Şimdi Ara

Tekirdağ merkezde WoW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekirdağ merkezde yahut merkeze yakın bir yerlerde World of Warcraft: The Burning Crusade eklenstisiyle beraber orjinal serverlarda oynayabileceğim herhangi bir internet cafe bilen bir arkadaş açık adresini yollarsa veyahut yerini tarif edebilirse çok sevinirim. 6-7 cafe dolaşmama rağmen WoW'dan eser yok. Şimdiden sağolun

• quote:

Orjinalden alıntı: xood

Tekirdağ merkezde yahut merkeze yakın bir yerlerde World of Warcraft: The Burning Crusade eklenstisiyle beraber orjinal serverlarda oynayabileceğim herhangi bir internet cafe bilen bir arkadaş açık adresini yollarsa veyahut yerini tarif edebilirse çok sevinirim. 6-7 cafe dolaşmama rağmen WoW'dan eser yok. Şimdiden sağolun

Arkadasım Bende Tekirdağ lı bir wow oyuncusu olarak sunu söyleyebilirim. Birincisi kafeden oynuyacaksan wowu hiç oynama ona para dayandıramassın (bende kafeden oynuyodum ordan biliyorum) neyse gelelim senin sordugun soruya. Tuglacılar lisesinin hemen alt tarafında can internet kafe var. benim cok sevdigim bir abim isletiyor orayı eger gidip bir konusursan orda olması lazım wow-tbc en son ben yüklemistim gitmeden önce ben su an bursadayım ve kendime pc aldım baska türlü olucak gibi degil. Eger silmedilerse orda wow oynaya bilecegini tahmin ediyorum.

• Çok sağol arkadaşım cevabın için. Para yetişmez haklısın tabi de tatil ayağına işte 1-2 hafta böyle idare etmek zorunda kalıcam.
  • quote:

Çok sağol arkadaşım cevabın için. Para yetişmez haklısın tabi de tatil ayağına işte 1-2 hafta böyle idare etmek zorunda kalıcam.

Sorundegil Arkadasım tekirdagda olsaydım büyük ihtimal tanısmıs olurduk :) neyse kendine iyi bak.. iyi eglenceler (en yakın zamanda kendine pc al)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elshorath

quote:

Çok sağol arkadaşım cevabın için. Para yetişmez haklısın tabi de tatil ayağına işte 1-2 hafta böyle idare etmek zorunda kalıcam.

Sorundegil Arkadasım tekirdagda olsaydım büyük ihtimal tanısmıs olurduk :) neyse kendine iyi bak.. iyi eglenceler (en yakın zamanda kendine pc al)

: ) PC var tabi de malum tatile gelince PC yi taşıması biraz zor oluyo. Teşekkürler tekrar sana da iyi eğlenceler, görüşmek üzere : )
  • Noldu peki varmıymıs wow dedigim yerde??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.