Şimdi Ara

Tek bir oyun söyleyin deseler:: Hayatınızın oyunu:: (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
0
Favori
15.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yıl 97 filandı galiba.Hem senaryo modu çok etkilemişti beni hem de LAN dan multi yapmak için lisenin yurdundan kaçardık geceleri :)
  • GTA San Andreas
  • Diablo
  • Prince Of Persia : The Sands Of Time

Call Of Duty 1

En çok etkilendiğim 2 oyun
  • tabii ki cs.

2000'nin başlarında ne oynardık. beşiktaş'ın kafelerinde 15 kişi sıra beklediği olurdu. cs tam olarak hayatımın oyunudur. neredeyse bütün efsane konsollara ve her konsolun da efsane oyunlarına sahip oldum ancak cs'nin yeri başkadır. river raid de efsanedir fakat ben pek alışamadım hiçbir zaman. c64'de flimbo vardı, bir de taito'nun bonze adventure oyunu vardı. of of ne oyunlardı be. flimbo ve bonze adventure çocukluk dönemi oyunları olduğu için onları pek saymıyorum fakat cs başka bir dünyaydı.
  • nasıl unutmuşum ps1 deki ilk ve tek orjinal oyunum

Tek bir oyun söyleyin deseler:: Hayatınızın oyunu::

• BU ARADA PS1 DE MAYMUNLU BİR OYUN VARDI İLERLEMELİ ATLAYIP ZIPLIYODUK O OYUNUN ADINI HATIRLAYAN VAR MI(BİLENE BİR HEDİYEM OLACAK)
  • ape escape mi hocam?

benim hayatımın oyunu:

RESIDENT EVIL 3
  • UT Classic mi desem HL mi desem kaldım
  • Max Payne

GTA
  • Fallout 1
  • Resident Evil serileri.. (5 hariç)
  • Arşivimde orijinalleri yer alan,bence ve pekçok otorite ve oyuncu tarafından tüm zamanların en iyi oyunu olan SHENMUE...

• Tabiki ilk oynadığım oyun olan Wizard of War

• contra
  • Counter Strike .başlıktaki "hayatınızın oyunu" sifatını bu hakediyor.çocukluğum bu oyunla geçti :D. gelmiş geçmiş en güzel oyundur bence.hala kaç milyon kişi oynuyodur.
  • CRASH BANDİCOOT favorim şimdi hatırladım.

milyonlarca kez tüm bölümlerini bitirdiğim. 1-2-3
  • Street Fighter ..
  • Cod 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

quote:

Orijinalden alıntı: erko3000

River Raid :)
    Hadi yaşı yeten varsa söylesin bakalım bu oyunu bildiğini.... :)

Mükemmel bir oyundu sahiden kb lerin içine ne oyunlar sıkıştırmıştı adamlar şimdi nerdeee, river raidi sevmenizden anladığım kadarıyla bir sonraki nesilde silk worm oyununu oynamış sevmişsiniz belli:)

Vay be silk worm u duydum gözlerim doldu. Amiga nın efsanelerindendi gerçekten. İki kişi çok eğlenceli olurdu. Amiganın her oyunu aslında benim için hayatımın oyunudur diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.