Şimdi Ara

Tekirdağ ve Çevresinde Kamp Alanları Tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
12.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu fiyatlara villa kiralanabileceğini hiç sanmıyorum. 2+1 dairelerin günlük kirası ortalama 100 TL civarı. Kalabalık gidilirse ancak o şekilde daha uyguna gelir. Kaldı ki bu tarz yerleri tercih eden insanların amacı zaten kamp yapmaktır. Aynı fiyata villa olsa yine çadırı seçecektir. Bunu esas aldığımızda bu fiyatlar çok uçuk değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha gecen sene Kuşadası'nda 140tl ye havuzlu sitede deniz manzaralı 8 kişilik triplex villa da kaldık. Çamaşır bulaşık makineleri vs ler dört dörtlük bir tatil yaptık.

Çadır konusunda haklı olabilirsiniz. Ortamı farklı. Ama ne olursa olsun cadır çok daha ucuza mal olması lazım. Masraf sıfır çünkü.

Çabucak orman kampını araştırılırsa fiyatlar cok daha uygun gelir. Hemde Marmaris te. Yorumlar danda anlaşılacağı üzere hizmet de çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 11 Haziran 2017; 15:8:57 >
  • Şuna kampmı diyorsunuz? her yer çadır,iplerde çamaşırlar ve otomobil,pislik içinde tuvalet ve duşlar, 24 saat gürültü,her yer çöp içinde ve toz bulutu ile kaplı....
    Kimsenin olmadığı veya yakınında çadır olmayan bakir yerlere kurun çadırınızı o zaman çadır kampı zevkine varın.
  • tunçmes kullanıcısına yanıt
    Yok yanlis anlaşıldı heralde. Bende bilmiyorum orayı forumdaki yorumlardan dedim. Arkadaşın anlattığı yer ile kıyas açısından. Yoksa tabiiki insan kamp olayını tabiat ile gerçek anlamda baş başa olmak icin yapar. Bu tur yerler ise tatili ucuza getirmek icin yapılır. Ancak fiyat listesi oldukça kabarık. Hicte ucuza gelmiyor. Onu anlatmaya çalıştım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.