Merhaba üstadlar,sabah motorun kaputu bir açayım dedim resim deki manzarayla karşılaşdım.ışık tuttum ama yağın nereden geldiğini göremedim sizce yağ kaçağı nereden olabilir acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Chevrolet Cruze üst tarafın dan yağ gelmesi
-
-
motor nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 Cruze otomatik
Üst kapak contası olabilir, kontrol ettirin hiç değişmediyse...
Düzeltme: Külbütör kapak contası olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 21 Şubat 2023; 15:17:39 > -
Yarın sabah erkenden götürecem bakalım,şansa bak ya tam zamanında 😔
bence kulbütör kapak contası olması lazım; üst kapak ya da silindir kapağı contası daha aşağıda yer alır
-
Evet yanlış ifade ettim özür dilerim, işte o en üstteki kapak neyse
-
Elring marka alıp taktırın Alman malıdır çok kalitelidir.
Külbütör kapak contasından kaçırıyor elring marka alıp onunla değiştirin, koreden gelen üzerinde gm logosu olan fakat sahte külbütör contaları piyasada kol geziyor insanlar o kadar para verip alıyor sonra bir yıl içerisinde yine yağ kaçağıyla karşılaşıyorlar.Bu video size yardımcı olabilir mutlaka izleyin;
GM Külbütör kapak contası hakkında önemli bilgilendirme!.. (Sahte Ürün Vakası) - YouTube
-
kulbütör kapak contası ve sağda peteğe gelen şanzımandan vidalar gevşemiş ordanda şanzıman yağı kaçırıyor du onlafı yapdırdım şimdilik tamamdır, teşekkür ederim bilgi paylaşımı yapanlara
Tekrardan kaçırıyor yağ,şimdide kapağın değişmesi lazım dedi usta
Külbütör kapak contasını değiştirdikten sonra tekrar kaçırma yaparsa kapak değişimi yapılıyor mecbur.
Cruze'un anormal sıcaklıklarda çalışması bütün motor-mekanik aksamlarını yıpratıyor. Hele doğal hali yüksek olan yüksek çalışma sıcaklığı, LPG ve sıcak havalarla da birleşince sıkıntı.
-
conta + sıvı conta deneyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X