Şimdi Ara

tekelle tartıştık..polise şikayet ettim...2.gün bu sefer 23.59 da gittim.olaya gel... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
7.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

Yaptigin yanlis ama bizim buradaki tekelin biri icki alinca surat yapiyor normal alisverise birsey demiyor hem de tekel :P

adam bizden çıktı bırak surat yapmayı...ben 3 gün önce taşındım buraya diyince benim apartmanı sordu bende söyleyince dün sizin apartmana 14 numaradaki kızlara gece 2 buçukta 12 miller götürdüm dedi.şansa bak kızlar tam karşımızda oturuyo bende 15 numaradayım dedim...boş bırakma kızlar fenaydı görsen dedi...yarın bi bahaneyle tanışacam bakalım

helal yigidime :D

• kavga ettikten sonra arkadaş olduğum çok insan var benimde

bu arada gece geç saatlerde bizim için dükkanı açan bir abimiz vardı. birgün bir arkadaş rahatsızlandı öğrenci evi araba yok falan ambulansı aradık bir arkadaşta akıl edip o adamı aramış. adam ambulanstan hızlı geldi
    ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

Yaptigin yanlis ama bizim buradaki tekelin biri icki alinca surat yapiyor normal alisverise birsey demiyor hem de tekel :P

adam bizden çıktı bırak surat yapmayı...ben 3 gün önce taşındım buraya diyince benim apartmanı sordu bende söyleyince dün sizin apartmana 14 numaradaki kızlara gece 2 buçukta 12 miller götürdüm dedi.şansa bak kızlar tam karşımızda oturuyo bende 15 numaradayım dedim...boş bırakma kızlar fenaydı görsen dedi...yarın bi bahaneyle tanışacam bakalım

oha bana bu istihbaratı sağlayacak bakkal bulayım aylık 1000 lira alışveriş yaparım
    düşünsene kızlar 12 milleri içince tuz istemeye gidicen

• birde utanmadan anlatıyormusun
  • haydia kullanıcısına yanıt
    o değil de baya baya okudum ilk mesajı
  • Csb %100

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 konusu okumayin kim hortlattiysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

Bir insan kuralları çiğneyip para kazanmaya çalışınca sorun yok,

Bir insan başka bir insana kuralları çiğnetip keyif yapmaya çalışınca sorun yok,

Bir insan kuralları çiğnettiği kişiye istediğini yaptıramayınca arkadan gambazlayınca sorun yok,

Bir insan kuralları çiğneyip para kazanmaya çalıştığında şikayet edersek ama sorun var.

İşte buna TÜRK denir...

imza-kurallara uyma isteği uyumsuzluğu....yasa yürürlüğe girdikten sonra bakalım bu kuralcılığın devam edecek mi....

internet filtresi ne kadar saçmaysa;tekellerin 12 de kapanması da okdar saçma...gece içmiyecezde ne zman içecez kahvaltıda mı....

sabah al akşam iç?

• Neden o tekelde istediğin ürünü bulamadığını anlamayacak kadar zeka yok! Sen cırt cırt kart verdikçe o tekel karını bankalara yediriyo. Evini geçindirmek için 20 bin ceza yemeyi göze alan o zavallı tekelin ekmeğiyle oynadığın için hakkında hayırlı şeyler düşünmüyorum. umarım sende hayatında hep kendin gibi kötü niyetli insanlarla karşılaşırsın! o adamda ertesi güne senin gibi anlayışsız adamlar yüzünden götü titreye titreye açıyo zorakiyetten satıyo zaten. mal alırım belki diye. ucunda 20 bin ceza var senin ne hakkın var kendi deldiğin yasa için başkasını şikayet etmeye. kusura bakmayın. terbiyeniz bozulmasın ama tam bir bit yavrusu. Bunu yazmak için kaydoldum. mesajımı verdin. allah senin gibilerin belasını versin. bide iyi bişey gibi anlatıyo.
  • Kingdom of Salvation kullanıcısına yanıt
    Çekilir ancak her posta sistem aynı değildir. Kimisi gün sonu raporu alındıktan sonra belirli bir süre işleme kapanır, kimisi kapanmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Yaptığında yanlış birşey yok eleştirenler olmuş fakat asıl yanlış tekelde eğer kural konulmuşsa uyacak çakallık yapmayacaktı .

olum imzan bizim üniversite zemin kat tuvalette yazıyo..sende uzatmaları oynuyon heralde

Kbu demi okuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: CGLRR

Neden o tekelde istediğin ürünü bulamadığını anlamayacak kadar zeka yok! Sen cırt cırt kart verdikçe o tekel karını bankalara yediriyo. Evini geçindirmek için 20 bin ceza yemeyi göze alan o zavallı tekelin ekmeğiyle oynadığın için hakkında hayırlı şeyler düşünmüyorum. umarım sende hayatında hep kendin gibi kötü niyetli insanlarla karşılaşırsın! o adamda ertesi güne senin gibi anlayışsız adamlar yüzünden götü titreye titreye açıyo zorakiyetten satıyo zaten. mal alırım belki diye. ucunda 20 bin ceza var senin ne hakkın var kendi deldiğin yasa için başkasını şikayet etmeye. kusura bakmayın. terbiyeniz bozulmasın ama tam bir bit yavrusu. Bunu yazmak için kaydoldum. mesajımı verdin. allah senin gibilerin belasını versin. bide iyi bişey gibi anlatıyo.

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, bu kadar eski bir konuyu niye horlattınız ?

• Olaya bak

• Ahmet abi geldi aklıma
    ZNZ

• çok iyi yapmışsın iyi olmuş o cakala

• Tekel bayiyim de ondan! satmıyorum diyorum polise şikayet ediyosunuz. cebinizde 5 lirayla dükkana girip bilmem ne sigarasının morumsu turuncusundan yok diyince surat yapıyosunuz. E hadi morumsu turuncudanda alabilmek için gecenin bi yarısı polis sıkıntısına rağmen kedi gibi kapıya gelince veriyoruz bu seferde çakal oluyoruz. ben 24 yaşında bayanım. evde çoluğu çocuğu olan adam naapsın. 20 bin! sormazlar mı be itoğlu sen hayatında 20 bini gördün mü elinde kredi kartıya sigara almaya geliyosun. milleti fiştekliyosun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.