Şimdi Ara

Tek Nefeste Okuyacağınız Efsanleşmeye Başlayan Askerlik Hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
23
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 saat önce okumayı bitirdiğim askerlik hikayesini hepinizin okumasını isterim komando olarak 95 yılında şırnakta yapmış olduğu askerliği anlatan bir abimizin başına gelenler yaşadıkları unutamadıkları tek kelimeyle ağzı açık kalınacak şeyler. Sizde okudukça veya bitirdikçe buraya duygularınızı yazın lütfen...

buradan okuyanların yorumlarına bakabilirsiniz....

https://eksisozluk.com/inci-sozlukteki-muhtesem-askerlik-hikayesi--3708497

buradanda sadece yazarın yazdıgı entrylere ulasabılırsınız

http://inci.sozlukspot.com/w/1995-%C5%9F%C4%B1rnak-askerlik-hikayemi-anlat%C4%B1yorum/@roadrunnersikenjackal/1/

• Okumuştum.
  • okudum güzel sarıyo
  • Babamın askerliğini dinlemiştim.Ondan efsane olabilecek birşey olduğunu sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 11 Mart 2014; 15:21:40 >
  • Dostum o sayfaları hızlı hızlı okurken bittiginde cok üzülüyosun ona göre :)
  • 361. Entry'deyim. Guzel yazmis. Uyuyorum simdi biraya da unutmayayim diye yazdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayanlar için söylüyorum, PİŞMAN OLURSUN OĞLUM.

keşke hafıza kaybı yaşasam bidaha okusam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof.exx -- 2 Şubat 2014; 5:35:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir aşk hikayesi... [+18]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

okumayanlar için söylüyorum, PİŞMAN OLURSUN OĞLUM.

Şuan tek istediğim şey... Bilmiyorumda askere 3 ay sonra gidecek biri olarak bu hikayeyi okumuş olmak diğer taraftanda sıkıntı veriyor adama :)
  • bir ara deli gibi okumuştum akıcılık müthişti sonra bıraktım
  • dexlab kullanıcısına yanıt
    tekrar başla mutlaka bu hikaye okunmadan ölünmemeli :)
  • 3 kere başladım ve sevgilisinin gelmesini beklediği yerde en başta bıraktım ama şimdi bayağı ilerledim 1160. entry deyim yarın tekrar yardıracağım ve bitireceğim
  • Dün gece 6 gibi okurken yanlışıkla 14. sayfadan 50. sayfaya kaymışım o kafayla fark edememişim dedim ne cabuk bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvidia06

quote:

Şuan tek istediğim şey... Bilmiyorumda askere 3 ay sonra gidecek biri olarak bu hikayeyi okumuş olmak diğer taraftanda sıkıntı veriyor adama :)

anlıyorum seni dostum ama madem okudun tavsiyelerine uy mutlaka, kafanı burda bırakacak şeylerden uzak dur :)
  • quote:

quote:

quote:

anlıyorum seni dostum ama madem okudun tavsiyelerine uy mutlaka, kafanı burda bırakacak şeylerden uzak dur :)

Gün Kız arkadaştan ayrılma günüdür yani o zaman bu mudur başkan ://

• okuyun asiri sariyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gün Kız arkadaştan ayrılma günüdür yani o zaman bu mudur başkan ://

dostum daha yaşımız kaç ki, şimdi evet ayrıl demem garip olur ama gözün arkada kalmaması için yapmak zorundasın eğer çok kafaya tamayan biri değilsen. yoksa inan hikayedeki olay gibi çıkmaz aklından yer bitirirsin kendini, bana kalırsa unutmaya bak derim

• Askerliği abartmayın. Çabuk yaşandı ve bitti. hiç bir şey hatırlamıyorum.
  • Hikayeyi okumak için geceleri uyumadığımı bilirim.Gerçekten çok güzel ama sonu çok aceleye gelmişti.Ağlattığıda oldu güldürdüğüde Barış asteklen dağlarbaşına burdan selam
    Not:Canımı istedi bak şimdi bu gece tekrar başlıyorum of ulan of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarisinalpha -- 3 Şubat 2014; 3:18:22 >
  • daha önce başlamıştım okumaya, 22. sayfaya kadar gelip bırakmıştım.
  • Ne anlatmış adam ciddi ciddi özet geçecek bir arkadaş var mı ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.