Şimdi Ara

Tek El? Çift El?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ardream için worrior kastım. +7 cihitn set giydiğimde raptor +2 rebirth bile kullanamıyo çünkü strsi yetmiyo.Onun yerine +2 veya +3 rebirth toto ve graham almamı tavsiye edermisiniz? Diğer konularıda araştırdım ama onlarda hep +1 rebirthler söz konusuydu. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• al bence combo ıcın ıı raptorla ztn combo yapılmaz ayrıca +7 raptor tavsiye etmıolar
  • 59 lwl yap +3 rebirt raptor tak.nasıl yetmiyor str si?benim +8 çitinlerim var +3 rebirt raptor takıyorum ?
  • toto + impact oneririm +7 bile yet2er.
  • tota impact bulsan süper. bi kere R damage in daha fazla ve daha seri. kalabalıkta özellikle cok etkili ama yan silah olarak kendine glave 8 veya raptor 7 alabilirsn vs lerde ap icin.
  • Onlyasas dostum ben +7 raptorun strsi tam 224 oluo die düşündüm.Uplayıncada fazla str gerekir die düşündüm.Doğru olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LanetliWampiR

al bence combo ıcın ıı raptorla ztn combo yapılmaz ayrıca +7 raptor tavsiye etmıolar

combo en iyi raptorla yapılır biliyorum bazı formlarda en iy isilah olarak combo yönünden raptor tercih edilir deniliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci El
    geçen yıl açıldı
    İkinci El
    4 yıl önce açıldı
    İkinci El
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kechi2222

Onlyasas dostum ben +7 raptorun strsi tam 224 oluo die düşündüm.Uplayıncada fazla str gerekir die düşündüm.Doğru olabilir.

+3 rebirte kadar 224 str istiyor.kullanılabilir...
  • Ben olsam Toto - İmpact alırım....Raptorla combo zor :'(

Beyler Raptor +8 ne kadar str istio bilen warmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: b8

quote:

Orjinalden alıntı: LanetliWampiR

al bence combo ıcın ıı raptorla ztn combo yapılmaz ayrıca +7 raptor tavsiye etmıolar

combo en iyi raptorla yapılır biliyorum bazı formlarda en iy isilah olarak combo yönünden raptor tercih edilir deniliyor.

VERY SLOW ATACK LA NASI EN İYİ COMBOYU YAPIYORSUN MERAK ETTİM??
  • beyler pekı ıron ımpact +7 veya mırage sword+7 ne dıyonuz?raptor veya cıft el sılahları yerıne tercıh edılerbılır mı?
  • quote:

beyler pekı ıron ımpact +7 veya mırage sword+7 ne dıyonuz?raptor veya cıft el sılahları yerıne tercıh edılerbılır mı?

hell brekaer en az +7 si olabilir +7 h lr giga +7 avedon+7toto +2 rebith impatch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay -- 14 Mart 2007; 14:04:29 >
  • quote:

beyler pekı ıron ımpact +7 veya mırage sword+7 ne dıyonuz?raptor veya cıft el sılahları yerıne tercıh edılerbılır mı?

ikiside mükkemmem itemler ikiside warriora iyi gidio
    iron impakt ms den biraz daha yavaş daha fazla ap varr
    ms flame damage birde daha hızlı
    sen hangisini istiyorsan onu tak ikiside süper itemler
    tabiii ms ucuz ii pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 14 Mart 2007; 14:07:55 >
  • Oyanamayı iyi biliyorsan yani combo yapmayı Raptor al derim eline..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewil May CRY

Ben olsam Toto - İmpact alırım....Raptorla combo zor :'(

Beyler Raptor +8 ne kadar str istio bilen warmı??

228
  • Ms +7de tercih edilebilir illaha raptor toto impact olacak deil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.