Şimdi Ara

Tek Burun Deliğinden Nefes Alanlar Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
9
Favori
39.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yer yer degisiyor ama genelde bir taraf kapalı oluyor. Ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekliyorum beyler.

bana cevap veren arkadaşlarada teşekkürler.

Prolife hocam ameliyattan 1 gün önce burada parti veriyoruz herkesi tedaviye özendirmek amacıyla sana da veririz haber edersen.
  • Kucukken burnumu sehpaya carpmisim ve o zamandan beri sag tarafi sis ve sag taraftan nefes alamiyorum. Sol delikle yetiniyoruz

• Yaz
  • aynı şekilde benim de bir burnum tıkalı mutlaka

yaz kış farketmez bir de hastalık eklenirse nefes almaya çalışırken yorulabiliyorsunuz

sola doğru yatarsam sol taraf tıkanıyor sağa doğru yatarsam sağ tıkanıyor yer değiştiriyor bir nevi
  • Beyler hangi burun deliğiniz tıkalıysa otarafa parmak ile baskı uygulayıp 1 dakika boyunca açık olan burun deliğinizden derin nefes alıp veriyorsunuz , bu işlemden sonra kapalı olan burun deliğinizin açıldığını hissedeceksiniz deneyin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Beyler hangi burun deliğiniz tıkalıysa otarafa parmak ile baskı uygulayıp 1 dakika boyunca açık olan burun deliğinizden derin nefes alıp veriyorsunuz , bu işlemden sonra kapalı olan burun deliğinizin açıldığını hissedeceksiniz deneyin .

deniyordum 5 dkdır bende. tesekkurler hocam
  • Beni de ekle Alerji + Kırık Burun Ameliyatı bekliyorum
  • Ya sağdan ya soldan alıyorum. İkisinden alırsam da azar azar alıyorum ikisinden de 1 deliğe tekabül ediyor. Yani yazabilirsin.
  • Burun eğriliğim var sol taraftan nefes alamıyorum.
  • Dogudugundan beri boyle tek. Su an sag acik. İki operasyon olmama ragmen. Benide yaz

• Ameliyat olun kurtulursunuz ben bir bucuk sene once oldum simdi iki delik de havaalani yolu gibi mazar degmesin insallah

• gidin ameliyat olun lan :) ben oldum 2 senedir Maşallah kompresör gibi iki burun
  • Bende bronşit var ve sigara kullanıyorum, çoğu zaman bi burun deliğim tıkalı oluyor. Sayılır mı ?
  • haber ederiz ya sıkıntı yok :D ilk önce doktor bulmam lazım
  • Amel'yata guvenmeyin. Ameliyat oldum 2 ay sonra eski halime dondum.
  • yaz. Lanet alerji
  • ekle.fakat biz bu grupta ne yapacağız ? sümkürcez mi ?
  • ekle beni de
  • oda bişeymi ben nefes almıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.