Şimdi Ara

tekerden gelen ses ve yağ kaçağı? (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracın direksiyonunu çevirirken videoda da görüldüğü gibi vızzzz şeklinde bir ses geliyor. aynı zamanda iki taraftada zannediyorum rot körüğü oluyor o parçalar emin değlim. o parçalardan bir yağ kaçağı var sanki ya da o parçanın gerisinde bir yağ kaçağı var. tam olarak nereden bilemedim. fikri olan varmı? ustaya gösterdiğimde direksiyon kutusu keçeleri yağ kaçağı var dedi direksiyon kutusu tamir görmeli dedi ama tam bilemedim size de sormak istedim. bilgisi olan var mı? araç 2011 polo 1.6 tdi bu arada.

video:https://youtu.be/ZwfiYvvgFKw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin0307 -- 30 Eylül 2018; 17:10:39 >

• Direksiyon hidroliği yerine su v.s koydunuz mu?
    Sebep çoğunlukla bu oluyor da.
    Ustaniz haklı kutunun içindeki pervane kanatları aşınmış veya keçeler sizdiriyor. Direksiyonu haddinden fazla sağa sola zorlamak da sebep olabilir dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

Direksiyon hidroliği yerine su v.s koydunuz mu?
    Sebep çoğunlukla bu oluyor da.
    Ustaniz haklı kutunun içindeki pervane kanatları aşınmış veya keçeler sizdiriyor. Direksiyonu haddinden fazla sağa sola zorlamak da sebep olabilir dikkat edin.
    teşekkürler. hayır ama sağa ve sola zorladığım oldu muhtemelen ondan dolayı o zaman
  • akin0307 A kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun o zaman
    direksiyon kutunuz kesinlikle sökülecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.