Şimdi Ara

Tekirdağ da bulunan doğalgaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce denk geldi bir kaç yere baktım ama tam bir kaynak bulamadım. 20 milyar metreküp doğalgazdan bahşedilmiş. Konuya hakim olan var mı? İşin aslı astarı nedir? Eğer gerçekten böyle bir durum var ise düşünceleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeraltı zenginliği her toprakta var . enerji konusu BÜYÜK SIR olarak her zaman ketmedilir toplumlardan .. gizlenir

türkiyede petrolde var

aslında türkiye zannedilenin aksine zengin ve güçlü bir ülke .

problem sorun halkta ve sectikleri dışarıya bagımlı kukla idareciler ve sistem ..

örnek : elektrik FREE ENERJİ dir desem ve anlatsam ki bazen yazıyorum .. yüzde 99 umursamaz dinlemez bu sebeple çok kolay kandırılabiliyorlar . tedas ta trafoda calışan eleman bi şey biliyomuş gibi hemen itiraz ediyor uzman ya

gecen günlrde nato ptrol boru hatlarını arastırırken ilginç haberler denk geldi örnegin maden suyu firması kazı yapıyor ama petrol buluyor üzerine beton döküyorlar kapatıyorlar halk bunu haber veriyor ilgili yerlere sonuç alınamıyor

türkiyede toprak altında milyar dolarlık define tarihi eser para var . bunları halk kullanamıyor el koyuyorlar

doğal gaz da böyle topragı kazmıyorsun ki bulasın zenginliği keşfedesin ruslar kazıyor bu sebeple doğalgazı sana satıyor zaten

kanadalı şirket masallarıda uyduruk hikayeler . bu ülkede onlarca üni var prof var toprak ile ilgili .. kanadalı şirkete ihtiyacımız yok

bir şeyi ararsan bulursun aramıyoruz ki arayanada mani oluyoruz
  • 2023e kadar çıkarttırmaz dış güjler

• yerli araba ?
  • ahaberde 20 trilyon diyor
    Ahaber
    Tekirdağ'da 20 trilyon metreküp doğalgaz rezervi bulundu | Video
    https://www.ahaber.com.tr/webtv/ekonomi/tekirdagda-20-trilyon-metrekup-dogalgaz-rezervi-bulundu-video

• Kanadalı bir şirketin yürüttüğü noktada bulunmuş 20 milyar değil 20 trilyondan metreküpten bahsediliyor. Ne kadar inandırıcı gelmese de doğruluğunu istediğimiz bir şey sonuçta. Haklısınız şu anda yandaş medyada var bu konu. Başka yayın kuruluşu da 1-2 tane anca kaldı memlekette. Problem o değilde gerçekten bilgisi olan var mı ?
    Tekirdağ da bulunan doğalgaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windforce45 -- 4 Mayıs 2019; 0:35:31 >
  • Ağzında sigarayla gidip görecek meraklı vatadaş bekleniyor.
  • windforce45 kullanıcısına yanıt
    yeraltı zenginliği her toprakta var . enerji konusu BÜYÜK SIR olarak her zaman ketmedilir toplumlardan .. gizlenir

türkiyede petrolde var

aslında türkiye zannedilenin aksine zengin ve güçlü bir ülke .

problem sorun halkta ve sectikleri dışarıya bagımlı kukla idareciler ve sistem ..

örnek : elektrik FREE ENERJİ dir desem ve anlatsam ki bazen yazıyorum .. yüzde 99 umursamaz dinlemez bu sebeple çok kolay kandırılabiliyorlar . tedas ta trafoda calışan eleman bi şey biliyomuş gibi hemen itiraz ediyor uzman ya

gecen günlrde nato ptrol boru hatlarını arastırırken ilginç haberler denk geldi örnegin maden suyu firması kazı yapıyor ama petrol buluyor üzerine beton döküyorlar kapatıyorlar halk bunu haber veriyor ilgili yerlere sonuç alınamıyor

türkiyede toprak altında milyar dolarlık define tarihi eser para var . bunları halk kullanamıyor el koyuyorlar

doğal gaz da böyle topragı kazmıyorsun ki bulasın zenginliği keşfedesin ruslar kazıyor bu sebeple doğalgazı sana satıyor zaten

kanadalı şirket masallarıda uyduruk hikayeler . bu ülkede onlarca üni var prof var toprak ile ilgili .. kanadalı şirkete ihtiyacımız yok

bir şeyi ararsan bulursun aramıyoruz ki arayanada mani oluyoruz

• 20 kattrilyon metreküp değilmiydi o?
  • Seçim mi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birilerinin gazını alıp oraya koydular herhalde yakında salıverirler
  • Bitti mi.
    Bitmedi.
    Yanında marmara denizinde atlantislilerden kalma değeri
    Hesaplanamayan hazine.

• bu haber gerçek olsa devletin bütün yetkilileri o alana girer haber yaparlar.
    dile kolay tam 400 yıl yetecek doğalgaz bulunmuş. az buçuk değil. keşke bulunsa.
  • Benim yaşım 32 . Aklımın yettiğinden beridir haberlerde hep petrol , doğalgaz bulunduğu söylenirdi. Askerde de başladığımız günden bittiği güne kadar hep askerlik 6 aya düşecek haberleri vardı .

• Abooo bumbanın üztünde yaşuyumuşuz biz bea

• Bu demek oluyor ki Istanbul secimleri yenilenecek. Afisler hazir: Yerli dogalgazimiz goklerde

• quote:

Orijinalden alıntı: windforce45

Kanadalı bir şirketin yürüttüğü noktada bulunmuş 20 milyar değil 20 trilyondan metreküpten bahsediliyor. Ne kadar inandırıcı gelmese de doğruluğunu istediğimiz bir şey sonuçta. Haklısınız şu anda yandaş medyada var bu konu. Başka yayın kuruluşu da 1-2 tane anca kaldı memlekette. Problem o değilde gerçekten bilgisi olan var mı ?
    Ben anlamadim millet ittifaki mi basiyormus bu gazi topraga

• 2000den beri Tekirdağ in bir ilçesinde oturuyorum her seçimde bulunduğu söylenen gazları toplasak şimdiye Azerbaycan olmuştuk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.