Şimdi Ara

Tek kapı(coupe) araçların hazin sonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek kapı arabalar gayet güzel ve genç işi oluyorlar ilk çıktıklarında normal olanlara göre daha pahalıya satılıyorlar ama daha sonra fiyatları 2. edlde hızla aşağı doğru düşüyor. araç olarak örnek veremeyeceğim ama öyle olduğunu biliyorum sizin görüşleriniz nedir arkadaşlar saygılar.

• Bu anlamda Colt"un 3 kapılıları istisna sanırım...
  • Cok daha sik olmasina ragmen sadece 2.el degeri yuzunden clio 3kapi yerine 5 kapi tercih ettim. Bu deger kaybi ozellikle B ve C sinifi araclarda daha fazla oluyor. Tek kapinin deger kaybindan etkilenmeyen tek arac galiba Audi A3
  • Aracın görüntüsü 5 kapılıdan bozma 3 kapılıysa evet değer düşüyor ilginç bir şekilde ama kendine has bir tasarımı varsa C segmentinden itibaren 3 kapılı araçlar hak ettikleri değerde satılıyorlar.
  • çok kullanışsız geliyor bana maddiyat gerek
  • Coupe araçlar her zaman favorimdir ve benim için hiçbir zaman alımlılığını kaybetmeyecek.Değer kaybına da diyecek bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 7 Mart 2010; 23:26:12 >
  • Normaldir değer düşüşü.Ülkemizde keyfe keder araba alımı oldukça az bildiğiniz gibi.Çoğu ailenin tek aracı var ve kimse ailesinin ön koltuktan sekerek araca binmesini istemez. =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

•  Tek kapı(coupe) araçların hazin sonu

• Hazin sonu bu mudur yani fiyatı düşmesi mi

İyki Türk milletinin zevksiz bir araç tercihi var da ucuza 3 kapılı araca binebiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

Hazin sonu bu mudur yani fiyatı düşmesi mi

İyki Türk milletinin zevksiz bir araç tercihi var da ucuza 3 kapılı araca binebiliyoruz

kendi içinde hazin sonu demek istedim tabi tek kapı severler için süper bişey
  • 2.el alıyorsan sorun yok zaten alırken ucuz alıyorsun 0 araçta da yapacak bişey yok ben 0 coupe almam mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

çok kullanışsız geliyor bana maddiyat gerek

katılıyorum

normal bir aracın olacak, olursa bu ayrıca zevk için
  • ben gayet memnunum şahsen bu durumdan istediğim araçlara daha çok yaklaşıyorum bu değer kaybından dolayı..
  • kaza durumunda arkadakilerin hali baya bi kötü olur herhalde bende bunu merak ediyorum
  • birkan grande punto müthiş miş yakıyo ortalığı
  • valla annem her arka koltuğa geçişinde söyleniyor "4 kapılı arabayı sattın 2 kapılı araba aldın" diye
  • Cabriolar ne yapsın o zamanHele bir de tenteyse...
  • yaw hiç ucuza cabrio araba varmı nissan falan ? 15-16 milyara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

valla annem her arka koltuğa geçişinde söyleniyor "4 kapılı arabayı sattın 2 kapılı araba aldın" diye

ee yani arkaya geçen için sorun.Tek kişi kullanıyorsanız bencede tek kapı alımlı ve güzel.
  •  Tek kapı(coupe) araçların hazin sonu

mesela şua araç 8-9 bine bulunabiliyor acaba o yıllardaki fiyatı ne idi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.