Şimdi Ara

Tek prizden hem dıgıturk hem dsmart ızlemek mumkun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mutlaka sorulmus bır sorudur ama sıtede bulamadım arkadaslar.. yenı bır eve tasındık. evde dıgıturk ve dsmart duvardakı prıze ayrı ayrı takılınca ıkısı de calısıyor.. ama ben bunları fıs sokma cıkarma meselesı olmadan baglamak ıstıyorum..

Ozetle, tek prızden bır sekılde hem dsmart hem dıgıtruk seyretmenın bır yolu var mı?

Yardımlarınız ıcın tesekkurler..

• 2 sinide aynı anda kullanmıcak isen F T dağıcı alarak anten kablosunu cokluyabilirsin böylece olabilir....
  • alex hocam.. bana bıraz detaylı anlatabılır mısınız? aynı anda derken neyı kastedıyorsunuz.. nasıl bır aparat baglamam lazım kendım becerebılır mıyım? tesekkurler
  • F T dağıtıcı
     Tek prizden hem dıgıturk hem dsmart ızlemek mumkun mu

Bu aleti kullanarak duvardaki tek uydu prizinden 2 adet kablo elde edersin ve dt cihazınada D-smart cihazınada bağlıyabilirsin ama cihazıda birinde atv izliim birinde Show izliim diyemezsin biri kapalı iken diğeri çalışacak 2 side aynı anda çalışmaz ....

• yok o sekılde bır ızleme talebım olmaz ama kumanda dan bırını off yapıp bırını on yapınca sorunsuz calısacak mı onemlı olan o.. bır de tv ye nasıl baglayacagım bu ıkı receıver ı? uc tane alet dusunun .. dvd player ve ıkı tane receıver.. scart baglantıları ve 5 +! baglantısı nasıl olmalı? tesekkurler
  • Sorun olmaz birini kapattığında diğeri çalışır ama sana bu aşamada skart çoklayıcı da lazım bunların 2-3-5 e kadar cokluyanları mevcur 3 olan dvd+d-samart+digi yi bağlarsın ama bu aşamada 5+1 için hangine bağlıyacağın merak konusu ? o yüzden tavsiyem 5 li bir skart coklayıcı alman ve ilaveten skart adaptör (in_out lu) olaması şart bunuda 4. skart yatağına takar anahtarı out bölümüne aldığında han gi cihazı calıştır isen onun sesini alabilirsin ama stero olmayabilir toplamda lazım olan ekipmana bakıldığında yerinden kalkıp 2 dk da birini çıkarıp diğerini takman daha iyi gibi ama tercih senin tabiki liste altta:

4 adet F condektör
    1 adet skart&skart
    1 adet 1x5 skart coklayıcı
    1 adet Skart adaptör in-out lu olması şart
    4 mt Rg6 anten kablosu (mt yaklaşık olarak)
    Toplam fiyatı 18 - 22 tl arası
  • Arkalarında LNB Out, Loop , Anten OUT gibi çıkışları vardır; birinin outundan ötekinin in'ine bağla F peşinde koşma gerek yok.

Scart içinde aynı şekilde Scart girişi vardır cihazlardan birinde muhtemelen VCR in yazar; VCR in girişi olan cihazı TV'ye bağla ötekini de VCRin'e bağla scart çoklayıcı ile de uğraşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 6 Kasım 2009; 22:18:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kablo olmadan tv izlemek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman soyle yapayım dıyorum..sızce olur mu?

1-anten prızıne coklayıcı takayım. bırını dsmarta bırını dıgıtrke baglayım..
    2-dsmartın scartını tv nın ıkıncı scartına takayım.
    3- 5+1 sıstemı yıne dıgıturk uzerınden calıssın dsmartı tv nın hoparlasundan kullanayım.?

boyle bır sıstemde dıyelım kı dıgıturku stanby konumuna aldım. dsmartı acınca tv otomatık olarak scart 2 ye gececektır dıye umuyorum..

bır deneme yapayım bu sekılde dıyorum ben.

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Arkalarında LNB Out, Loop , Anten OUT gibi çıkışları vardır; birinin outundan ötekinin in'ine bağla F peşinde koşma gerek yok.

Scart içinde aynı şekilde Scart girişi vardır cihazlardan birinde muhtemelen VCR in yazar; VCR in girişi olan cihazı TV'ye bağla ötekini de VCRin'e bağla scart çoklayıcı ile de uğraşma

hocam ben onu o sekıl denedım ama receıver lar baska aletten gelen uydu sınyalını alamıyorum dıye mesaj verdı.. aslında en kolayı bu sekılde haklısınız ama ben calıstıramadım.

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRADERX

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Arkalarında LNB Out, Loop , Anten OUT gibi çıkışları vardır; birinin outundan ötekinin in'ine bağla F peşinde koşma gerek yok.

hocam ben onu o sekıl denedım ama receıver lar baska aletten gelen uydu sınyalını alamıyorum dıye mesaj verdı.. aslında en kolayı bu sekılde haklısınız ama ben calıstıramadım.

selamlar

Kabloyu tam bağlayamamış olabilir misiniz? Etraftaki ince teller kalın tele değmeyecekler. Bir de diğer cihazdan alıp diğerine vermeyi deneyin; olmaması için bir sebep yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.