Şimdi Ara

Tek Başına Shinmo, iki buçuk saate değen lezzet :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar dün gece üşenemdim tek başına shinmoyu kestim. Ekte ss'leri veriyorum. Matrix kahramanımız Neo'ya ingilizce olarak "me me me mister Anderson" diyen ajan smith gibi hissetsem de açıklamak zorundayım. Aynı nickle kastığım wizard, warior ve warlockla beraber gittim.
    Wariorun bufı warlockun debufı, wizardın hiti ile 2.5- 3 saat sürdü.
    Ondan sonra da 4x95 unique odasını tercih ettim. 95 unique'lerin bir tanesi abartısız 5 dk sürdü :D. Tabi 2.5 saatten sonra 5 dk kaymak gibi geldi :D, kızgın kumlardan serin sulara atlayıp su kayağıyla yani...
    Hasılı kelam fırına verip üstü pembeleşinceye kadar beklettiğiniz wizardınızın üzerine hafif bir warlock serpiştirip, warirorla beraber servis edince tadından yenmiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 8 Mayıs 2009; 16:33:26 >

• Helal olsun ne diyelim.
  • Tebrikler.
  • teşekkürler, hayat paylaştıkça güzel...
  • tebrikler bi blader fln olsa 5 saati bulurdu herhalde
  • Tebrikler
  • matrix de o kısmı hatırlıyorum ama ajan smit onu eski sürüm ajana söylüyordu ( tam onu kendine dönüştürmeden önce ) ^^

tebrikler
  • tamam ben alternatif bitişi söylüyorum. DVD nin sonunu bakınız.
    Şaka bir yana doğru, ajan simit "why why why Mr. Anderson why" diyordu. Dövüş sahnesinin bir yerinde...
  • uuu diğer çara 12 ex gelmiş =) bide pre olsaydı düşün =) 25 ex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortar -- 8 Mayıs 2009; 16:56:17 >
  • @zortar

zaten %60lık ticket var.
  • Tbrkler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forbidden*

@zortar

zaten %60lık ticket var.

ben göremedim...neyse

hayırlı olsun güzel geçmiştir heralde o 2-3 saat...
  • dc tehlikesi, shinmonun patlattığı 30k lık alan vuruşları, işe gitmeme 1 saat kalıp bitmeme ihtimali gibi adrenalin enjeksiyonları dışında tabi harikaydı

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihbarut

dc tehlikesi, shinmonun patlattığı 30k lık alan vuruşları, işe gitmeme 1 saat kalıp bitmeme ihtimali gibi adrenalin enjeksiyonları dışında tabi harikaydı

Dayı sen yaparsın helal bi japonlar bide sen

• yanlış mı gördüm 350.000 sp mi geldi
    anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: LorDMage

yanlış mı gördüm 350.000 sp mi geldi
    anlamadım

350k skill experience point. 450-500 arası 1sp ye denk geliyor nerdeyse. hesapla ordan
  • sun gördüm sanki orda :D
  • sos
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.