Şimdi Ara

TEKÇARŞI hakkında bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
9.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada yer alan forum başlıklarını sürekli takip ettim ve alacağım beyaz eşyalarda karar verdim:

Buzdolabı : Samsung RT-63EMEW
    Çamaşır Makinası : Siemens 10S361TR
    Bulaşık Makinası : Siemens 25M232EU

Benim asıl sormak istediğim ise;

Tüm mağazaları inceledim ve bu forumda da tercih edilen TEKÇARŞI.com'un, fiyat olarak en uygun yer olduğunu gördüm, bu siteden alışveriş yapanların görüşlerine ihtiyacım var, herhangi bir aksilik çıktı mı ?, bi sorun yaşandı mı ?, şu an memnunlar mı ?

yardımcı olanlar olursa sevinirim...

• fiyatları gerçekten uygun. bende şikayetvar.com da bakmıştım
    2 tane şikayet almışlar. ama çözümcü bir firma.
    fakat fiyatların düşük olmasının nedeni kargo bedelinin sonradan eklenmesi.
    satın alma işlemlerine devam edersen görebilirsin.
    firma istanbul istoç ta örneğin buzdolabı için , istanbul içi teslimata 90 tl kargo bedeli istiyor.
    bu da fiyatların ekonomik olmaktan çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemo77

fiyatları gerçekten uygun. bende şikayetvar.com da bakmıştım
    firma istanbul istoç ta örneğin buzdolabı için , istanbul içi teslimata 90 tl kargo bedeli istiyor.
    Arkadaşım eğer İstanbul içi ikamet ediyorsan bizde bir ay öncesi İstanbul'dan Samsung marka RT62 KAMT modelini aldık ve sıkı bir pazarlıkla firma nakliye bedeli ile peşin fiyatına ürünü 1450TL'ye teslimi Edirne'ye yaptı.Liman Day.Tük. Mall Münir Bey 2125191695 isterseniz bir görüşün belki istediğiniz veya farklı bir model üzerinde anlaşabilirsiniz bizi referans olarak verebilirsinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

Arkadaşım eğer İstanbul içi ikamet ediyorsan bizde bir ay öncesi İstanbul'dan Samsung marka RT62 KAMT modelini aldık ve sıkı bir pazarlıkla firma nakliye bedeli ile peşin fiyatına ürünü 1450TL'ye teslimi Edirne'ye yaptı.Liman Day.Tük. Mall Münir Bey 2125191695 isterseniz bir görüşün belki istediğiniz veya farklı bir model üzerinde anlaşabilirsiniz bizi referans olarak verebilirsinizi.

Alıntıları Göster
    çamaşır makinemi tekçarşı dan aldım.. no problem..

• quote:

Orijinalden alıntı: soul_less

çamaşır makinemi tekçarşı dan aldım.. no problem..

Alıntıları Göster
    daha başka bu siteden alışveriş yapan yok mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhasteguin

daha başka bu siteden alışveriş yapan yok mu??

Alıntıları Göster
    tek çarşı fiyatlarını ve taksit şartlarını yaz bir kağıda. git bir bayiye ben bu şartlarla bu malı alıcam, size uyarsa sizden alayım de... genelde veriyorlar.

deneyebilirsin bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancin965

tek çarşı fiyatlarını ve taksit şartlarını yaz bir kağıda. git bir bayiye ben bu şartlarla bu malı alıcam, size uyarsa sizden alayım de... genelde veriyorlar.

deneyebilirsin bence..

Bosch bayisi olduğumuz için , Bosch ürünlerinin fiyatlarını inceledim ve KESİNLİKLE daha pahalı satıyorlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: piyade297

Merhaba
    Sanırım bir yanlış anlaşılma olacak; sitemizden gerçekleştirilen İstanbul içi beyaz eşya ve Televizyon siparişleri için ne kargo ücreti ne de başka bir ek ücret alınmamaktadır. Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekÇarşı -- 25 Haziran 2010; 11:56:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özkandtmBOSCH

quote:

deneyebilirsin bence..

