TEKİRDAĞ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI çıktı forumdan arkdaş warsa yazsın lüften. TEKİRDAĞ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI İLE ilgili bilgisi olan warsa ve yardımcı olursa sevinirim. Saygılar
Banada tekirdağ il jandarma cıktı arkadaslar
Beyler benim de tekirdağ il.jan.klığı
cok rahatsınız yani askerlik yapamdımda tekirdalıyım :)
eywallah,saolun
ekşisözlükten alıntıdır:
"tekirdağa istanbul tarafından gelişte, migrosu geçince hemen sağda. ufacık tefecik ama işi hiç bitmeyen bir yerdir. hele bir de yazın askerlik yaparsanız yandınız. 3-5 askerle o olaydan bu olaya koşar durursunuz. rüzgarı adamı canından bezdirir, dudakları kurutur çatlatır. velhasıl askerlik biter izi kalır, yav dur bi gidiyim de benim komutanı ziyaret ediyim denicek kadar bile yakındır istanbul'a."
devrelerim benimde tekirdağ ama jandarma değil. 8'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI TEKİRDAĞ
cümleten hepimize hayırlı olsun bende tekirdağ il jandarma
Aday Nu. 11370 Adı Soyadı OSMAN SONER ÇAĞLAYAN Baba Adı İRFAN Doğum Yeri BAHŞİLİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branşı Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TEKİRDAĞ İL J. K.LIĞI TEKİRDAĞ
arkadaşlar merhaba, 327. dönem olarak yanınıza geliyorum inşallah...
selam devreler bende tekirdağ il jandarma Faruk Çamoğlu
Bana da Tekirdağ il jandarma komutanlığı çıkmıştı tabi ben 325 dim =).
Ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler.
Ama şöyle söyleyim güzel yerdir Tekirdağ. Askerliğin zor veya kolay geçeceği tamamen gideceğiniz ilçe, ilçeye giden kısa dönem sayısı ve sizin kabiliyetinize bağlıdır.
merhabalar,
ben hemen gelmicem :) acemilik bitince gelicem aranıza.
Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi J.KOMD.TATB.KONT.MRK./VİZE-KIRKLARELİ VİZE KIRKLARELİ İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TEKİRDAĞ TEKİRDAĞ
tertipler bende varım
quote:
Orijinalden alıntı: M@j£ziK*100mg
devrelerim benimde tekirdağ ama jandarma değil. 8'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI TEKİRDAĞ
tertip benimde usta birliği tekirdağ mekanize... usta birliğinde beraberiz:)
quote:
Orijinalden alıntı: alpitunga
quote:
tertip yanlış yere yazmışız bunlar ağustos dönemiymiş
quote:
Orijinalden alıntı: sacret
quote:
Orijinalden alıntı: alpitunga
quote:
tertip yanlış yere yazmışız bunlar ağustos dönemiymiş
heyecandan tertip..
beyler yer hakkında bilgisi olan varmı
arkadaşlar bende acemi-usta İL J.K.LIĞI/TEKİRDAĞ organize olalım artıknnn kimler warr