quote:Orijinalden alıntı: ikiodayediduvar +1 izlenmesi gereken çok güzel ve aynı zamanda hiç sıkmayan bir film
quote:Orijinalden alıntı: ak sakallı user quote:Orijinalden alıntı: ikiodayediduvar +1 izlenmesi gereken çok güzel ve aynı zamanda hiç sıkmayan bir film Tavsiyeniz için teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: LuX Aeterna İşin içine biraz da korku-gerilim katmak isterseniz listem burada Buraya filmlerin kapaklarını yapıştırırsan daha iyi olur
quote:Orijinalden alıntı: 'Death' quote:Orijinalden alıntı: EliNTeR Bugün izledim filmi çok beğendim Güzel filmdir, bilimkurgudur ama efekt yoktur, tek mekanda geçer vs. Ben de severim
quote:Orijinalden alıntı: obili Bu da yeni aklıma geldi. Psikolojik filmler konusuna da koyalım. Küp filminemi benziyor ?
quote:Orijinalden alıntı: 'Death' quote:Orijinalden alıntı: obili Bu da yeni aklıma geldi. Psikolojik filmler konusuna da koyalım. Küp filminemi benziyor ? Küp filmini izlemedim. Korku türündeydi galiba Küp. Bu daha çok Sleuth (2007) tarzında diyebilirim.