Şimdi Ara

Tekerlekli Sandalye Rampalı Peugeot Partner ve Engelliler için Özel Donanımlı 208

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otomobil blogum Akselerasyon.com'da bugüne kadar hep standart otomobilleri inceledim, ama geçtiğimiz hafta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde standart otomobillerden farklı bir donanıma sahip otomobil incelemesi yaparak farklı içerik oluşturduk. Okuldan arkadaşım Hale ile birlikte Peugeot'nun engelsiz seri araçlarından tekerlekli sandalye rampalı Peugeot Partner Tepee modeli ile elle kontrol edilen gaz/fren pedalına sahip Peugeot 208'i denedik.

Elle gaz/fren kontrolü yapmak aslında sanıldığı kadar zor değilmiş. Daha önceden motosiklet kullananlar, çok daha kolay adapte olabilir diye düşünüyorum. Tekerlekli sandalye rampalı Partner da son derece pratik. Elektrikli vinci yardımıyla tekerlekli sandalyeyi güvenli bir şekilde bagaja çıkartabiliyorsunuz.

Birebir kullanıcısı o olduğu için blog yazısını Hale'nin anlatımıyla sohbet şeklinde yazdım. Ayrıca, özellikle tekerlekli sandalye rampası ve vincinin nasıl çalıştığını merak edenler için de bir video çektik. Aşağıda izleyebilirsiniz.

http://www.akselerasyon.com/2014/12/peugeot-engelli-arac-tekerlekli-sandalye.html

Tekerlekli Sandalye Rampalı Peugeot Partner ve Engelliler için Özel Donanımlı 208 Tekerlekli Sandalye Rampalı Peugeot Partner ve Engelliler için Özel Donanımlı 208 Tekerlekli Sandalye Rampalı Peugeot Partner ve Engelliler için Özel Donanımlı 208 Tekerlekli Sandalye Rampalı Peugeot Partner ve Engelliler için Özel Donanımlı 208

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkocakm -- 12 Aralık 2014; 17:59:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.