Şimdi Ara

Tek bir ses sisteminde toplamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-popcorn hour
    -HTPC
    -Xbox 360
    -Uydu

cihazlar var. Ben bu cihazları 5.1 Logitech X-540 a bağlamak istiyorum. Fakat logitech in sadece PC için ses girili mevcut. Anfi felan alıp bütün bu sistemi x-540 a bağlayabilmem mümkün mü?

• Evet mümkündür...
  • Nasıl mümkün? Onu soruyorum zaten..
  • Pre out çıkışlı bir anfi alarak cihazları recever bağlayacaksın pre out çıkışları x540 bağlayacaksın
  • recever ın cihazlar için gerekli olan girişleri yokki? Yani recever ile kastettiğin uydu cihazıysa..
  • Sesten gerçek 5+1 efekti almak istiyorsan elindeki cihazlarla bu iş olmaz araya bir avr alıp avryi x540 a bağlamak zor görünüyor, ki olsa bile mantıklı değil. ancak sanal 5+1 ses bana yeter derseniz işiniz kolay piyasada 15 tl ye satılan bir aparatla bu mümkün.

Aşağıdaki linkte aparatın resmi var. 4'lü tarafa tek tek cihazlar bağlanacak tekli tarafada x540'la birlikte verilen stereo giriş aparatını bağlayacaksın. dinlemek istediğin cihazı üzerindeki düğmeyle sececeksin. bu bağlantı sekliyle stereo sesi 6 kanalı dağıtmış olursun yani sanal 5+1 dvd filmlerde ve dts seslerde gerçek 5+1 efekti alamazsınız

http://images.gittigidiyor.com/2125/RCA-DAGITICI-COKLAYICI-SWITCHLI__21250475_0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyblack -- 10 Aralık 2009; 17:35:12 >

• Yamaha rx-v765 gibi bir avr alıp bu işi halledebilirsin. 765 te hem multi ch in hem de pre out mevcut. Tüm cihazları 765 e oradan da pre out ile x540 aktarabilirsin. Biraz tuzlu olur ama.
  • Recever dan kstım avr idi benim aklıma pre outlu avr gelmemişti... chazları anfine bağlayacaksın oradnda pre out çıkışından x540 vereceksin fakat arkadaşın dediği gibi biraz tuzlu olur...
  • Arkadaşlar bir yamaha avr alındıktan sonra x540'mı kullanılır Eğer avr almak niyetindeyseniz x540'ı gözden çıkarıp en azından giriş seviyesi takım halinde hoparlörde alın olsun bitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.