Şimdi Ara

Tek maç önerisi olan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: Aphrodisias

quote:

Orijinalden alıntı: moordillo

City üst
    brasov 1 300 tl girecem hadi şans dileyin

City maçı alt biticek sakın girme city maçını sil kardeş walla bak dediğimi dinle çok pişman olursun o maç alt bitecek veya 02 biticek sen o maça bulaşma

Bence o maçta Swansea gol bulacaktır. Ben 3-1 gibi bir skor bekliyorum o maçtan. İlk 20 dk da bir gol olur o maçta bana göre...

Ya kardeş walla dün geceden beri bakıyorum swensea düşüyorda düşüyor 1.5 altı oranları bile düşmüş hep yanıltabiliyor böyle maçlar haa olur maç 1 biter H1 biter ama ben yukardaki arkadaşa sesleniyorum burdan 300 lira için bu riski ben olsam göze almam sonuçta herkes üst üst diyor demek ki bu maç alt olcak buda link bakın
    Bu 1.5 alt oranlarının düşüşünü gösteren linkhttp://www.oddsportal.com/soccer/england/premier-league-2011-2012/manchester-city-swansea-801486/#over-under;2
    Buda Swensea'nin oranlarındaki düşüşü gösteren linkhttp://www.oddsportal.com/soccer/england/premier-league-2011-2012/manchester-city-swansea-801486/#1X2;2
    Buda 02 Çifte Şans oranlarının düşüşünü gösteren linkhttp://www.oddsportal.com/soccer/england/premier-league-2011-2012/manchester-city-swansea-801486/#double;2

• Şu anda Swansea'ye yüklenme var tamam doğru fakat. X2 si bu kadar yüksek olan oranlarda genellikle karşılaşılır bu tip yüklenmelerle. Nette ÜST oraları 1.60-1.70 civarında geziniyor. Değerli olmasa da bence ÜST'e gidebilecek bir maç...
  • Bilmiyorum akşam görelim bende merak ediyorum sonucu ayrıca yüklenmeyle alakalı bir düşüş olduğunu zannetmem bütün sitelerde deplasmanın oranları düşüyor peki deplasman düşüyorda herkes deplasmana mı yükleniyor hiç ev sahibine yüklenme olmuyor mu neden ev sahibinin oranlarında yükseliş var demek ki başka birşeyden dolayı düşüyor bence kafa karıştırmak için yapıyorlar alt oranlarıda dibe vurmuş ben böyle çok maç gördüm belli olmaz maç bakarsın 7+ bitebilir ben kasayı sıfırladım başkaları sıfırlamasın diye uyarıyım sonra yatarsanız benden demesi garanti gibi gözüken ne maçlara oynadım akşam bakalım üst mü alt mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

Arkadaslar benim bugun den en cok güvendigim mac 400 brasov - sportul studentesc Ms 1 idir...Oran 1.80

mac gelmistir...1-0 btti
  • dün 5te 4 bildim 6 orandan.. anlayacağınız tek maçtan güme gittik
  • Nijmegen maçından gümledik be
  • quote:

quote:

Arkadaslar benim bugun den en cok güvendigim mac 400 brasov - sportul studentesc Ms 1 idir...Oran 1.80

mac gelmistir...1-0 btti

Teşekkürler dostum.1-0 olsun bizim olsun.Bu gün için önerin varmı.
  • Dün oynadığım maçlar
    inter turku üst 100 TL
    Honka 1 100 TL

M.city 1,5 üstü ve brasov 1 150 TL girdim

Sonuç olarak gene zarar ama uzun zamandırki şanssızlığımı kırdım.Bu günkü maçlara bakacağım artık.Önerisi olan varmı
  • Arsenal MS1 ve Kopenhag MS1 bugüne girmeyi düşündüğüm maçlar...
  • Fener 2 50 TL
    Kopenhag1+Arsenal1 100 TL
    Kopenhag1+Arsenal1 +Fener 2 100 TL

Allah belanı versin Kopenhag inşallah küme düşersin.800 TL gitti Kopenhag yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99 -- 17 Ağustos 2011; 8:55:01 >
  • Her ne kadar ecel terleri döksemde MESSSSSSSİİİİ

Tek maç önerisi olan
  • üst oranı iyi değilmiydi niye kendini riske atıyorsun
  • Beyler tek maç hangi siteden oynanıyor, nasıl üye olunuyor falan referans lazımsa pm den atabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barin

üst oranı iyi değilmiydi niye kendini riske atıyorsun

3.5 üstü 2.85 ti galiba. İlk onu yazdım. Sonra barça nasolsa kazanır diyip 1 oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Orijinalden alıntı: barin

üst oranı iyi değilmiydi niye kendini riske atıyorsun

3.5 üstü 2.85 ti galiba. İlk onu yazdım. Sonra barça nasolsa kazanır diyip 1 oynadım.

hocam oynadığın sitenin adı nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.