Şimdi Ara

Fiat Egea / Tipo için AB Geri Çağırması Şubat 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Selamlar. Avrupa Birliği ülkelerinde Fiat Tipo adıyla bizde ise Fiat Egea olarak satılan model için ilk kez bir geri çağırma yayınlandı. Bu çağrı Türkiye'yi kapsamıyor ancak bizde aksiyon alınır mı bilinmez. Aşağıda belirtilmiş tarihler arasında üretilmiş araçların sahipleri isterse markadan sorgulasınlar;

Ger çağırma nedeninin tercümesi ise;
    Sürücü hava yastığına ait kablolar, direksiyon kablo kelepçesine sürtmekte, kısa devreye ve sürücü hava yastığının yanlışlıkla açılmasına neden olabilecek aşınmaya neden olmakta.

Alert number: A12/0167/17
    Category: Motor vehicles
    Product: Passenger car
    Brand: Fiat
    Name: Tipo
    Type/number of model: Type-approval number: e3*2007/46*0373*; Type: 356
    Batch number/Barcode: The vehicles concerned were manufactured between October 2015 and July 2016.
    Risk: Injuries
    The cables of the driver's airbag may rub against the steering wheel cable clamp, causing wear which could result in a short circuit and unintentional deployment of the driver's airbag.
    Measures taken by economic operators: Recall of the product from end users (By: Manufacturer)

• Bizde tabi ki aksiyon alınır. Mesela geri çağrılan o araçların tümü toplanıp bize itelenir. Milletimiz de sıraya girer. Hele bir de yanında 500 TL lik yok yok 1000 TL lik!! park sensörü ve kauçuk paspas hediye ettilermiydi ballı kaymaklı olur.
  • kablonun sürtünen bölümünü , siyah elektrik bandı ile saracaklar . başka ne yapacaklar ki.
  • bizde kimse sallamaz airbag patlamadıkça
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazakbil

kablonun sürtünen bölümünü , siyah elektrik bandı ile saracaklar . başka ne yapacaklar ki.

Üretim yılı olarak benim aracıda kapsıyor. Arayacaklarini pek sanmıyorum ama siyah bant olayı olursa paylaşırım burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.