Bosch bayisi olduğumuz için , Bosch ürünlerinin fiyatlarını inceledim ve KESİNLİKLE daha pahalı satıyorlar ...

Fiyat listeniz varsa alabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

quote:

Orijinalden alıntı: özkandtmBOSCH

quote:

deneyebilirsin bence..

Fiyat listeniz varsa alabilirmiyim

Alıntıları Göster
    tek çarşı dan bizde sharp buzdolabı almıştık.. Problemle karşılaşmadık.. Gayet iyiydiler. sadece kargocuları bazen bahşişçi gibiydiler ve o konu da firma gerekli uyarmaları kendi nakliyecilerine yapmıştı.

bosch satan arkadaş daha ucuzuz demiş keşke tüm yetkili satıcı firmalar gerçekten ucuza satsa... ben sharp ı alırken yetkili den 1950 den bir kuruş aşağı inmediler bende tekçarşıdan 1700 e falan almıştım...

beyilerde genelde liste fiatı taks,tte var deyip %30-40 fark oluyor..

ucuz mal satabilen firmalar sıcak fırsatlara her zaman hoşgelmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: omeravalar

tek çarşı dan bizde sharp buzdolabı almıştık.. Problemle karşılaşmadık.. Gayet iyiydiler. sadece kargocuları bazen bahşişçi gibiydiler ve o konu da firma gerekli uyarmaları kendi nakliyecilerine yapmıştı.

bosch satan arkadaş daha ucuzuz demiş keşke tüm yetkili satıcı firmalar gerçekten ucuza satsa... ben sharp ı alırken yetkili den 1950 den bir kuruş aşağı inmediler bende tekçarşıdan 1700 e falan almıştım...

beyilerde genelde liste fiatı taks,tte var deyip %30-40 fark oluyor..

ucuz mal satabilen firmalar sıcak fırsatlara her zaman hoşgelmiştir

Alıntıları Göster
    Şimdi iki satış kanalını karşılaştırmak biraz haksızlık olur sevgili omeravalar, aralarında maliyet ve değer farklılıkları var. Bundan dolayı netteki toptancı ile caddeki mağaza arasında illaki bir fark oluşucaktır. Misal mahallendeki mağazandan Ali amcadan önce bir televizyon aldın, sonra buzdolabı aldın, sonra ütü vs. aldın aranızda iletişim samimiyet oluştu oturdun çay içtin ürünleri inceledin, bilgi aldın, hatta gün geldi para vermeden ürün aldın, sonra ödedin, o insanların kendi emekleri ile kurdukları mağazasından yararlandın gibi vb... Şimdi bunun gibi vs. şeyleri bir net sitesinde yaşayabilirmisin...?

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

Şimdi iki satış kanalını karşılaştırmak biraz haksızlık olur sevgili omeravalar, aralarında maliyet ve değer farklılıkları var. Bundan dolayı netteki toptancı ile caddeki mağaza arasında illaki bir fark oluşucaktır. Misal mahallendeki mağazandan Ali amcadan önce bir televizyon aldın, sonra buzdolabı aldın, sonra ütü vs. aldın aranızda iletişim samimiyet oluştu oturdun çay içtin ürünleri inceledin, bilgi aldın, hatta gün geldi para vermeden ürün aldın, sonra ödedin, o insanların kendi emekleri ile kurdukları mağazasından yararlandın gibi vb... Şimdi bunun gibi vs. şeyleri bir net sitesinde yaşayabilirmisin...?

Alıntıları Göster
    Ben 3 ay kadar önce 2 adet philips 4620i ütü aldım. Ütülerden biri arızalı çıktı. Tekçarşıyı aradığımda önce servise gönderin bir baksınlar arızası neymiş dediler. Servis biraz cinslik yaptı. Bunun üzerine tekrar aradım ve tamam gönderin dediler. Kısaca son derece ilgili davrandılar. Ve yeni ürün gönderdiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

Ben 3 ay kadar önce 2 adet philips 4620i ütü aldım. Ütülerden biri arızalı çıktı. Tekçarşıyı aradığımda önce servise gönderin bir baksınlar arızası neymiş dediler. Servis biraz cinslik yaptı. Bunun üzerine tekrar aradım ve tamam gönderin dediler. Kısaca son derece ilgili davrandılar. Ve yeni ürün gönderdiler...

