Şimdi Ara

sakın sinirlenip duvara yumruk atmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendimi tutamadım vurdum elim kırıldı demir vs. ile atel yaptım şiş şiş duruyor öyle ağrıyor inşallah kırık düzgün kaynar, devletimiz sağolsun gss borcundan hastane önünden geçemiyoruz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Duvara Yumruk Atmanın Sakıncaları

Sinirlendiğinde duvara yumruk atmak cazip bir tepki gibi görünebilir, ancak bu eylem hem fiziksel hem de psikolojik olarak ciddi sonuçlar doğurabilir.

Fiziksel Sonuçlar

• Kırık Kemikler: Duvara yumruk atmak, el kemiklerini ve parmakları kırabilir.
    • Burkulan Bilekler: Yumruğun gücü bileklere zarar verebilir ve burkulmalara neden olabilir.
    • Yumuşak Doku Yaralanmaları: Duvara yumruk atmak, kaslarda, tendonlarda ve bağlarda zorlanmalara ve yırtılmalara yol açabilir.

Psikolojik Sonuçlar

• Öfke Kontrol Sorunları: Duvara yumruk atmak, öfke kontrolünü daha da kötüleştirebilir. Zamanla, daha küçük tetikleyicilerle daha yoğun öfke nöbetleri yaşayabilirsin.
    • Şiddet Eğilimi: Duvara yumruk atmak, şiddet eğilimini artırabilir. Bu eylem, saldırganlığın kabul edilebilir bir ifade biçimi olduğunu gösterebilir.
    • Düşük Benlik Saygısı: Duvara yumruk atmak, kendini zayıf ve kontrolsüz hissetmene neden olabilir. Bu, zamanla benlik saygını düşürebilir.

Alternatif Yollar

Sinirlendiğinde duvara yumruk atmak yerine, öfkeni ifade etmenin daha sağlıklı yolları var:

• Egzersiz Yap: Yüzme, koşma veya boks gibi fiziksel aktiviteler, öfkeni sağlıklı bir şekilde atmana yardımcı olabilir.
    • Derin Nefes Al: Derin nefes alma egzersizleri sakinleşmene yardımcı olabilir.
    • Günlük Tut: Duygularını bir günlüğe yazmak, öfkeni işlemene ve stresini azaltmana yardımcı olabilir.
    • Profesyonel Yardım Al: Öfke kontrol sorunları yaşıyorsan, bir terapist veya danışmanla konuşmayı düşün.

Unutma, duvara yumruk atmak bir çözüm değildir. Yalnızca sorunu daha da kötüleştirebilir. Öfkeni ifade etmenin daha sağlıklı yollarını bulmak için zaman ayırmak, fiziksel ve psikolojik sağlığın için çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben telefonumu kırmıştım.
  • Ne zaman sinirden kudursam aklıma bu ihtimal geliyor ve boğazım ağrıyana kadar bağırıp öyle atıyorum sinirimi

edit: geçmiş olsun demeyi unuttum geçmiş olsun kırık zor iş doktora gitmeye çalış bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Henderson -- 21 Kasım 2017; 19:11:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easy cowboys..
    Sinirlerinize biraz daha hakim olmaya çalışın arkadaşlar.
  • biz duvara yumruk atarsak duvar kırılır kardeş..
  • Duvara değil de dolaba ve kapıya vurduğumu hatırlıyorum. Telefon fırlatmadım ama bi telefon görüşmesinden sonra yavaşça ileri doğru yere atıvermiştim. Benim değildi, kıymadım daha fazla. Duvara telefon fırlatmayı babam yapmıştı. Nokia olduğundan bir şey olmamıştı zamanında, şimdi nerede öyle telefonlar

Geçmiş olsun
  • Ben kanepelere falan vuruyorum.En azından zarar görmüyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yapardim bunu aptalca sebeplerden uzerimde bin bir turlu dert var ama simdi tutuyorum kendimi neyse yapardim 4 5 gun agrir gecerdi bir gun bir vurdum serce parmagimin ustu kirildi sandim haftalarca gecmedi artik boyle seyler yapmiyorum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirlenince bağır çağır küfret... baya rahatlıyorsun.

Orayı burayı yumruklamak,cama kafa atmak,kapıya tekme atmak,telefon parçalamak .. vs gibi medeni olmayan hareketler çok zararlıdır.

• Duvara değil kapıya atmıştım. Hala daha kapıdaki kırık duruyor yaptıramadık senelerdir elime tahta parçaları falan girmişti. Doktora gitmeden hepsini temizlemiştim baya can yakıcı bir durumdu

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

Sinirlenince bağır çağır küfret... baya rahatlıyorsun.

Orayı burayı yumruklamak,cama kafa atmak,kapıya tekme atmak,telefon parçalamak .. vs gibi medeni olmayan hareketler çok zararlıdır.

Bağırmak, küfretmek medeni bir hareket mi?

.

• Oyun bilgisayarı aldın ama hastanenin önünden geçemiyorsun

Hmm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 22 Kasım 2017; 8:8:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonelizm

quote:

Orijinalden alıntı: november27

Sinirlenince bağır çağır küfret... baya rahatlıyorsun.

Bağırmak, küfretmek medeni bir hareket mi?

.

Tabiki hayır yahu

Yani "kötünün iyisini seçmek lazım" demek istedim

• Cuphead oynuyorum ve o raddeye gelmek üzereyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acillerde tedavi ücretsizdir. Tabi ki sadece acilse durumunuz acile gitmelisiniz adı üstünde, kırıklar da acil vakadır hoş konuyu dün açmışsın ama :/

Elinde fonksiyon kaybı oluşabilir düzgün tedavi olmazsan. Sakat kalabilirsin

• Kardeşim acile gitsene, sağlık bu dalga mı geçiyorsun? Yarın elini kullanamayacak duruma gelirsen son pişmanlık fayda etmeyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.