Şimdi Ara

Tek Yürek Yaşanmıyor Be..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gebersen soran yok haftasonu haftabaşı gecesi gündüzü bir yok merak eden soran olmuyor be..Bekarlık sultanlık değl..

• Fikrine katılıyorum fakat kişiden kişiye değişebilen birsey bu

Ayrılmıcaktı 2 hafta once 14.000 TL lik dogum gunu yapıcaktım.
  • pc'yi kapat hayalet sürücü

başkasını bul o zaman hacı
  • Bir gün ağlamak istersin yanında ben olmam sevgilim, bir gün bağırmak istersin kapa gözlerini bak ben gittim...
  • Hazır konu acılmısken bır soru

Genelde buyukler 15-18(min ve max. degerler) yas arasında ınsanların bırbırlerıne duygusal anlamda baglanamayacagını soyluyorlar.Fakat lisede veya ilkokulda tanısıp suan evli olanlar mevcut.Bu konu hakkıdna dusuncelerınızı nelerdir?
  • Sizin yürekler o kadar geniş değil demek ki.
  • İyi değilim :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaVen eviL

Hazır konu acılmısken bır soru

Genelde buyukler 15-18(min ve max. degerler) yas arasında ınsanların bırbırlerıne duygusal anlamda baglanamayacagını soyluyorlar.Fakat lisede veya ilkokulda tanısıp suan evli olanlar mevcut.Bu konu hakkıdna dusuncelerınızı nelerdir?

Aşk ve sevgi gibi kavramlar sadece bir kişiyle yaşayabilir. Erkek ve kadının duygusal manada anahtar-kilit uyumu gösterebileceği sadece bir tane karşı cins insan vardır. Her kalp yarımdır, işte anlattığım diğer yarını bulduğunda kalbin tamamlanır. Ve bu insanı bulabilmek için sabretmek gerekir. Ne zaman mı sabretmeye başlamak gerekir? Gözler yukarıdan aşağıya doğru kaymaya başladığı zaman..
  • Hikayeler anlatıp milleti yanlış yönlendirme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PcKopatGhostRider

Gebersen soran yok haftasonu haftabaşı gecesi gündüzü bir yok merak eden soran olmuyor be..Bekarlık sultanlık değl..

sen bin motora gazla iyi gelir
  • quote:

Fikrine katılıyorum fakat kişiden kişiye değişebilen birsey bu

Nediyon sen ya ? kimin oğlusun gözlerim kamaştı ?
  • Eğer aşk denen şeyi sana öğretmeselerdi bilmicektin ve bende kızla çıkıcam, aşık olucam diye kendini zorunlu hissetmezdin ve hayatına mutlu mesut sürdürürdün böyle düşün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkDefender

Hikayeler anlatıp milleti yanlış yönlendirme.

Kim?
  • Sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

quote:

Fikrine katılıyorum fakat kişiden kişiye değişebilen birsey bu

Nediyon sen ya ? kimin oğlusun gözlerim kamaştı ?

Taa Bayagı bı once Kız Kulesı hakkında bır konu acmıstım o zaman da aynı tepkıyı almıstım.Aslında soyle bı hesap yapınca 18 agustosa kadar boyunca gunluk 300 ila 500 TL arası bısey toplandıgını dusunursen o kadar da pahalı bırsey degıl Eminonu pıyasası hocam bu paralar zor degıl

• quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkDefender

Sen.

Fikirlerime katılmayabilirsin en doğal hakkındır. Lakin yaftalamadan önce anlamaya çalış. Çünkü uygun gördüğün etiketlerden çok uzağım.
  • Takıl ya....3-5 kişiyi ara hadi çıkalım takılırız falan diye hangisi tutarsa......illaki biri tutar yahu hep beni arasınlar olmaz sende ara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.