Alıntıları Göster
    Bende burdan kapıda nakit ödeme şekli ile

- Sharp Buzdolabı aldım
    - Profilo 6283 Bulaşık makinası aldım
    - Profilo 1001 CTR Çamaşır makinası ( Kayınvalidem için) aldım

- şimde kendim için profilo 1000 STR veya Siemens 14S761 çamaşır makinası almayı düşünüyorum burdan

Teslimde 1-2 gün gecikme oluyor ama sorun değil benim için ;)

Edit= İmla hatası düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byi -- 5 Temmuz 2010; 15:48:53 >

• quote:

Merhaba,

Burada yer alan forum başlıklarını sürekli takip ettim ve alacağım beyaz eşyalarda karar verdim:

Tüm mağazaları inceledim ve bu forumda da tercih edilen TEKÇARŞI.com'un, fiyat olarak en uygun yer olduğunu gördüm, bu siteden alışveriş yapanların görüşlerine ihtiyacım var, herhangi bir aksilik çıktı mı ?, bi sorun yaşandı mı ?, şu an memnunlar mı ?

Merhaba
    Havale indirimini hariç tutarsanız daha iyi fiyatlarda bulabileceğiniz ürün bazında linkleri veriyorum.Kargo ücreti bu ürünler için 0 olarak uygulanmaktadır.
    Buzdolabı : Samsung RT-63EMEWhttp://www.pratikpazar.com/urun/samsung-rt-63emew-no-frost-buzdolabi_1171301.aspx?CatID=12322 KDV Dahil 1.444,81 TL
    Çamaşır Makinası : Siemens 10S361TRhttp://www.pratikpazar.com/emarket/ProductSearch.aspx?value=Siemens WM 10S361 TR Çamaşır Makinası KDV dahil 1.124,55 TL
    Bulaşık Makinası : Siemens 25M232EUhttp://www.pratikpazar.com/urun/siemens-sn-25m232-eubulasik-makinasi_1210772.aspx?CatID=12321 KDV dahil 1.188,21 TL
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: pratikpazar

quote:

Merhaba,

Merhaba
    Havale indirimini hariç tutarsanız daha iyi fiyatlarda bulabileceğiniz ürün bazında linkleri veriyorum.Kargo ücreti bu ürünler için 0 olarak uygulanmaktadır.
    Buzdolabı : Samsung RT-63EMEWhttp://www.pratikpazar.com/urun/samsung-rt-63emew-no-frost-buzdolabi_1171301.aspx?CatID=12322 KDV Dahil 1.444,81 TL
    Çamaşır Makinası : Siemens 10S361TRhttp://www.pratikpazar.com/emarket/ProductSearch.aspx?value=Siemens WM 10S361 TR Çamaşır Makinası KDV dahil 1.124,55 TL
    Bulaşık Makinası : Siemens 25M232EUhttp://www.pratikpazar.com/urun/siemens-sn-25m232-eubulasik-makinasi_1210772.aspx?CatID=12321 KDV dahil 1.188,21 TL
    Saygılar
    Samsung Nofrost buzdolabı aldım. Hiç bir sorun olmadı. Yalnız ürün alırken kargo fiyatlarını da sormak lazım. Benim aldığım üründe kargo ilçeye getirmedği için hala ürünüm kargoda. Bir araç bulup alamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldıray81

Samsung Nofrost buzdolabı aldım. Hiç bir sorun olmadı. Yalnız ürün alırken kargo fiyatlarını da sormak lazım. Benim aldığım üründe kargo ilçeye getirmedği için hala ürünüm kargoda. Bir araç bulup alamadım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar konuyu kortlatıcam ama önemli...

