Şimdi Ara

tekerlekleri ilk günkü gibi siyahlatma hakkında bilgisi olan??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
11.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyide herşeyin 1kimyasalı var , colayı adam icin diye yapmış
  • su kola işini denicem yarın bakalım yorum yazarım buraya
  • kolayı içince mideyi yakmıyorsa(ağzı yakan içindeki korbondioksittir asit değil), mideyide yakmıyorsa o zaman lastiği de yakmaz, mideden lastik daha sağlam.
  • Uygulayan arkadaşlar varmı? resim koyma imkanları var mı? Bu konuyu bende çok merak ediyorum çünkü...
  • abicim benim kolaya karşı çıkmamın nedeni,birisi benim lastiği kola ile yıkadıımı görse,tüm milletindiline sakız olurumkolayla lastik yıkamak kulağa pek hoş gelmiyo çünküarabayı satarkende arabam.com da yazarız artık:LASTİKLERİMİN HAFTALIK BAKIMI KOLA İLE YAPILMIŞTIR(içmedim içirdim gibisinden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba-sultan -- 30 Temmuz 2007; 9:08:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: baba-sultan

abicim benim kolaya karşı çıkmamın nedeni,birisi benim lastiği kola ile yıkadıımı görse,tüm milletindiline sakız olurumkolayla lastik yıkamak kulağa pek hoş gelmiyo çünküarabayı satarkende arabam.com da yazarız artık:LASTİKLERİMİN HAFTALIK BAKIMI KOLA İLE YAPILMIŞTIR(içmedim içirdim gibisinden)
    yaww bide yapış yapış olur bide lastiğin yanaklar haricinde altada gelirse perfonmas düşüklüğüne sebeb olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 31 Temmuz 2007; 2:06:44 >

• Kola süren arkadaşın arabasına karıncalar musallat oldu, şimdi böcek ilacı sıkacak arabasına...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sulphur

Kesinlikle arap sabunu.. bununla yıka. farkı göreceksin. zaten diğer ürünlerde arap sabunu bazlı sanırım.

kersinlikle arab subunu %100

• Sarp la parlaklık

tekerlekleri ilk günkü gibi siyahlatma hakkında bilgisi olan???

• @..dEnZeL.. çok güzel olmuş. yakıyor vallahi. ben arexons`un ürününü kullanıyordum. gördüğüm kadarıyla bu çok daha iyi sonuç veriyor. hemen bir BP`ye gidip bende alayım. hem fiyatıda senin dediğin gibiyse çok daha uygun.

peki bu parlaklığı ne kadar muhafaza edebiliyor?? gerçi ben her iki günde bir kullanıyorum

EDİT: yukarıda atlamışım. 1 hafta dayanıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desevigne -- 31 Temmuz 2007; 14:34:00 >

• Ya dayanıyor ama benim yanaklar ince oldugu icin 2günde 1sürüyorum. Ama 1hafta dayanıyor yanagı geniş olanlarda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 31 Temmuz 2007; 14:39:53 >
  • Hüseyin Abi ; abooooooovvvv parlak niyazi gibi parlıyor şerefsizim

Bi de şu var; Jantlar dehşet görünüyor vallahi diğer resimlere göre.

Şu icattan ben de bi edineyim dicem ama 65 yanak da pek mi abes olur ki Gerçi daha 10 günlük sıfır lastikler yeni takıldığında da parlıyordu güzel duruyordu da fazla uzatmadan neyse ben de edineyim şu icattan en iyisi.

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Sarp la parlaklık

hakkatten süper olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Hüseyin Abi ; abooooooovvvv parlak niyazi gibi parlıyor şerefsizim

Şu icattan ben de bi edineyim dicem ama 65 yanak da pek mi abes olur ki Gerçi daha 10 günlük sıfır lastikler yeni takıldığında da parlıyordu güzel duruyordu da fazla uzatmadan neyse ben de edineyim şu icattan en iyisi.

Edin tabi benim eski lastikte 55ti parlakken daha güzel duruyor :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Hüseyin Abi ; abooooooovvvv parlak niyazi gibi parlıyor şerefsizim

Edin tabi benim eski lastikte 55ti parlakken daha güzel duruyor :)

Tamam o zaman.En kısa zamanda edinmeye çalışacam

• süper parlamış, ben de bi tane aliyim şu sarptan
  • sarp'ın bölge distrübütörü benimistediğiniz kadar gönderebilirimönce parası tabi
  • Arkadaşlar size bir kamyoncu olarak ( ) ağır vasıta tamircilerinin ve şöförlerinin taktiğini anlatayım.
    Tercihen,eğer sorun olmazsa dört lastik janttan ayrılır(mümkün değilse de jantlar kamufle edilir).Öncelikle arap sabunu ile bir güzel yıkanır.Kuruduktan sonra,tinerle inceltilmiş plastik siyah boya kompresör vasıtasıyla lastiklere püskürtülür.
  • ya ben az önce bp ye gittimde.sarp diye bir marka satmıyolarmış..aradım taradım bulamadım..bp haricinde başka nerden temin edilir bu sarp ?
  • benim bildigim sarp, barlarda discoloarda takılıo..
    acaba cocugun kaset tutmadı kendini lastik parlatıcılarına mı verdi ¿..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.