Şimdi Ara

Tek Yumruk...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tek Yumruk...

Tek Yumruk...

Tek Yumruk...

• Maalesef yürüyüşten bugün haberim oldu. Yandaş medya sağolsun, ne öncesinde haberimiz oldu, ne de sonrasında fotoğraf, video bulabiliyoruz. Yürüyüşten birkaç foto;

Tek Yumruk...

Tek Yumruk...

Tek Yumruk...

Tek Yumruk...

Tek Yumruk...

Galatasaraylısına, Beşiktaşlısına, Fenerbahçelisine, Trabzonsporlusuna, Adana Demirsporlusuna, Karabüksporlusuna, Karşıyakalısına, katılan herkese duyarlılıklarından ötürü binlerce kez teşekkürler. Medyada sürekli düşmanmış gibi gösterilen farklı renklere sevdalı insanların gerektiğinde nasıl kardeşmişçesine, omuz omuza, tek yumruk olabildiğini herkes anlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 22 Ocak 2011; 18:58:45 >

• yahu çok güzel görüntüler bunlar
  • Bugün ben de oradaydım. Katılım çok iyiydi. Muazzam görüntüler vardı.
  • konuyu siyasete çekmek istemem ama ben bu olayların siyasi sonuçlarından da ümitliyim. Çok kalmadı sonuçta seçimlere umarım bu bilinç oraya da yansır
  • oradaki protesto, futboldan siyasi rant elde etmeye çalışan kişilere tepki veren binlerce taraftarın, yine galatasaray camiası üzerinden siyasi rant sağlamaya çalışanlar tarafından hedef alınmasına karşı yapılmıştır.

futbola siyaset karıştıran değil, futbola karışan siyasete karşı olan kişilerdir o meydandakiler.
    helal olsun, 2-3 güne istanbul'da olacağım. keşke o ara denk gelseymiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavgada ilk yumruğun önemi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • müthis görüntüler bunlar milli maçlar harici bu görüntüleri görmek çok zordu ama oldu
  • _________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 22 Ocak 2011; 21:16:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.