Şimdi Ara

Tek kapı(coupe) araçların hazin sonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: karasimsek06

bence tek kapı arablar bencil arbası benle sevgilimdenbaşkası binmesin tarzında. Ayrıca bence türkiye de çoğu şeyin yanlış kullanıldığı gibi onlar ve özellikle spor arabalarda yanlış kullanılıyor.

O halde benciliz.Arkada kapı olmamalı.Hatta arkada koltuk bile olmamalı.Olsa da patates soğan falan doldurup "Üstad, seni de atardık ama yükler var" demeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

A3 sanırım 3k'sı 5k'sından 2. eli iyi olan tek araba...

Ben 5k hiç bakmadım bile

Aslında ters olmasının nedeni şudur ki a3 te önce 3 kapılı çıktı.. Sonradan bozup 3 kapı olanların aksine sonradan 5 kapı oldu
  • Isin ilginc yani saydiginiz hic bir arac coupe degil ,hepsi hatchback..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 16 Mart 2010; 13:56:42 >
  • bu tarz arabası olan birçok kişinin aynı zamanda bir de 4 veya 5 kapılı aracı olmaktadır.genelde bu böyledir.eğer ki kişi bekar veya tek başına aracı kullanan kişi değilse..
  • Arkadaşım bu ülkede "best-seller" Şahin'dir.
    O yüzden bu topraklarda yaşıyorsan askerlikte ve 2. elde mantık aramayacaksın.
  • Son zamanlarda ülkemizde tek kapı coupe arabalara ilgi bir hayli arttı...şimdi özellikle gençler aile tipi yerine COUPE araçlara yöneliyor...A3 olsun yada Scirocco gibi her zaman alıcı bulacak ve değeini koruyacak arabalardır...burda coupe araba alırken tercih ettiğiniz marka ve model önemli bence...mesela Tek kapı bir PUG 307 ini 2. eli gerçekten çok sıkıntılı olabilir...gerçi 4 kapılı arabalarda bile her marka ve modele talep farklı oluyor ona kalırsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

Son zamanlarda ülkemizde tek kapı coupe arabalara ilgi bir hayli arttı...şimdi özellikle gençler aile tipi yerine COUPE araçlara yöneliyor...A3 olsun yada Scirocco gibi her zaman alıcı bulacak ve değeini koruyacak arabalardır...burda coupe araba alırken tercih ettiğiniz marka ve model önemli bence...mesela Tek kapı bir PUG 307 ini 2. eli gerçekten çok sıkıntılı olabilir...gerçi 4 kapılı arabalarda bile her marka ve modele talep farklı oluyor ona kalırsa...

Scirocco her zaman alıcı bulacak ve "değerini koruyacak" otomobil listesine nasıl dahil oldu acaba sıfır fiyatı %30 düştüğünde olabilir.

• 2 kapı = coupe değildir. İkisi farklı arkadaşlar. Coupe ler genelde 2 kapı olur ama a5 spotback de coupe sayılıyor. Grande Punto da 2 kapı diye coupe sayılmaz. Coupe basık spor arabalara verilen genel ad.
  • Stilo ve E92-E90 tercihleri de var aklıma gelen

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

A3 sanırım 3k'sı 5k'sından 2. eli iyi olan tek araba...

aynen öyle.

2 kapılı Grande Punto ve benzeri araçları 3 kapılı Hatchback diye adlandırmak daha iyi sanki:)

quote:

Orijinalden alıntı: erakcora

2 kapı = coupe değildir. İkisi farklı arkadaşlar. Coupe ler genelde 2 kapı olur ama a5 spotback de coupe sayılıyor. Grande Punto da 2 kapı diye coupe sayılmaz. Coupe basık spor arabalara verilen genel ad.

• Ben hariç çevremdeki herkes 5 kapı 5 kapı diye diretirken ben gidip coupe aldım.

Memnun muyum? Sonuna kadar.
    Peki annem memnun mu? "asla"
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Ben hariç çevremdeki herkes 5 kapı 5 kapı diye diretirken ben gidip coupe aldım.

+ sevgilimde hiç memnun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Ben hariç çevremdeki herkes 5 kapı 5 kapı diye diretirken ben gidip coupe aldım.

• 4 kapili ekonomik aile sedanimdan kurtulabilirsem 3 kapi bir arac, en kotu hb bir arac tercih edecegim. Biktim bagajda mangal, yastik, battaniye, damacana su, uyku tulumu, raketlerim, spor cantam, yedek ayakkabi ve 80 lt.lik LPG tanki tasimaktan Tasima diyeceksiniz de, eve tasimak daha zor geliyor bu yuzden bir turlu bosaltamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 27 Mart 2010; 16:41:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

4 kapili ekonomik aile sedanimdan kurtulabilirsem 3 kapi bir arac, en kotu hb bir arac tercih edecegim. Biktim bagajda mangal, yastik, battaniye, damacana su, uyku tulumu, raketlerim, spor cantam, yedek ayakkabi ve 80 lt.lik LPG tanki tasimaktan Tasima diyeceksiniz de, eve tasimak daha zor geliyor bu yuzden bir turlu bosaltamadim

mangalı atarsan vatandaşlıktan atılırsın hocam aman diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: KaTiP_SoSe

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

hele üstü açıksa tam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.