Şimdi Ara

Tek Nefeste Okuyacağınız Efsanleşmeye Başlayan Askerlik Hikayesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
23
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sonu çok aceleye gelmiş ama en sonundada yeni birine aşık oluyo o yüzden girmiyo sözlüğe filan... Özet geçilecek bişey değil dostum oku pişman olmazsın emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 sayfayı ctrl s yaptım rarlayıp box.com'a upload ettim bi ara okurum
  • Ben başladım şuanda sarıyor okuyun özeti felan olmaz bunun

• Kitap yapacakmis adam dostlar dün Sözlükte konusu geçmiş adama ulaşmışlar adam.kitabi yazmış yayinevi desteği bekliyormus

• Hortlatıyorum herkes okusunnnnn !
  • Bir kac kere baslamak istedim ama cok uzun geldi , simdi baslasam mi diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Bir kac kere baslamak istedim ama cok uzun geldi , simdi baslasam mi diye dusunuyorum

Hiçbişey yapmadın arşive al yani o kaadar diyim ben sana benki hiçbişey okumayan sadece yazan adam onu okudum ya ...
  • ülke nereden nereye gelmiş diyor insan bi an.. şu anı beğenmeyen liseli ler iyi okusun

• okumuştum, hatta baya sardırmıştı hikaye, üzdüğü ve güldürdüğü kısımlarda yok değil.
    isimleri hatırlamıyorumda, beleşçi arkadaşı birde otobüsteki bir sahneye çok gülmüştüm

Spoiler:

bunlar askere gidiyorlar orada gencin teki afra tafra yapıyor askerim ben falan filan diye, bunun arkadaşıda "aslanım bende subayım almayayım ayağımın altına"
    Gibisinden demiştide sonra yazar bunla dalga geçmişti "heyt be aslanım benim kim tutar lan seni, şınavda cektirirsin şimdi sen" demiştide çok gülmüştüm
    birde sıcak duş sohbeti ve piskopat uzman çavuş, telsizden sövmesi falan iyiydi ya hikayede keşke okumasaydımda
    bilmeseydimde tekrar okusaydım.
  • Okumuştum. Böyle baska hikaye var mi incide beyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim

ülke nereden nereye gelmiş diyor insan bi an.. şu anı beğenmeyen liseli ler iyi okusun

Ne ile neyi bağdaştırdınız hayret doğrusu.Özerklik diye bas bas bağıranlardan haberiniz yok galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

50 sayfayı ctrl s yaptım rarlayıp box.com'a upload ettim bi ara okurum

Link varmı hocam inci engelli
  • Okuyan?

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

50 sayfayı ctrl s yaptım rarlayıp box.com'a upload ettim bi ara okurum

Link varmı hocam inci engelli

41
  • Mesajım bulunsun.
  • Ağlamamak için kendimi zor tuttum lannn...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece 3 te yatmadan bir göz atıyım dedim sabah 9 a kadar 40 sayfa okumuşum. Bir anda kendimi kahve ile sigara içerken buldum hayatımda toplasan 5 tane içmedim halbuki. 4 saat uyudum kalan 10 sayfayı da tamamladım. Okula da gidemedim iki haftadır yarın gitcem yarın gitcem diye diye yalan oldu. Böyle giderse üni den mezun olamıcam ben. Askerlik anılarına hep merakım vardı gerçekten çok etkileyici anlatmış abimiz helal olsun valla.
  • Okurum bi ara

• quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim

ülke nereden nereye gelmiş diyor insan bi an.. şu anı beğenmeyen liseli ler iyi okusun

Ne ile neyi bağdaştırdınız hayret doğrusu.Özerklik diye bas bas bağıranlardan haberiniz yok galiba.

it ulusun her uluyana kemik verilmez

• İçimi tarifsiz bir duygu kapladı gerçekten çok güzel.

Yaşananlar çok kötü olsa da aslında uzaktan bakınca eşi benzeri olmayan şeyler. Bunları yaşayan adam normal yaşantısına devam edemez ama yaşadıkları şeyler insanı inanılmaz değiştirecek şeyler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.