Şimdi Ara

TEK NOKTA VE MEKANİK ENJEKSİYONLU ARAÇLARA SIRALI SİSTEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
42.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

Orjinalden alıntı: baybars_

quote:

ya arabanın teknokta enjeksıyonlu oldugunu nasıl anlıyacagız veya puskurtmelı ??

en kolay yolu aracın kataloğuna bakmak
    onn dışında aracın çok yada tek nokta enjeksiyonlu olduğunu enjektörlerine bakarak anlarsın
    imzandaki aracın (modelinin çok eski olmadığını düşünerek söylüyorum) çok nokta enjeksiyonlu ve cut off özelliğne sahiptir

1998 model comf. evet hocam ama katologu elımde yok.. bunun ıcın ustayamı danışmam lazım ?

ustaya danışmana gerek yok aşağıdaki linkte aracınla(daha doğrusu 1999 model olan) ilgili bilgi var

http://arabam.e-kolay.net/testArsiv.aspx?rowid=81

• quote:

ya arabanın teknokta enjeksıyonlu oldugunu nasıl anlıyacagız veya puskurtmelı ??

Sizin aracınız çok noktalı sisteme sahiptir.
  • Bir insan kişi yada kuruluş bir şey buldu yaptı veya ithal ettiyse bu ürünü tanıtmaya yerden göğe kadar hakkı vardır ancak bu sataşmaları anlayamıyorum diğer firma elemanlarını.Bu forumun saygınlığını bozmayın bence.
    Ayrıca lütfen ilimi bilimi tekniği paradan üstün sayın ve reklamı ikinci plana itin.İyi akşamlar
  • Arkadaşım başarından dolayı tebrik ederim ve devamını getirmeni dilerim
    ama hala bana cevap vermedin gerçi bana cevap verme fırsatıda bırakmadılar ama...
  • manifoltta kullanılan malzemeyi ve regülatörün tipini örene bilirmiyim. şimdiden teşekkürler.... başılarınızın devamını dilerim ....
  • sayın peceneq;

sanırım sen Hedef, Landi, Landi Renzo, eco-tech, brc, stargas, collina, montajı yapıyorsun, bu modülü hangi marka olursun olsun farketmeden istediğin marka sıralı sisteme ilave olarak kullanarak montaj yapıyorsun, anlatabildim mi? yani sen manifold da ne kullanıyorsan onu kullan veya regülatör ne kullanrsan kullan, bu ürün bütün sıralı sistemlere ilave bir parça olarak kullanacaksın,

teşekkürler, hayırlı işler
  • Sevgili baskentlpg arkadaşım ben sana yukarıda saydığım enjeksiyon sistemlerinin çalışma prensiplerini sorduğumda gerçekte yaptığın işe hakim olduğun düşüncesinde idim.Bu soruryu sormamdaki sebep ise senin sistemler hakkındaki bilgini sınamak değildi asla.
    Ancak görmekteyim ki kopya teknoloji burada da geçerli:

Yukarıdaki adresten kes-yapıştır yapman yerine daha kısa ayrıntısız cuk diye bi mesaj verebilirdin.Anlattığın modül yukarıdaki link kopyası gibi hikaye diye düşünüyorum.

sevgi ile kalınız...

• pardon ama tutup da sana bahsettiğin konular hakkında tek tek bilgi vermeye ve gereksiz bir polemik yaratmana ne benim zamanım var nede burada bu forma katılan arkadaşların senin gibi gereksiz muhalefetlere zamanı yok, tabiki hali hazır bilgiyi kopyalayıp yapıştıracağım, amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok, sağolsun arkadaşın biri hazırlamış konuları, ama sana helal olsun iyi muhalefetsin çok araştırdın mı o bilgileri nereden bulduğumu, sorsaydın nereden aldığımı sana söylerdim, sana tavsiyem biraz daha kalp gözünü aç ve gerçekleri gör derim, biraz daha beklersen, neyin ne ve nasıl olduğuna gözlerinle şahit olacaksın, hatta bahsettiğin tip motora sahip bir araç alda gel, nasıl çalışırmış sistem gör, ancak o zaman ikna olursun. Ama şuda bir gerçek ki , muhalefetler olmazsa biz daha ileriye zor gideriz,

