Şimdi Ara

Tek böbrek ve pilotluk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek bobrekli olmak sivil hava pilotluguna engel mi? Bobreklerimden biri ameliyatla alindi 6sene once ve bu yuzden son zamanlarda heveslendigim pilotluk icin sorun cikmasindan korkuyorum. ICAO annex-1 ve jar fcl-3 saglik sartlarina uygunluga bakiliyormus ama ingilizcem yetersiz oldugu icin buraya sorayim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum öncelikle geçmiş olsun.
    Bahsettiğiniz konuya gelecek olursak, bildiğim kadarıyla pilot olmanız biraz zor.
    Pilot, kabin memuru ve uçan şef adaylarının sağlık taramaları çok detaylı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Dostum öncelikle geçmiş olsun.
    Bahsettiğiniz konuya gelecek olursak, bildiğim kadarıyla pilot olmanız biraz zor.
    Pilot, kabin memuru ve uçan şef adaylarının sağlık taramaları çok detaylı oluyor.

Tesekkurler, bir hayali daha suya atalim madem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Yanlis hatirlamiyorsam Istanbul Dogan Hastanesi havacilarin saglik taramasindan gectigi yerdi. Orayi arayip konu hakkinda detayli bilgi alabilirsin. Tam teyid etmeni tavsiye ederim.
    Moral bozmak yok dostum. Ben de pilot olma hayalleri ile buyudum ama muhtemelen hamburgerci olacagim.

• quote:

quote:

quote:

Yanlis hatirlamiyorsam Istanbul Dogan Hastanesi havacilarin saglik taramasindan gectigi yerdi. Orayi arayip konu hakkinda detayli bilgi alabilirsin. Tam teyid etmeni tavsiye ederim.
    Moral bozmak yok dostum. Ben de pilot olma hayalleri ile buyudum ama muhtemelen hamburgerci olacagim.

Hamburgerci mi haklisin detayli arastirmak lazim tam kesip atmadan ama fazla da heveslenmemem gerektigini anladim, dur bakalim hayat neler sunacak bize bu kurdugumuz hayaller arasindan. Belkim hamburgerci diye baslar mcdonaldsa ceo oluruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hamburgerci mi haklisin detayli arastirmak lazim tam kesip atmadan ama fazla da heveslenmemem gerektigini anladim, dur bakalim hayat neler sunacak bize bu kurdugumuz hayaller arasindan. Belkim hamburgerci diye baslar mcdonaldsa ceo oluruz

Adamım benim ya süpersin. Kim bilir oluruz belki de.

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar çok çabuk gaza gelmeyin pilot olacağım demekle pilot olunmuyor. yoksa herkes pilot olurdu.
    Not: Havacılık sektöründe çalışıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulda iyi bir kalp cerrahı.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pepew

arkadaşlar çok çabuk gaza gelmeyin pilot olacağım demekle pilot olunmuyor. yoksa herkes pilot olurdu.
    Not: Havacılık sektöründe çalışıyorum

Havacilik sektorunde calisiyorsan biliyorsundur bizi de bilgilendir sorduklarimiz konusunda iste, neden gaza gelmememiz gerektigini anlatta gelmeyelim gaza

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Dostum 4 yıllık üniversite mezunu anadil gibi ingilizce+kimse sana gel ben seni havadan pilot yapayım demez. verirsin 70,000Euro'yu girersin eğitime kaldığın sınav başı ekstra para ödersin. her sınavda 3 hakkın olur kaybettin herhangi birinde gitti 70,000euro. artı daha da masrafların vardır. Ha şöyle birşey ben çok zenginim en az 250.000,00TL çöpe giderse gitsin dersen dene.Bu söylediğim şey en kabası detaya inilirse en az 1 saat anlatılır.
  • sanırım hiçbir şirket tek böbrekli pilota yüzmilyonlarca euroluk uçağı emanet etmek istemez. hani sektörde çok büyük adam açığıda yok ki şansın artsın. bence farklı sevdalara yönelmelisin.
  • Tesekkurler cevabin icin, dedigin gibi arayip bizzat yerine sormak en iyisi.

• quote:

Tesekkurler cevabin icin, dedigin gibi arayip bizzat yerine sormak en iyisi.

dostum sordun mu ne dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

quote:

Yok sormadim, acelesi yok suan ama sorarsam konuyu uplar seni de cagiririm merak ediyorsan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

quote:

Yok sormadim, acelesi yok suan ama sorarsam konuyu uplar seni de cagiririm merak ediyorsan.

İyi olur aslında merak ettim bende
  • Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Sayenizde ben de yeni bilgiler edindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.