Şimdi Ara

Tek klavyeyi PS3 ve PCde kullanma (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar masamda pc ve ps3ümü dönüşümlü olarak kullanıyorum. klavyeyi kullanmak içinse sürekli ps3 ile pc arasında değiştirmek zorunda kalıyorum.
    acaba klavyeyi hem pc'de hem de ps3te aynı anda kullanmanın bir yolu var mı?

mesela şu 3-4 liralık usb-y-kablo işe yarar mı?yoksa bu kablo sadece güç için midir?
     Tek klavyeyi PS3 ve PCde kullanma (yardım)

kvm switch ile sanırım dönüşüm sağlanabilir ama o zamanda her pc ye geçişte 1 dk civarı tanıma süresini beklemek gerekecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regist -- 27 Mart 2011; 9:22:05 >

• 3-4 lira kabloya vermek yerine 10 Tl'e klavye almanızı tavsiye ederim. Ben öyle yaptım.
  • dediğim gibi pc masamda ps3ü dönüşümlü kullanıyorum, fazla kalabalık istemediğimden tek klavyeyle işi çözmek istiyorum...
  • Bluetooth klavye alsan hem kablo derdinden kurtulursun, daha şık olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

Bluetooth klavye alsan hem kablo derdinden kurtulursun, daha şık olmaz mı

aslında bluetooth klavyeyi her ikisinde birden kullanabileceksem(pc'ye veya ps3e her girişte, tanıtma derdi olmadan tabii) harika olur. zaten yeteri kadar kablo karmaşası mevcut.
  • Bende bluetoothlu klavye var logitechin ps3 uyumlu notebook Bi türlü tanitamadim ama ps3 te Bi sorun yok
  • crazytown merhaba, bana yardımcı olabilir misiniz ? bende de logitech marka mediaboard klavye mevcut. ps3'e tanıttım, ancak oyunlarda kullanamıyorum. çünkü start butonunu bulamadım lütfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.