Şimdi Ara

Tek Maç Kaybetmeden Şampiyon Olacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene evimizde tek bir maç kaybetmeden dışarda toplam maximum 2 kere yenilerek şampiyon olucaz arkadaşlar. Bu takımda o potansiyel var o ruh var. Evimizde 55 bin aslanın önünde bizi yenecek takım anasının karnından doğmadı.

• Evde maç kaybetmemek okadar zor birşey değil. Önemli olan deplasmanda puan toplamak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence içerdeki Trabzonspor,Beşiktaş,Başakşehir ve Antalyaspor maçları sıkıntılı geçebilir.
  • Sıkıntılı geçecek tabi ama bizim için değil rakipler için sıkıntılı geçecek.bu zamana kadar oynadığımız futbolu dusunursek Türkiye liginden kimle nerede oynarsak oynayalim maçın favorisi biziz.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğin gibi olur. Şampiyon olmaktan başka çare kalmadı çünkü.
  • Sezonu erken açtınız belli süre sonra düşüş olacaktır , önemli olan minimum zararla atlatmak.
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Biz sezonu erken açtıysak 3-4 hafta erken açtık o zaman bizim düşüşe geçtiğimiz noktadan 3-4 maç sonra siz de mi düşüşe geçeceksiniz?

Lig uzun bir maraton her takımın inişi, çıkışı olacak olayın kanunu bu, sezonu erken açmakla ya da geç açmakla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Evimizde maç kaybetmeyeceğiz de çok iddialı bir cümle. Şu an bence Dünya'nın en iyi takımı Real Madrid bile evinde, 80bin kişinin önünde, az kalsın 3 puan bırakıyordu geçen hafta. Futbol bu hiç belli olmaz.

Benim bu sene şampiyonluk beklentim çok yok ama böyle devam edersek şampiyon olmasak da bu takım kendini yuhalatmayacak, kendini ıslıklatmayacak her daim zevk verip, maçını bekletecek gibi duruyor. O yüzden Şampiyonlar ligine gidelim yeter, seneye orada olmak şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 29 Ağustos 2017; 15:29:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Sezonu erken açtınız belli süre sonra düşüş olacaktır , önemli olan minimum zararla atlatmak.

yahu alt tarafı ekstradan 2 tane dandik maç yaptık. duyanda mayıs ayından beri her hafta maç yapıyoruz sanacak. hem o kadro ile şimdiki kadro aynı değil, takımın yarısı bu maçlara çıkamadı. düşüş falan hikaye, tamamen başarısızlığa kılıf uydurmak için üretilen şehir efsanesi
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Şu dediğiniz resmen saçmalık. Biz sezonu erken açtığımızda şuanki kadro mu oynuyordu? Dediğinin tam aksine vakit ilerledikçe biz daha güçleneceğiz. Kadromuz yeni, şuan ara sıra uyumdan kaynaklı hatalar yapıyor. Vakit ilerledikçe bu hatalar azalarak bitecek. Anlamadığım şey herkes 1 ay önce aynı şeyi diyordu, kadronuz yeni ilk haftalarda çok puan kaybedersiniz, toparlayana kadar yarıştan düşersiniz falan. Ne oldu şimdi? Puanları toplayınca başka bahaneler mi aramaya başladınız? Bu yaptığınız şey u dönüşü(seni değil genel anlamda rakip taraftarı kastediyorum)

Pres yaptığımız için tüm takım sakatlıklarla boğuşacakmış. Yav arkadaş biz farklı sporları mı konuşuyoruz? Klopp Gegenpressing yaptırıyor, her maç 2-3 oyuncusu mu sakatlanıyor? Pres yapmak, sahada fazla koşmak ne zaman sakatlık sebebi oldu? O zaman Kante her maç sakatlanmalı, çok efor sarfediyor. Eleştirmek için eleştiriyorsunuz.

