Beyler yaşım 17 .Daha önce Elif Şafak /aşk ,Ahmet Ümit / bab ı esrar, Dan Brown / melekler ve şeytanlar kitaplarını okudum yakın zamanda. Daha önce zaten kitap okuma alışkanlığı olan birisi değilim fakat içlerinden en çok babı esrarı beğendim. Şimdi oguz atay tutunamayanları ookumaya calısıyorum ama tutunamıyorum kitaba malesef okudukça okuyasım gelmiyor.Hem okuma alışkanlığı kazanmamda yardımcı olucak hem tek solukta okuyabileceğim , elimden bırakamıyacağım, hemde bana bişeyler katıcak kitap önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler.
Simdi burada bir suru oneri gelir merak etme ama Tutunamayanlar'i Edebiyat hocam bile 4 kere okumus zar zor yorumlayabilmis. O yuzden bence o kitabi ileriki tarihlere at cok sIkilirsin. Sadece benim gnrusum.
Fareler ve İnsanlar İnsan Ne İle Yasar-Tolstoy Hayvan Ciftligi Kurtlarla Dans-Michael Blake İlk aklima bunlar geldi hepside bir solukta okunabilecek güzel kitaplar.
Sisle Gelen Yolcu - Jean Christophe Grangè. Kitap 680 sayfa ben 195 teyim müthiş akıcı imkanım olsa hep bunu okurum geçen gün 135. sayfadaydım okumaya bi başladım daha ne olduğunu anlamadan 195 e gelmişim o kadar akıcı yani. Birde fantastik seviyorsan (ki ben hiç fantastik sevmememe rağmen bana sevdirmiştir) Harry Potter serisini okumalısın 7 kitap gözünü korkutmasın 500 sayfalık olanları en çok 4-5 günde biter. Eğer Harry Potter'ı çocuk kitabı olarak görenlerdensen Yüzüklerin Efendisi'ni öneririm biraz dili ağırdır fakat aşırı sürükleyicidir.
Uçurtma Avcisi'ni tavsiye ederim.Hemen hemen aynı durumdaydık :) İki günde bitiverdi,düşüremedim elimden kitabi.
quote:
Orijinalden alıntı: Nyu72
Sisle Gelen Yolcu - Jean Christophe Grangè. Kitap 680 sayfa ben 195 teyim müthiş akıcı imkanım olsa hep bunu okurum geçen gün 135. sayfadaydım okumaya bi başladım daha ne olduğunu anlamadan 195 e gelmişim o kadar akıcı yani. Birde fantastik seviyorsan (ki ben hiç fantastik sevmememe rağmen bana sevdirmiştir) Harry Potter serisini okumalısın 7 kitap gözünü korkutmasın 500 sayfalık olanları en çok 4-5 günde biter. Eğer Harry Potter'ı çocuk kitabı olarak görenlerdensen Yüzüklerin Efendisi'ni öneririm biraz dili ağırdır fakat aşırı sürükleyicidir.
sagol kardeşim sisle gelen yolcuya bakıcam .
quote:
Orijinalden alıntı: _headache
quote:
Orijinalden alıntı: Nyu72
Alıntıları Göster
Agatha Christie'nin tüm kitapları
quote:
Orijinalden alıntı: ΒİLOCAN
Agatha Christie'nin tüm kitapları
Alıntıları Göster
Buz ve Ateşin Şarkısı kesinlikle okumalısın hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Skykiller
Buz ve Ateşin Şarkısı kesinlikle okumalısın hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum.
Alıntıları Göster
mario puzo -baba , bide kızıl nehirler diye bi kitap önermişlerdi o nasıl
quote:
mario puzo -baba , bide kızıl nehirler diye bi kitap önermişlerdi o nasıl
Alıntıları Göster
Klasik kitapları okul başlayınca okumayı planlıyorum çünkü okul kütüphanesinde var.Hiç para vermek istemiyorum şuan
quote:
Klasik kitapları okul başlayınca okumayı planlıyorum çünkü okul kütüphanesinde var.Hiç para vermek istemiyorum şuan
Alıntıları Göster
sherlock holmes seriside oldukça iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: carispa
sherlock holmes seriside oldukça iyidir
Alıntıları Göster
Açlık Oyunları bu serinin ilk kitabını elimden düşüremedim 2 ve 3. kitaplarınıda başlicam bu hafta.
quote:
Orijinalden alıntı: CooRDeLia
Açlık Oyunları bu serinin ilk kitabını elimden düşüremedim 2 ve 3. kitaplarınıda başlicam bu hafta.
Alıntıları Göster
Tess Gerritsen-Cerrah John Verdon- Aklından Bir Sayı Tut .
Başlamanla bitirmen bir olacaktır...
Burak Eldem - Gün batimi fandango
bilinen bir kitap degildir. Yazim stili Dan Brown'a benzer sonunu kestiremessin vay anasini dersin.
j.k. rowling - harry potter ve olum yadigarlari
baslayip sekiz saat sonra ara vermeden bitirdigim ilk ve tek kitaptir. Seriyi oku dorek
quote:
Orijinalden alıntı: Linken's Sphere
j.k. rowling - harry potter ve olum yadigarlari
baslayip sekiz saat sonra ara vermeden bitirdigim ilk ve tek kitaptir. Seriyi oku dorek
Aşkın Gözyaşları Mevlana en iyilerinden.
quote:
Orijinalden alıntı: Bookill
Aşkın Gözyaşları Mevlana en iyilerinden.
Alıntıları Göster
uçurtma avcısı-dan brown un diğer kitapları-game of thrones kitapları-ayşe kulin in birkaç kitabı(geniş zamanlar-veda)-harry potter serisi-zar adam-empati-olasılıksız
quote:
Orijinalden alıntı: ChadSmith
uçurtma avcısı-dan brown un diğer kitapları-game of thrones kitapları-ayşe kulin in birkaç kitabı(geniş zamanlar-veda)-harry potter serisi-zar adam-empati-olasılıksız
Alıntıları Göster
Siyah Kan-Jean Christophe Grange
Bende senin durumundaydım.Bu kitabı okuduktan sonra kitap okumadığım gün yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Kamishi
Siyah Kan-Jean Christophe Grange
Bende senin durumundaydım.Bu kitabı okuduktan sonra kitap okumadığım gün yok.