Arap Sabunu bir süre sonra yanaklarda çatlaıklık meydana getiriyor(muş)
Çatlaklığı yapsa yapsa kola yapar diye düşünüyorum. yanlış mı düşünüyorum acaba???
quote:
Orjinalden alıntı: _HYPNOTIC_
quote:
Orjinalden alıntı: Gokhan43
quote:
Orjinalden alıntı: _HYPNOTIC_
arap sabunu daha sağlıklı gibi geliyo bana
Arap Sabunu bir süre sonra yanaklarda çatlaıklık meydana getiriyor(muş)
Çatlaklığı yapsa yapsa kola yapar diye düşünüyorum. yanlış mı düşünüyorum acaba???
kolanın asiti yoksa niye çatlak yapsın gidip asitli asitli sürersen lastiği öldürürsün zaten
en iyisi badem yağı aksesuarcılarda 5 ytl ye satılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
İyide herşeyin 1kimyasalı var , colayı adam icin diye yapmış
belki de lastik siyahlatmaya programlıdır
arab sabunu diye duymuştum
Bende arabamın lastiklerin yanak kısmına ıslak sungerle arap sabunu sürüyorum. Tamirci arkadaşım var oda arabasına yanmış motor yağı sürüyor.
Arkadaşlar ben kesinlikle SARP diyorum bir yıl önce opet'ten 5 ytl'ye almıştım hala kullanıyorum.Harika sonuç veriyor.Herkeze tavsiye ederim.
vay anasını ya bizim SARP KOLA İÇMİŞ ARAP OLMUŞ . baştan beri okuyorum sarpdı koladı arapdı ne bu ya.
araba pazarlarinda sabah erken saatlerde cocuklar ellerinde kova kola ve arap sabunu satarlar :) baska soze gerek var mi????
torpito sütü
bugun b p ye gittim ama sarp yoktu onun dışında 2 ayrı marka lasitk parlatıcı vardı biri 4 ytl biri 8.75 almadım emin olmak için gelip bi daha forumu okudum bleki ismini yanlış hatırlıyorumdur diye ama sarp yoktu.
arkadaşlar evde şimdi 2-3 yıl once araba fuarındn aldığım şey dikkatimi çekti üstündede eşyalarınızı ilk günkü gibi parlak tutabilirsiniz diye daha once bole bişey kullana varmı
Arkada$ Kesinlikle Doğru Söylüyo Arap Sabunu TAmponada Sür Lastiklerede Sür Farkı Göreceksin Tampona Sürünce Simsiyah Ve Gösterişli Oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: Sulphur
Kesinlikle arap sabunu.. bununla yıka. farkı göreceksin. zaten diğer ürünlerde arap sabunu bazlı sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: General26
Arkada$ Kesinlikle Doğru Söylüyo Arap Sabunu TAmponada Sür Lastiklerede Sür Farkı Göreceksin Tampona Sürünce Simsiyah Ve Gösterişli Oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: Sulphur
Kesinlikle arap sabunu.. bununla yıka. farkı göreceksin. zaten diğer ürünlerde arap sabunu bazlı sanırım.
O anlık oluyor ya devamlı kullanımın da??? Lastikleri çatlatır arap sabunu. Bilgilerinize...
bugun pazar aracım camlarını sileceğim paspasları temizleyeceğim bir de tamponu ve lastikleri parlatacağim sorun surda acemiyim arab sabunu nasıl sulandıracağiz kariştiracağiz kıvamı varmı süngerle mi bezlemi nasıl uygulayacağiz (gülmeyin acemilik ayıp değil
Şu sarpdan görürsem alacağım. Ancak 10 gün önce falan aracımı tesisat taktırmak için bırakmıştım. Arakadaş sağolsun teslim etmeden yıkatmıştı arabayı. O günden sonra kendim 3 kez yıkadım ama lastik yanakları hala toz tutmuyor, rengini koruyor. Ne sürdülerse artık. En olmadı bi arayıp soracağım
kola asitli lastikleri çürütür,tavsiyem arap sabunu kullanın en etkili ve en ucuz çözüm sabun zarar vermez zararı olsa kullananların ellerine zarar verirdi.
Bu konuda kola.nın namını çok duydum
Bir ara bi oto yıkamacıda tiner ile siliyorlardı lastikleri inanılmaz parlıyordu ben ne olur ne olmaz diye sürdürtmedim ama adamların sürdüğü diğer lastikler çok güzel parlıyordu.
KARDEŞ BEN SARP DİYE Bİ ÜRÜN DENEDİM BÖLE ŞEFFAF RENKTE BİRAZ YOĞUN KIVAMDA Bİ ÜRÜNDÜ WALLA İLK GÜNKÜNDEN DAHA TEMİZ VE PARLAK YAPIOR