Şimdi Ara

Tek ticketla level 38----Honor Puanı Kasma Taktiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce çar kasmak için fapatya ve kesintisiz kasıntı tekniklerinden bahsetmiştim. Şimdi Resimlerini ekleyerek görsel olarak açıklıyorum.
    Tekniğin temeli aynı partiyi kasan iki yüksek levelın parti ortalamasını yükseltmesi sebebiyle, kasılanların ortaya (papatyanın göbeği) kasan çarlarınsa yapraklara konması prensibine dayanıyor. Bir papatya düşünün. Papatyanın göbeğine kasılacak çarı koyun yüksek level bir çarı kuzeydeki 50-80 m çaplı yaprağın ortasına koyun. Yüksek level diğer çarı güneydeki 50-80 m çaplı yaprağın ortasına koyun. Burada amaç kasacak çarların kasma alanlarının birbirini kesmemesi ve bunların birbirini görmemesi ancak kasılacak çarı görmeleri böylece her bir çar sanki kendi kasıyormuş gibi çarları kasacak. Açıklaması

Çarlarımızı iki spotun ortasına yerleştiriyoruz. 5 çardan 3'ünü bard yapıyor, birine tambur açtırıyor diğer ikisinden birini magic dans diğerini phy dansa ayarlıyor ve hepsini oturtuyoruz aksi takdirde manaları biter.

Wizardımızı angrysungsung spotuna yerletşiriyoruz. Magic dansın da tesiri ile angrysungsungları tek geçiyor. Aksi takdirde bazen sektiriyor (denememde wizardda premium yoktu)

Ben ikinci çar olarak 91 level Xbow kullandım (zaten bu sebeple phy dans da açtırdım)

Son olarak aradaki çarlarınızı korumazsanız yatarlar. Ben bu amaçla 91 level warior kullandım ve 20 m çaplık bir alana ayarlayarak çarların çevresinde dolaşıp mobları çekmesini ve gerekirse kesmesini sağladım.

Çarlardan sroking nickli olan parti ortalamasını düşürmek için eklediğim 1 level çar. Bu çarı aynı zamanda, ışınlama ile şehre gönderip ışınlama ile şehirden geri getirerek, bolt alma, tamir ve pot alma işlerinde kullandım.

Bakalım belki yakında bu bölgelerde fapatyalayanları görürüz :D

• fapatyalayanları

• Sen bu konuyuda önceden acmıştın ve o zmn ben farm yapıyordum ve senin bu anlattığın sayende cok güzel sp kastım, teşekür ederim
  • Hepsini tek bir bilgisayardan yapmıyorsun dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: theeric

Hepsini tek bir bilgisayardan yapmıyorsun dimi?

Donanımın yeterli ise ve sbotun varsa yaparsın.
  • Dans türü kasan chara göre değişir. 1 str 1 int varsa iki dansın açılması da iyi olur ama sadece int bir charla kasılıyorsa valor gereksizdir tabiiki.
  • quote:

Sen bu konuyuda önceden acmıştın ve o zmn ben farm yapıyordum ve senin bu anlattığın sayende cok güzel sp kastım, teşekür ederim

Fapatyalayan 1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dans türü kasan chara göre değişir. 1 str 1 int varsa iki dansın açılması da iyi olur ama sadece int bir charla kasılıyorsa valor gereksizdir tabiiki.

quote:

Ben ikinci çar olarak 91 level Xbow kullandım (zaten bu sebeple phy dans da açtırdım).

Ben zaten bilgi vermişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 6 Haziran 2009; 23:23:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: theeric

Hepsini tek bir bilgisayardan yapmıyorsun dimi?

eril şokta ^^ daha değil kardeşim daha değil bizde açıcaz 1 pc den 8 oturum :D 1 gb ekran kartı olan 4 gb ram i olan laptoplar 2000TL ^^ alıcam yada aldırıcam :D
  • Haci Benim Pc de 512 MB 256 Bit ekran karti 2GB Ram E5200 @2.50 Cift cekirdek işlemci + sbot war sbottan 3 tane cari zor aciorum ?
  • Herbir grafik ayarını manuel olarak low a ayarladığından emin ol. Game settingsten guild işaretlerini monster isimlerini ve gereksiz tüm isimlerin görünmesini kapat
  • Saolasın...
  • İşe yarar
  • güzel xD
  • işe yarıycakmı bi deniyim
  • ?
  • Post Mu Kasıyosun
  • güzel taktik benim leptopum var

4 gb ram
    2.40 çift çekirdek
    512 paylaşımsız 512 paylaşımlı ekran kartı

rekorum 12 char .clientless durmunda max seviye yhani 30 tane açabilirim:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: jandark02

güzel taktik benim leptopum var

4 gb ram
    2.40 çift çekirdek
    512 paylaşımsız 512 paylaşımlı ekran kartı

rekorum 12 char .clientless durmunda max seviye yhani 30 tane açabilirim:D

İyi char açmışsın bende leptop alıcamda seninkiyle aşağı yukarı aynı özellikte,silkroad iyi oynanıyor mu onu merak ediyorum(3-5 char ile)
  • Tıcketine kaç lvlde basıorsun ayrıca gün içersinde 40lvl oluyormu honor saatine yetişiyormu şimdiden tşkler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.