herşeye rağmen çok teşekkür eder, saygılar sunarım,
  • SAYIN BAŞKENT LPG
    SİZE MUHALEFET VEYA KARMAŞA YARATMAK DEĞİL SÖYLEMİŞ OLDUĞUNUZ GİBİ İNSANLARIN KALP GÖZÜ AÇIK OLSA İDİ SENİN GİBİ İNSANI BU DURUMDAN DAHA AŞAĞI İNDİRİRDİ.
    AMA YUKARDAKİ YAZISINDA DOĞRULARI YAZDI DİYE ARKADAŞI SİTEDEN UZAKLAŞTIRTMAYI BAŞARMIŞSIN. İŞTE SENİN KALEKTERİN BU AMERİKAYI KEŞFEDEN ZAMANINDA EKSİK KEŞFETMİŞ SENDE BUNUN PEŞİNDEN GİDİYORSUN. BİRAZ KENDİ BİLİGİLERİNİ YAZ İNSANLAR FAYDALANSIN.
    YADA BİLMEDİĞİN KONULAR HAKKINDA EĞER YAZIYI KOPYALAYARAK YAZMIŞ İSEN LÜTFEN ALTINA DİP NOT OLARAK BİLGİ ALMIŞ OLDUĞUN SİTE,KİTAP,YAZAR GİBİ ÖNEMLİ UNSURLARIN BİLGİSİNİ VER VE BU DURUMLARA DÜŞME DÜŞERSEN KALKAMAZSIN. ELİNDEN TUTAN OLMAZ.
    SAYGILARIMIZLA.
    NOT: EĞER BU YAZMIŞ OLDUĞUM YAZIDAN DOLAYI BENİDE SİTEDEN ATACAKLARSA İNSANLAR KARINLIKTA KALACAKTIR. AYDINLIK TÜRKİYE İÇİN ELELE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmur -- 22 Şubat 2008; 0:17:44 >
  • sevgili kardeşim;

ben burada hiç kimseye saygısızlık yada seviyesizlik yapmak istemedim, ama tabiki kendi haklarımıda savunmak zorundayım, hiç kimsenin uzaklaştırılmasınıda istemedim, insan ne yaparsa kendine yapar,

şimdi soruyorum sizlere;

ben yeni bir ürün geliştirdim, ve bu ürün şu işe yarıyor diye, bazı insanlar neden bu ürünü görmeden çalışmasını incelemeden, neden ürün hakkında olumsuz düşüncelere sahip oluyorlar, biz Türk Milleti olarak çok daha büyük işlere imza atabilecek güçteyiz, haaa ben deseydim "arkadaşlar italyada böyle bir ürün çıkarmışlar ve bu şimdi Türkiyede" deseydim, buna hiç kimse itiraz etmez, helal olsun İtalyanlara derdi, sonra çıkıyoruz, aydınlık Türkiyeden bahsediyoruz,siz ve sizin gibi aydınlık budalaları yüzünden, biz bir yere varamayız, yahu arkadaş, mademki böyle bir olaydan bahsediyoruz, biride çıksın desin ki, kardeş eline sağlık desin, ve iyi yönde eleştirilerde bulunsun, bir ayıbımız varsa kapatsın, hatasız kul olmaz, varsa bir eksiğimiz çıkıpta burada reklam etmesine insanı aşağılamasına gerek yok, bu benim ürün değil, bu hepimizin ürünü bu Yüce Türk Milletinin ürünü, NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

saygılar

• Merhabalar aracıma atiker marka düz mikserli sistem taktırdım performans olarak pek iyi değil şimdi ben sizin ürününüzü taktırmak istesem bana ne kadara mal olur tek nokta enjeksiyonlu aracım bu bahsettiğiniz ürünü nereye takıyorsunuz tam olarak.
  • İyi günler benim bir aracım var 1987 Mercedes 300e forumda bu konuda yeni bir başlık açtım. Bir arkadaş cevap vermiş ve bende aracımın tek nokta enj. lu olduğunu öğrendim. sonrada sizin başlığınızı gördüm. ben istanbuldayım bahsettiğim araç normal lpg sistemi kurulu ancak uzun zamandır yatmış ve bikaç problemi var lpg konusunda. ben şimdi bu sistemimi tamir ettirsem diye düşündüm. tabi benim için ekonomi önemli, sıralı sistemin faydasını da az çok öğrendim. benim aracımın marka modeline daha önce montaj yaptınızmı? randımanı nedir. ben hali hazırdaki sistemi (tartarini) tamir ettirsem yada sizin sisteminizle sıralı sistem taktırsam km deki maliyetim çok değişirmi ?

