Şimdi Ara

TEKKEN 4 VEYA 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tekkeni çok seviyorum fakat evde ps2 yok nasıl oynicam emulatore falanda razıyım ama link verirseniz çok sevinirim walla THANX

• google ye gir.ordam bleem diye arat.çıkan sitelerin birine gir ve indirrrr
    Orjinalden alıntı: KRAL_UGUR
  • peki tekkeni nereden bulabilirim
  • Nerde bu tekkenciler hadi yaw bana bi link verin
  • 4 ve 5 i pc'nde oynayamazsın bu kadar basit, diğer arkadaş sallamış...
  • tüh bende bir an sevinmiştim oynıcam diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: rot93

tüh bende bir an sevinmiştim oynıcam diye

niye onanmasın ? Bilgiasayar teknolojisi ps2 nin ilk günkü çıktığı gibi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -soth-

4 ve 5 i pc'nde oynayamazsın bu kadar basit, diğer arkadaş sallamış...

arkadaş öle dedi diye güvendim bi site vaesa söle madem hani soth demiş o oyunu pc de oynayamassı diye o nedenle dedim
  • Rus bir site vardı. Orada emulatorle ilgili bilgiler verilmisti. Neyin nasıl kullanılacağı. Hatta forumlardan birinde bunula ilgili bir belge eklemiştim. Kanıtlanmış. Niye hala oynanmaz diye diretiyorsunuz anlamadım!!!
    Ps2 nin artık pc ye göre ne gibi bir üstünlügü kaldı ?
  • ya kardeşim ne alakasız konuşuyorsun, madem çok dandik bir makine sen yaz emulatör biz bilir oynamayı, ne gördün nede oynayabiliyorsun boş konuşup milleti heveslendirme, kaç tane forum var bu şekilde. herhangi bi şekilde şu anda ps2 oyunlarını pc de onayamazsın bu kadar basit, bunda makinın gücünün 1 etkisi yok, çünkü ortada bi emulatör yok...
  • Dostum bleem ps1 emülatörü haberin var mı? PS2 için PCSX 2 var ama hiçbir şekilde çalıştıramadım. İşe yaramıyor herhalde. Bir tane ps2 alacaksın.
  • aratın bulun. Ruslar birde yunanlılar bu işin üzerinde baya duruyor. Adamlar yapmışlarki konuşuyorlar.
  • kimsenin konuştuğu yok, (bitek sen varsın...) ararsan bitanesini bulamazsın, çünkü proje maddi yetersizlikleri ve güvenlikleri için ilerlemiyor, kapalı kapılar ardında da ancak bu hızda gidiyor işte.

sonuç olarak, istediğiniz herhangi bir oyunu çalıştırabilecek kabiliyete sahip PS2 emu su yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

aratın bulun. Ruslar birde yunanlılar bu işin üzerinde baya duruyor. Adamlar yapmışlarki konuşuyorlar.

niye arayalım olduğunu sen iddia ediyosun sen ara bul ispatla.Böyle bir emu henüz yok bi uyanık senmisin var diyosun. ps3 çıkınca belki yaparlar
  • kardeş 4 ve 5 pc de yok wede oynanmaz
  • ben tekken 3 ü bleem ile oynadım. (pIII 733+192ram+32 mb gforce 2mx)yalnız bleem kurduktan sonra tekme, yumruk ayarlarını falan yapman gerekiyor. sonra tekken 4 cdsi buldum. tekken 3'ün aynıydı ama tüm karakterler açıktı. eskiden çok oynamıştım. bleem 'e açılan davayı ps kazandı, ve bleem'in gelişimi durdu. şu an ps2 için emülator var mı varsa da ne performansta bilemiyorum. bulabilirsen piyasadan tekken 4 (cd de öyle yazıyor üzerinde Jin Kazama nın resmi vardı bende0) al dene oda güzel.
  • 4 ve 5 i pc'nde oynayamazsın
  • www.google.com :)
  • ya ne kadar sacma bi topic,

ridvan cus diyorum sana... Ufak salla bi zahmet... Buna inanmak gerzekliktir... Aylardir bu forumda tartisiliyo ve herkes biliyo ki PC icin uygun PS2 emulatoru yok.

Biz biktik bu threadlerden siz bikmadiniz post yapmaktan, hayret bisey ya, siddetle kiniyorum!
  • Vay be ps4 ümün yanına ps2 aldım kalın efsane kasa çatır çatır tekken 4 Tekken 5 oynuyorum

Son mesaj 2005 yılında yazılmış ne güzel günlerdi..

Sene 2003 de hepsi burada dan eniştemin kredi karo ile almıştım ne günlerdi

Saygılar ps2...

Hiç bir zaman ölmeyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.