tekçarşıdan çamaşır makinesi almak istiyorum.Ama Ürünün garantisini Kim veriyor Disbiritör mü tek çarşı mı?? (Samsung)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Arkadaşlar konuyu kortlatıcam ama önemli...

tekçarşıdan çamaşır makinesi almak istiyorum.Ama Ürünün garantisini Kim veriyor Disbiritör mü tek çarşı mı?? (Samsung)

Alıntıları Göster
    arkadaşım cumartesi günü tek çarşının istoçtaki magazasından was 24763 modelini bankanın +6 taksit imkanıyla 8 taksit toplamda 1750 tl ye aldım,bugünde makinem sorunsuz geldi,tam dedikleri günde daha sonra bosch servisi aradım onlarda gelip makineyi kurdular,100 tl de verip +4 yıl daha garanti yaptırdım ilk aldıgım andan kuruluşuna kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı çok şükür.Tek korkum makinenin sagında solunda vuruk olursa ugraşmaktı oda çıkmadı özellikle tek çarşıyı tavsiye edebilirim,belki çok kazanmadıklarından mıdır bilmem ama öyle çok bir pazarlık şansınız yok,ama şansınızıda deneyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcan1806

arkadaşım cumartesi günü tek çarşının istoçtaki magazasından was 24763 modelini bankanın +6 taksit imkanıyla 8 taksit toplamda 1750 tl ye aldım,bugünde makinem sorunsuz geldi,tam dedikleri günde daha sonra bosch servisi aradım onlarda gelip makineyi kurdular,100 tl de verip +4 yıl daha garanti yaptırdım ilk aldıgım andan kuruluşuna kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı çok şükür.Tek korkum makinenin sagında solunda vuruk olursa ugraşmaktı oda çıkmadı özellikle tek çarşıyı tavsiye edebilirim,belki çok kazanmadıklarından mıdır bilmem ama öyle çok bir pazarlık şansınız yok,ama şansınızıda deneyin bence.

Alıntıları Göster
    kargo ücreti ne kadar acaba istanbul dışı...

• quote:

Orijinalden alıntı: ATSIZ

kargo ücreti ne kadar acaba istanbul dışı...

Alıntıları Göster
    Merhabalar.
    İnternet üzerinde ki yorumlardan sonra WAS 20763TR yi almaya karar verdik.yalnız kampanya bitmiş ve fiyat yüksek.
    2 ay önce kampanyada olan 1500 tl civarında olan bir makine 1821 tl ye çıkmış BOSCH bayiisi WORLDCARD a 10 taksit 1720 tl nin altına inmiyor.bir kaç yerde internetten YKB WORLDCARD a +6 ile 10 Taksit 1600 TL ye buldum ama fiyat sizce nasıl?hala çalışan kötüde olsa bir makinemiz var acaba diyorum 2-3 aylık sürede yeni güzel bir kampanya olur mu?Aşağıda iki tane link verdim buralardan alışveriş yapan varmıdır?
    Güvenebilirmiyim?Garantiyi BOSCH mu veriyor.Okadar çok soru var ki aklımda 200 L fazla verip BOSCH Bayisinden mi almak lazım.
    Tekçarşı İstoç-Alibeyköy arası 25 tl kargo ücreti istiyor.
    Çok teşekkür ederim..
    iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TekÇarşı

quote:

Orijinalden alıntı: piyade297

Merhaba
    Sanırım bir yanlış anlaşılma olacak; sitemizden gerçekleştirilen İstanbul içi beyaz eşya ve Televizyon siparişleri için ne kargo ücreti ne de başka bir ek ücret alınmamaktadır. Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

Alıntıları Göster
    Merhabalar Tekcarsi yetkilisi,

Sitenizden siparis verme asamasindayim, kredi kartindan tek cekim ve istanbul ici teslimati seciyorum fakat 25 tl kargo ucreti gorunuyor. Acaba kampanya artik gecerli degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilck -- 3 Haziran 2012; 0:59:04 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.