Şimdi Ara

TEKİLA 'yılbaşı için öneriler'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yılbaşını evde geçirmeyi düşünüyorum şuan evde 70lik bir rakı viski şarap ve bira mevcut evde toplamda 7 -8 kişi falan olcaz ben rakı ve viski içmiyorum bu yüzden bir tane de tekila almayı düşünüyorum migrostaki fiyatlarla tekeldekiler aynı mıdır bir de ortamda 2 kız olcaz diğerleri erkek fazla gelir mi diye düşünüyorum cevaplarsanız sevinirim

• 6 sap 2 kız iyiymiş tekila fiyatlarıda 80-90 arası değişiyordu galiba olmeca alın güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

6 sap 2 kız iyiymiş tekila fiyatlarıda 80-90 arası değişiyordu galiba olmeca alın güzeldir

o kadar var mı ya
  • Grup var diyosun anladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haci ne kastin o kadar cesit yeterli milleti evinden cikaramazsin sonra anca diger gune artik ben olsam biranin dibine dibine ya da cin mis

• Konu bana uzak meraktan girdim baktım. İnşallah bir daha ki yılbaşına arkadaşlarınla toplanır zikir yapar öyle girersin yeni yıla kardeşim. Şimdiden iyi eğlenceler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DantelOrenEntel

quote:

6 sap 2 kız iyiymiş tekila fiyatlarıda 80-90 arası değişiyordu galiba olmeca alın güzeldir

o kadar var mı ya

var tabi ucuz olsun istiyosanız vodkaya gireceksiniz ha biraz daha pahalı ama güzel olsun dersen viski candır ben şahsen vodka sürmem ağzıma ama viskiyle tekila çok iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Waffle dükkanı için öneriler?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DantelOrenEntel

quote:

o kadar var mı ya

var tabi ucuz olsun istiyosanız vodkaya gireceksiniz ha biraz daha pahalı ama güzel olsun dersen viski candır ben şahsen vodka sürmem ağzıma ama viskiyle tekila çok iyidir

pahalı olsun güzel olsun

• erkekleri ele biraz cok erkek var

• tekilayı salla archers alın 55 tl
  • ağzından çıkarırlar adamın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.