Şimdi Ara

TEKİRDAĞ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
23.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Usta birliğim tekirdağ il jandarma komutanlığı biraz bilgi verirmisiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam evimin önü balkondan jandarmanın içi görünüyor o kadar yakın.

çok güzel yere düşmüşsünüz hayırlı olsun.rahttır. çarşı 5 dk uzaklıkta .çevresinde bir sürü lokanta var.ağaçların alınta kebap bi askerlik yapıcaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dncr61

Usta birliğim tekirdağ il jandarma komutanlığı biraz bilgi verirmisiz

Konuda bir şeyler yazmıştım. Arkadaşın dediği merkezde ki il jandarma sivil yaşamla iç içe. Fakat muhtemelen siz dağıtım ile başka bir ilçeye düşebilirsin. Yaklaşık bir yıl önce yaptım askerliği çok güzel bir yerdi. Senin sorun varsa onları cevaplarım.

• Dil-hun kullanıcısına yanıt
    Cok tesekküredrim kardesim evinden baktığında gördüğün askerlerden biride ben olcagim belkide insallah güzel bi askerlik güzel bi şehir ile karsılasırım..

• Dil-hun kullanıcısına yanıt
    Cok tesekküredrim kardesim evinden baktığında gördüğün askerlerden biride ben olcagim belkide insallah güzel bi askerlik güzel bi şehir ile karsılasırım..

• Tfies T kullanıcısına yanıt
    Merkezde kalma ihtimali düşükmü oluyor. İlçeler nasıl dır karakol olarakmı görev yapılıyor jandarmanın görevi nedir? Birde ustam hangi ilçeleri rahat olur güzeldir bilginiz varmıdır?

• quote:

Merkezde kalma ihtimali düşükmü oluyor. İlçeler nasıl dır karakol olarakmı görev yapılıyor jandarmanın görevi nedir? Birde ustam hangi ilçeleri rahat olur güzeldir bilginiz varmıdır?

Merkezde kalma olasılığı tabiki düşük. İhtiyaca göre merkeze insan alınıyor diğerleri kura ile dağıtımı yapılıyor. Merkez ilçelere göre daha fazla imkanı var ve daha fazla asker var. Yaklaşık 80 100 arası değişiyor. İlçelerde karakollarda nöbet devriye ve size verilen bir işi yaparsınız. Merkezde bu işi farklı kişiler yapar. Örneğin devriye farklı nöbeti farklı kişiler yapar. Sayısal olarak karakollarda bu olayı ayrı yapmak imkansız o yüzden biraz iş yükü artar. Fakat merkezde kalınca epey rütbeli oluyor onların arasında rahat olmak da zor.
    Jandarma nöbet ve devriye olarak iki temel görevi var. Bunların haricinde farklı işleri de olabilir. Yazıcılar,şöförler vs.
    Tekirdağ genel olarak güzel ve rahat bir il. Hangi ilçe olursa olsun büyük sorun olmayacaktır. Tabii insanlar yerleri güzelleştirir. Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın.

• Çok saol kardesim amin insallah herseyin hayırlısı dediğin gibi güzel insanlarla tanısmak herseyden önemli..

Sizin meslek neydi ve hangi ilçedeydin ustam? Acemilik kastamonu muydu?

• quote:

Sizin meslek neydi ve hangi ilçedeydin ustam? Acemilik kastamonu muydu?

Ben merkezde kaldım öğretmenim. Aynen Kastamonu'dan 45 kişi geldik ve merkezde 10 kişi kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfies -- 9 Şubat 2015; 17:46:00 >
    Kastamonuda kaç kişiydi koğusunz kacıncı bölğkteydiniz acab? bu arada yardımlarınız için cok saolun..

Birde siz hangi tarihte hangi celp döneminde askere gittiniz?

• quote:

Kastamonuda kaç kişiydi koğusunz kacıncı bölğkteydiniz acab? bu arada yardımlarınız için cok saolun..

2013 Eylül 352/2 tertiptik. Kastamonu'da 18 kişiydik 2 kişi de gelmemiş yani 20 kişilik bir koğuştu. 2.bölük ve 3.bölük bu şekildedir. Galiba 1.bölük 50 kişilik koğuşu vardı.

• konuyu uyandırmak istedim Şubat 1 Teslim olucam Allah'ın izniyle acemi usta tekirdağ merkez il jandarma komutanlığı yazıyor bilgilendirmelerinizi bekliyorum teşekkürler..
  • DumanOlur D kullanıcısına yanıt
    Tertip bnimde aynı yer subatta görüşürüz 😄

• 13 martta teslim olacağım ben de buraya. Bilgilendirecek olanlara teşekkür ederim.
  • Bende 13 martta teslim olacağım kardeşim . Hayırlısıyla bitirir döneriz inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.