Ha bu post sadece sana yönelik değil, genel olarak rakip taraftara yönelik. Alakasız yerlerden çamur atmak hiçbir fayda sağlamaz, sezon sonunda üzülürsünüz sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uçan ergenler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Şu dediğiniz resmen saçmalık. Biz sezonu erken açtığımızda şuanki kadro mu oynuyordu? Dediğinin tam aksine vakit ilerledikçe biz daha güçleneceğiz. Kadromuz yeni, şuan ara sıra uyumdan kaynaklı hatalar yapıyor. Vakit ilerledikçe bu hatalar azalarak bitecek. Anlamadığım şey herkes 1 ay önce aynı şeyi diyordu, kadronuz yeni ilk haftalarda çok puan kaybedersiniz, toparlayana kadar yarıştan düşersiniz falan. Ne oldu şimdi? Puanları toplayınca başka bahaneler mi aramaya başladınız? Bu yaptığınız şey u dönüşü(seni değil genel anlamda rakip taraftarı kastediyorum)

Pres yaptığımız için tüm takım sakatlıklarla boğuşacakmış. Yav arkadaş biz farklı sporları mı konuşuyoruz? Klopp Gegenpressing yaptırıyor, her maç 2-3 oyuncusu mu sakatlanıyor? Pres yapmak, sahada fazla koşmak ne zaman sakatlık sebebi oldu? O zaman Kante her maç sakatlanmalı, çok efor sarfediyor. Eleştirmek için eleştiriyorsunuz.

Ha bu post sadece sana yönelik değil, genel olarak rakip taraftara yönelik. Alakasız yerlerden çamur atmak hiçbir fayda sağlamaz, sezon sonunda üzülürsünüz sonra.

Niye çamur atayim? .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 29 Ağustos 2017; 17:38:40 >

• Bu tür konuları açmaya hiç gerek yok.

Reekard döneminde de 6da6 ile başlamıştık. Önemli olan bu istikrarı sezona yayabilmek. İlk 10 hafta kazanıp son 4 hafta galibiyet alamazsan ne anlamı var ?
  • Milli aradan sonra bakalım aynı tempo devam edecek mi.Ben bu aradan sonra sizde düşüş bekliyorum, bu düşüşü ya sakince atlatır devam edersiniz ya da ortalık yine karışır, tudor ve dursun özbek yine istifaya çağrılır.
  • İhtimal dahilinde değil. İçerde 51 puanın 42'sini alsak yeter. 13 galibiyet, 3 beraberlik 1 mağlubiyet veya 14 galibiyet, 3 mağlubiyet ediyor. Dışarda hedef 32-33 barajını bulmak olmalı. 74-75 puan bizi şampiyon yapar.
  • Bana konu başlığı hep bunu anımsatıyor

Efendiler ...

10 maç sonra kafes hazır
  • quote:

Sezonu erken açtınız belli süre sonra düşüş olacaktır , önemli olan minimum zararla atlatmak.

Göreceğiz daha Feghouli Asamoah oynamıyor bu takımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucas10

quote:

Göreceğiz daha Feghouli Asamoah oynamıyor bu takımda

Kafes 10 maç sonra hazır

Terbiyeci olarak ben gelirim

Saati 10 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 29 Ağustos 2017; 20:2:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Milli aradan sonra bakalım aynı tempo devam edecek mi.Ben bu aradan sonra sizde düşüş bekliyorum, bu düşüşü ya sakince atlatır devam edersiniz ya da ortalık yine karışır, tudor ve dursun özbek yine istifaya çağrılır.

Düşüşü beklemeye devam edin sizi göreceğiz. 22 gün 5 maç bakalım nasıl atlatacaksınız. Karabük deplasmanı sonra Porto deplasmanı ile başlıyor serüveniniz
  • Cülülük 0 mesaj

• Bizim gibi sürekli saldıran bir takımın maç kaybetmeme gibi bir durumu olamaz.. Kontrollü oynayan takımlar maç kaybetmeden ligi bitirebilirler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.