Şimdi Ara

Tek Jack Girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bir laptop alıcam, Lenovo Z710 ama bu laptopta tek kulaklık giriş yeri var bende mikrofon cok kullanan bırıyım. Buna nasıl mikrofonlu kulaklık takabılırım... Bide arkadaşlar cok araştırdım bu konuyu.Böle bi adaptör varmış :http://i.hizliresim.com/R6DdDa.jpg Bu adaptörün ısmı ney, ne desem bulurum nerde bulurum...

Yardımcı olursanız cok sevınırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maki12223 -- 12 Ekim 2014; 16:27:36 >

• Resmi göremiyorum, ama bende de tam tersi bir durum var. Creative Hitz MA2600 model mikrofonlu kulaklığım var. Bu tek girişliler için tasarlanmış bir kulaklık, yani 4 pinli bir jack.
    Ben de tam tersi bir aparat arıyoruyorum. Senin sorunun için benim aldığım kulaklığa bir göz atabilirsin, gayet önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Resmi göremiyorum, ama bende de tam tersi bir durum var. Creative Hitz MA2600 model mikrofonlu kulaklığım var. Bu tek girişliler için tasarlanmış bir kulaklık, yani 4 pinli bir jack.
    Ben de tam tersi bir aparat arıyoruyorum. Senin sorunun için benim aldığım kulaklığa bir göz atabilirsin, gayet önerebilirim.

Evet bu sorunumu cozebılır.En kötü usb ses kartı alıcam ole yapıcam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5+1 jak girişleri
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.