Şimdi Ara

TEKÇARŞI hakkında bilgi lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
9.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • akakçede daha önce alışveriş yapan insanların yorumlarını oku, onlar daha iyi fikir verebilir sana. en azından doğrusu yanlışı görürsün oradan
  • LG Çam.Mak.almak istiyoruz (f1479fds) Acaba distrübütör garantili mi yoksa LG Türkiye garantili mi?
  • Aylardır stokta olan ürünler ben sipariş vermeye karar verince stoğu tükenmiş...Arkadaşım şahsen çok memnun kalmış firmanın iletişiminden ve kapıda ödeme kolaylığından.
  • Bu cumartesi Samsung RL62ZBSW buzdolabını telefon ile sipariş verdim.Çok uzun zamandır gezmediğim mağaza kalmadı.En uygun fiyatı teçarşı dan aldım.Özellikle teslimat sırasında Selim abi çok yardımcı oldu. Ürün şu anda evde ve kurulumu yapmak üzere samsung servisini bekliyor.
  • Söz konusu firmadan 28/09/2012 tarihinde Arçelik cam demlikli semaver aldım. Ancak onlar bana plastik bir çay makinesi gönderdiler. Firmayı arayıp bilgi verdiğimde bana istediğim ürünün hemen kargoya verileceğini söylediler. Ertesi gün aradığımda ise kargoya teslim edildiğini belirttiler. Kargo takip numarası istediğimde bana "numaraya gerek yok, ürün en kısa sürede elinize ulaşır." dediler. Ben bir de kargo firmasına bir sorayım, dedim. Ancak kargo firmasında da böyle bir kayıt çıkmadı. bakalım ne kadar daha sürecek. Sakın bu firmadan bir şey almayın. Sonra bir hayli canınız sıkılabilir. Gayri ciddi bir firma.
  • Profilo Bulaşık makinası aldım Tekçarşı'dan. 15 gün boyuca mail ve telefonla ulaşmaya çalıştım ne zaman gönderecekler diye ama müşteri hizmetleri bölümü maillerimin hiçbirine cevap vermedi. Telefonla aramalarıma da biz sizi arıyacağız diyip kapattılar. Sözleşmesinde 30 gün içinde teslim edilir yazdığı için bir hak da iddia edemiyorsun. Anladığım kadarıyla stoklarında olmayan ürünleri de varmış gibi gösterip sipariş topluyorlar ve ödemeleri tahsil ediyorlar. Sonra ne zaman ürün stoğa girerse o zaman gönderiyorlar, siz istediğiniz kadar nerede benim ürünüm diye yırtının. 30 gün içinde göndermezlerse de siparişi iptal edip paranızı iade edecekler. Neyse ürün 2 hafta sonra teslim edildi.
    Firmanın fiyatları uygun ama vaktiniz bol ve ürüne acil ihtiyacınız yok ise bu siteden alışveriş edin derim.
  • Demeeek kapıda ödeme yapacaksın o zaman ürününü gönderiyorlar..Yada önceden arayıp ellerindeki stok durumunu sorup soruşturup alacaksın..Sakat bi site gibi 20-30 tl gibi farklarda tercih edilmez sanırım
  • pazar günü ç.makinamız bozuldu. 12 yıllık tı. tamir edilcek hali kalmamıştı. arçelik 8103 HE almaya karar verdik. arçelik bayileri indirimli fiyat olarak 1400TL min. fiyat biçiyordu. tekçarşı sitesinden telefon numaramızı bıraktık. 1100TL kargo dahil fiyat ödedik kapıda 12 taksitli fiyatı 1100 tl oldu. pazar telefon bıraktık aradılar. dün siparişi onayladık. bu gün akşam üstü makina geldi. şimdi servisin montajı yapmak üzere gelmesini bekliyoruz. Arçeliği aradım az önce montaj kaydı yapılmış. teslimat gibi montajda hızlı olur umarım.

Çamaşır makinası Arçelik Türkiye 3 Yıl garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 25 Aralık 2012; 20:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

pazar günü ç.makinamız bozuldu. 12 yıllık tı. tamir edilcek hali kalmamıştı. arçelik 8103 HE almaya karar verdik. arçelik bayileri indirimli fiyat olarak 1400TL min. fiyat biçiyordu. tekçarşı sitesinden telefon numaramızı bıraktık. 1100TL kargo dahil fiyat ödedik kapıda 12 taksitli fiyatı 1100 tl oldu. pazar telefon bıraktık aradılar. dün siparişi onayladık. bu gün akşam üstü makina geldi. şimdi servisin montajı yapmak üzere gelmesini bekliyoruz. Arçeliği aradım az önce montaj kaydı yapılmış. teslimat gibi montajda hızlı olur umarım.

Çamaşır makinası Arçelik Türkiye 3 Yıl garantili.

1100 tl.ye iyi almışsınız ben eylül ayında 24 ay taksitle 1250 tl.ye almıştım
    beyaz ve renkli çamaşırlarınızı pamuklu ekonomik programda yıkayın hem elektrik hemde su'dan kâr etmiş olursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

TEKCARSI'dan Samsung RT5962DTBWW No Frost Buzdolabı aldim. Urunden memnunum fakat TEKCARSI'nin musteri hizmetlerinden asla. TEKCARSI musteri hizmetleri telefonla arayarak bana, YURTICI kargonun urunu ucuncu (3.) kata kadar cikarmayacagi icin, baska bir kargo ile gondereceklerini haber verdi. Yanilmiyorsam ismi METRO kargo idi. METRO kargo urunu ANKARA ya getirdikten sonra, yine telefonla arayarak eve kadar teslim etmeyeceklerini soyledi. Bunun uzerine TEKCARSI ile gorustum ve evde yasli iki insanin kaldigini, kendi baslarina tasiyamayacaklarini eve kadar teslim etmek uzere anlastigimizi ifade ettim. Bunun uzerine para ile tasiyacak iki insan bulmamizi, tasima isine verdigimiz ucretin urunun taksitlerinden dusurulecegi sozunu verdiler. Eleman arayip bulup eve getirip 100 TL verip tasittirdik. Daha sonra TEKCARSI'nin musteri hizmetlerini defalarca aramimiza ragmen, her seferinde tamam hallediyoruz size yarin donecegiz deyip gecistirildik. Acikcasi YALAN soyleyen/soylettirilen birisini telefonun basina koymuslar ve utanmadan musterilerini aldatiyorlar. Basta da ifade ettigim gibi urunden memnunum. Malesef TEKCARSI nin musteri hizmetlerinin dogruyu soylememesi ve aldatmasi yuzunden cok guzel bir tecrube ile bitecek alisverisimden memnun kalmadim.

Selamlar,
    Kemal

• LG Titan 2.0 F14U1JBSK6 A+++ Enerji Sınıfı 10 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Gümüş

Makinadan sipariş ettim erteii gün 16:00 Civarı makina kapıya geldi ve siteye güvenemediğim için kapıda ödeme yaptım +20 Tl verdim.
    Ne kargolarında nede üründe bir sıkıntı çıkmadı,servis gelip kurulumu yaptı.

3-4 Gündür Makinayı kullanıyoruz 1000 Devir sıkmada çalıştırdık gayet sessiz
    Kısacası hem üründen hemde satıcıdan memnunuz tek sıkıntı 4-5 kere söylememe rağmen habersiz getirmeleri ve kapının önünde aramaları,ürünü getirdik vs dye
    Kesinlikle yola çıkmadan bilgi alamıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.