalarının internet sitelerinde daha sağlıklı bilgiler mevcut oradan bakabilirsiniz.
tek başınalığın keyfini çıkartmaya çalışın bol fotoğraf çekin tanıştığınız insanlarla kısa iletişim içerisinde bulunun geçici dost olabilirsiniz. çantanızı emanet edebileceğiniz arkadaşınız olsun turda.
Bu işi yaptığımdan diyorum; her iki opsiyonunda kendine göre avantajları ya da dezavantajları vardır. Tek giderek sıkılabilir, başınız derde girdiğinde yalnız hissedebilirsin. Es keza grupla gidince grup kafa dengi değilse, tatil bitse de eve gitsem diye beklersiniz. Bence tamamen şans işi :) Özellikle büyük firmalardan paket tur aldığında, tamamen şans ne çıkacağı belli olmaz. Bazı butik acentalar tek bir iş üzerine yoğunklaştığından, oradan alınan tatil paketleri o kafa dengi insanlar tarafından tercih edildiğinden avantajlı olabilir. En azından herkes aynı kafada mesela.
tura bulaşmam. tek başıma, tursuz gezerim. hiç sıkılmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme