Bildirim
tek modem/ 6 AP ile wifi ağı kurmak
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bu soru kullanım alanına göre değişir kullanım ortamı nasıl olacak bir bina mı ? bir iş yerimi ? internet kafe mi nasıl bir yer. ayrıca internet konusunda ucuza kaçmamanızı öneririm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bina içi odalara wifi sinyali sorunsuz gitmesi gerek ttnetin modemleri bile koridor ortasından en köşedeki yerde bile 2 tırnak çekiyor benim amacım çok kişi bağlandığında şişmemesi
ben ilk kata 1 2 ve 3. her kata çapraz 2 ap ve son kata te ap düşünüyorum ama marka model vs kararsızım tabi maliyette büyük faktör -
Ticari bir yer olarak kullanilacaksa bahsedilen yer,kullanici sayisina gore 50 veya 100mbps paket alinmali.
Network hardware leri ise Linksys olmali bence.TP LİNK vs hic bulasmayin proje elinizde kalir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asıl ev kullanımı için olan cihazlara hiç bulaşma...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X