Sizin hizmetinizi İstanbulda yapan yeriniz varmı ?
  • Akif bey Baskent Lpg nin uyguladığı modülle de tabiki sıralı sistem taktırabilirsiniz. Bu tamamen sizin kararınız. Ancak üzerindeki sistem ne kadar yıpranmış ve neler değişmesi gerektiğini anlayabilmek için aracı görmek doğru olur. Farzedelim ki aracınızda ki tüm LPG malzemeleri kullanılamaz durumda, tüm sistemin sökülmesi halinde tank dahil size sistemin 3 yıl garantili maliyeti 700 ytl. dir. Tasarruf olarak sıralı sitem ya da enjeksiyonlu sistem arasında uçurumlar yoktur hemen hemen aynıdır. Karar sizin.
  • arkadaşlar;

öncelikle uludağ lpg ye verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim, bizim bahsettiğimiz sistem sıralı sistem, tek nokta ve mekanik enjeksiyonlu araçlara uygulayacağımız sistemde dolayısı ile sıralı sistem olacaktır, hali hazırdaki karbüratörlü sistemden arka grup dediğimiz tank, borular ve şamandıra hariç hiç bir parçayı bu sistemde kullanamayız, ancak yeni bir sıralı sistem ile birlikte kullanarak tek noktalı ve mekanik enjeksiyonlu araçları sıralı olarak çalıştırabiliyoruz,

akif bey, bu geliştirdiğimiz modülü bir çok araçta test ettik ve halada montajlarımız devam etmekte, ama sizin araca hiç montaj yapmadık açık söylemek gerekirse, ama şu ana kadarki yaptığımız bir çok araçta tam randıman aldık, istanbulda şu anda bunun montajını yapan yok, ama biz bir çok firmaya bu sistemin eğitimini ve bayiliklerini veriyoruz ve vereceğiz, istanbulda bir kaç firma ile görüşmelerimiz devam etmekte, en yakın zamanda bir bayimiz olacak, şu andaki sisteminizin bakımını yaptırabilirsiniz, ve bu size çok fazla maliyet getirmez, bir kaç yerden fiyat alabilirsiniz, ama önce arıza nedir onu bilmek gerekir,

teşekkürler.

• Peki ankaraya gelip yaptırsam ne kadar ücret ödemem gerekiyor.
  • bu modülün fiyatı 150 ytl. aracınıza birde sıralı sistem montajı olacak, istediğiniz markaya göre fiyatlar değişiklik gösterir,
  • merhaba akif bey;

sizin araç, mercedes 300e, tek nokta enjeksiyonlu olduğuna eminmisiniz, mercedesin bu model araçları yanlış hatırlamıyorsam mekanik enjeksiyonlu olmalı, onu tekrar bir ustaya gösterirseniz daha iyi olur,

saygılar.
  • Sıralı sistem değil anladığım kadarıylada tank,şamandıra,borular harici bütün parçalar değişeceği buda bana en azından tahminen 500-600 ytl arası bir masraf açacağı doğrumu tahminim.
  • Sevgili baskentlpg araç mekanik enjeksiyonlu daha önce montajını uyguladığımız bir araç. Bakımı söz konusu olursa size açık maliyetlerini yazayım Sn: nexsuslord
    REGÜLATÖR: 210 YTL
    GAZ KESİCİ: 25 YTL
    BENZİN KESİCİ: 35 YTL
    EMİLATÖR: 50 YTL
    MİKSER: 25YTL
    VE HORTUMLAR AYAR VANASI DERKEN MALİYET SİZE HEMEN HEMEN Bİ MONTAJ PARASINA ÇIKIYOR. ARACI GÖRMEMİZ ÇOK DOĞRU OLUR.LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ. 342 00 56 / 384 11 60
  • sevgili uludağ lpg kardeşim, yukarıdaki cevabı banamı verdiniz yoksa diğer arkadaşamı anlayamadım, sanırım cevaplarda bir karışıklık oldu,

burada bir açıklama yapmak istiyorum, lpg sisteminin bakımı konusunda;
    arkadaşlar araçlara monte edilen lpg sistemleri 10 yıl süre kullanım süreleri vardır, araçlarınıza bakım yaptırırken bunu dikkate almanızı rica edeceğim, 10 yıllık ömrünü doldurmuş bir sistem komple değişse çok daha iyi olur, ama bazı müşteriler sadece regülatör, tank ve şamandıra olarak düşünüyorlar, bence elektrik tesisatına kadar komple yenilenmesinde fayda var,

teşekkürler,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.