Herkese iyi akşamlar selamlar. Öncelikle konuyu doğru bölüme açtımmı bilmiyorum yanlış açtıysam admin taşırsa sevinirim. Ben yaklaşık 6 yıldır online oyun oynuyorum, ev değiştiğim için bir ara internetimi kestim, geçen hafta tekrar bağlattım bukez teknoloji ilerledi diyerek eski modemi emekli ettim yeni bir modem aldım. Eski modemim kablolu pikatel combomax dı ve online oyunda performansı çok iyiydi, yeni altığım modem ise tp-link 854 marka kablosuz ama performansı çok kötü oyunda lag problemi var vs. interneti komşumada verdim masaüstü pc için kabloyla, eski modem kablosuz ve tek port olduğu için yeni modemle komşuma verdim neti. Şimdi ben eski modemi kurup kullanmak istiyorum ama bukez komşuma internet veremeyecem bu yüzdeniki modemide kullanmak istiyorum, eski modemi kendime yeni modemide komşum için düşündüm ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
iki modem kullanamazsın eski modemini kullanmaya devam et ve eğer ethernet portun yetersizse onu hub ile çokla eğer wifi özelliği yoksa ve sen wi fi kullanacaksan access point alıp eski modemine bağlayacaksın...