Şimdi Ara

TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Sağlam durumda olan 4 tekerlekli ,cekmeceli , bilgisayar standımı satıyorum. (FİYAT= 35 TL)

Evinizde , ofisinizde bilgisayar kasasına yer açmak için ideal bir mobilya. Ozellikle kasayı masa ustune yada yere koyan arkadaşlara öneririm.

Sağlamlığı konusunda şüphe etmeyin. Herhangi bir hasarı , çatlağı patlağı yoktur. Üstünde ufak tefek kullanımdan kaynaklanan çizikler var sadece.Resimde bile zor güzüküyor.

Tekerlekleri sıfırdır , yeni değiştirdim. Ölçülerini resimde gösterdim.

Evde yer açmak için acil satıyorum..fiyat çok uygun..sıfırları 150TL ustunde..

yer başakşehirdedir..
    gelip alabilicek arkadaşlar pm edebilir.

TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA) TEKERLEKLI_CEKMECELİ BİLGİSAYAR STANDI (ÇOK UYGUN FİYATA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumhasan -- 13 Mart 2016; 15:38:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.